Kapcsolatteremtés

Megint egy kis furcsaság......
Írtam már a kapcsolatteremtő gyógyításról, és arról, hogy ez egy új minőséget hoz a Földre a "Nem tudom mi ez, de jó nagyon" című bejegyzésemben. Arról is írtam, hogy tőlem ezek a dolgok idáig nagyon távol álltak eddig, és most sem tudok feltétlenül megragadni semmit a racionális bal agyféltekémmel. Csak azt látom, hogy történnek a csodák. Újabb gyógyulások, életváltozások történnek.
Egy kedves hölgy 37 év dohányzás után, három kezelést kapott. A munkahelyén a kötelező orvosi vizsgálat szerint tiszták a hörgői és a szívhangja.
Próbáltam megérteni, (mert már csak ilyen vagyok) és Richard Bartlett Mátrix Energetika könyve és a Quantum Entrainment nevű rendszer is sokat hozzáadott a látásmódomhoz. Minthogy a reiki irányából jöttem, az áramló energiákat értem, fontos volt meglátni a puszta figyelemmel történő "gyógyítás", valóságváltoztatás alapelveit is, mivel ez másképp működik.
Mondjuk úgy, három szinten közelíthetünk: Fizikai terápia (szike, gyógyszer, masszázs, legalábbis a hivatalos síkja a masszázsnak), Energia (reiki, bioenerga stb), vagy a tudatosság szintje, ami még finomabb, mint az energia. Így növesztettük meg a Tudatos Teremtők Napján kb 400 ember ujját, pusztán a felbukkanó érzéseket tudatosítva.
Kipróbáltam Richard Bartlett két-pontozás módszerét, ami szintén a puszta figyelemmel hoz létre változásokat. Nyak- és fejfájásra panaszkodó hölgy homlokát és nyakát érintettem, és ő majdnem elesett, nevetett, és azonnal eltűnt a gond. Kicsit úgy, mint a karizmatikus gyülekezetek hitgyógyítóinak keze nyomán hanyatt vágják magukat a hívők. Jó poén! :-)
Közben Eric Pearl dolgaival is mentem tovább. Aki olvasta a könyvet, talán emlékszik arra, hogy Eric kapott egy kapcsolatteremtésnek nevezett beavatást egy cigányasszonytól, ami a személyes spirituális fejlődését volt hivatott szolgálni. Ennek hatására jött a gyógyító képessége. Erről a dologról ír az Énok kulcsai című könyv is. Azt állítja, hogy a spirituális evolúciónk új lépése. Új képességek bukkannak fel fizikailag és spirituálisan is. Szervek regenerációja, a test teljes megújulása, a régi nagy tanítók képességei bukkannak fel bennünk. Azt írja, hogy a vér strukturálódni kezd majd a szakrális geometria szerint. Egy társunk vérvételen járt, és a vörösvértestek összeálltak formákba a mikroszkóp alatt.
Nemrég Bukarestben jártam, és megtanultam, hogy hogyan kell csinálni ezt a beavatást. Én már júliusban megkaptam, és azóta szárnyakat kaptam sokmindenben. A páromnak most csináltam meg a kapcsolatteremtését, és a semmiből új életcélja kerekedett. A tüdőmegújulást megélő hölgyet a reumatológusa eltiltotta a jógától, alig mozgott a teste oldalra, a kapcsolatteremtés után az asztalról úgy szállt le, hogy képes volt a testét teljesen hátracsavarni. Fantasztikus dolgok vannak kibontakozóban. :-)
Érdekes dolgokat meséltek mindazok, akik éltek ezzel a lehetőséggel. Az élet új távlatokat, célokat és lehetőségeket nyitott számukra, nagyon gyorsan.
A hivatalos leírás a dologról:
A testünkön található meridiánvonalak (olykor akupunktúrás vonalaknak nevezik őket) eredetileg összeköttetésben álltak a bolygónkat körülvevő rácshálózattal, amelyek metszéspontjai olyan elismert erőközpontokban találhatóak, amilyen Machu Picchu, vagy Sedona (netán Dobogókő) Ezek a vonalak a testünkön kívül is folytatódnak, és összehasonlíthatatlanul nagyobb hálózathoz kapcsoltak minket, megteremtve összeköttetésünket az egész univerzummal.
Mindnyájunk testén megtalálható az energiavonalak és pontok sajátos halmaza. Ezek a vonalak és pontok -jóllehet csupán maradványai a valaha voltnak - továbbra is érintkező felületet jelentenek számunkra az univerzummal: csatornák, amelyek megkönnyítik számunkra az energia, fény és információ átadását nagy és kicsi, a makrokozmosz és a mikrokozmosz, az univerzum és az emberi faj között. Az idő egy bizonyos pontján megszakadt az összeköttetésünk ezekkel a vonalakkal és elvesztettük az univerzumhoz fűződő benső kapcsolatunk teljességét, amivel elhatároltuk magunkat korábban oly gyors ütemű és átfogó evolúciónktól. A Kapcsolatteremtés "új" axiatonális vonalakat von be, amelyek minden korábbinál erőteljesebb és fejlettebb szinten teremtik újra a kapcsolatunkat. Ezek a vonalak részei az intelligencia egy időtlen hálózatának, egy párhuzamos dimenzióbeli rendszernek, amely révén képesek vagyunk magunkhoz vonzani az emberi test megújító funkciói számára a szükséges alapvető energiákat.
A Kapcsolatteremtést két egymást követő napon végezzük, kb. egy-egy órára van szükség hozzá. Célszerű előtte a kapcsolatteremtő gyógyítást megtapasztalni legalább egyszer. A Kapcsolatteremtés egy életre szól, és lényegesen felgyorsítja a spirituális fejlődésünket. Díja 333usa dollár, vagy ennek megfelelő forint.

HozzászólásokIgen, csinálom!

Már 6 embernek elvégeztem a kapcsolatteremtést, és többeket gyógyítottam. Nagyon izgi! ténylegesen felgyorsítja a történéseket az ember körül. Az 59 éves hölgy akinek három gyógyítás után tiszta a tüdeje 37 év dohányzás nyomaitól, a kapcsolatteremtés után úgy pattant fel a masszázságyról, hogy a teste teljesen visszanyerte a rugalmasságát és futni tud a busz után, ha kell. Néhány napja hívott egy barátom, aki szintén "kapcsolatteremtett", és csinálta az elengedéseket is, hogy a kezében elkezdett tölteni a mobil aksija, aztán meg a lámpák kezdtek el világítani körülötte! :-) Szóval engem lenyűgöz, és szívesen látok bárkit, hogy ha érdekli!
Az ár azért van dollárban megadva, mert a 333 egy szimbolikus jelentőségű szám. De fizethető forintban! :-)

De Sedonában mást tanultam. Ott élt Lester Levenson, és ott él Hale Dwoskin. Szóval ott elengedést tanultam! És megyek megint a decemberi kurzusra.András, ezt te csinálod, vagy

András, ezt te csinálod, vagy ez az amin Sedonában voltál? Vagy miért van dollárban az ár?A kapcsolatteremtő gyógyítás

A kapcsolatteremtő gyógyítás túl van a formákon, nincsenek pozíciók, nincs semmi kapaszkodó, csak játék az érzetekkel.
A kapcsolatteremtés ezzel szemben nagyon precíz folyamat, két napon keresztül folyamatosan gyakoroltuk, hogy melyik pont hol van, hogyan rajzoljuk meg az új meridiánvonalakat. A kezeinket állandóan igazgatták, hogy precízen csináljuk.

KTGY, a Quantum entrrainment, a Mátrix Energetika, és minden hasonló módszer túllép a formán, és arra kényszerít, hogy figyelj és újulj meg mindig. És soha nem tudhatod mi és hogyan működik!Vagy csak úgy, ahogy érezzük

Vagy csak úgy, ahogy érezzük úgy Tegyük?Persze, minket nem avattak

Persze, minket nem avattak be, de megmutatták, hogy kell beizzítani a reconnection-t... Mik a pozíciók? Vagy csak úgy, ahogy érezzük úgy együk?

Ezzel is úgy vagyok, mint egy régebben használt energetikai dologgal, hogy igen, használtam, működik, éreztem az energiákat... király, de egyszer eljön az idő, hogy elbizonytalanodok, hogy működik ez? Pedig, tapasztalta már korábban...