Kvantummágus képző

Nyáron sikerült végre eljutni Richard Bartlett Mátrix tanfolyamára- Frankfurtba.

A mátrixszal egy ideje már játszogattam, a könyv, illetve néhány videó és hanganyag alapján. Illetve még Amerikában találkoztam valakivel, aki sok dolgot elmagyarázott.

Miután néhány csodát már megtapasztaltam előtte, hatalmas várakozás volt bennem, hogy mit tapasztalhatunk. Nos elképesztő dolgokat láttunk és hallottunk!

Richard hatalmas hangulatot csinált. Zenére, tapsolva vonult be mindennap, némi léggitározást bemutatva. Ő maga is elmagyarázhatatlannak nyilvánította a Mátrix Energetikát. Viszont megnyugtatott minket, hogy ettől még menni fog nekünk is. Attól, hogy elmagyarázni nem tudjuk, használni még igen.

Először direkt mérnököket, orvosokat, racionális embereket választott, hogy megmutassa, működik ez rajtuk is. Szó se róla! Működött! Sorra dobták a hátasokat az emberek. A legtöbb "kezelésnél" egyszerűen eldőltek az emberek. Melissa esetében, aki Richard mellett a másik oktató volt, sokszor csak attól eldőltek, hogy elkezdtek beszélgetni.

Kezeltek allergiát, félelmeket, süketséget, prosztatarákot, bármit. De ugyanakkor senkinek nem ígértek semmit, viszont nagyon látványosan történt minden. Van, akivel azonnali változások történnek. A süket hölgy ugyan nem kezdett hallani, de az összes rossz érzés feloldódott benne, minden ebből eredő sértettség eltűnt.

Előző tanfolyamon egy hölgy felállt a tolószékből. Pedig a férj küzdött, magyarázta, hogy a feleség miért marad béna. Richard kicsit ugrált a tolószéken, francba küldte a férjet, és a nő felállt. Két hét múlva a nő kórházban feküdt az ágyban bénán, mert az orvos és a férj megdumálták. Két napig tűrte, aztán döntött, hogy melyik valóságot választja és ismét felállt és otthagyta őket a fenébe.

Tanultunk párhuzamos dimenziókról, időutazásról, gyógyító frekvenciákról, kvantumfizikáról. Leírok néhány sztorit, amit illusztrációként mesélt

Párhuzamos dimenziók: Mark Dunn, Richard egyik legkiválóbb tanítványa öntudatlanul átlépett egy párhuzamos dimenzióba, hogy elkerüljön egy repülőgép balesetet. Láttad a Sliders sorozat bármelyik részét? Mark nem talált haza, abban a városban, ahol 15 éve élt, annak dacára, hogy Alaszkában túravezető volt. Ismeretlen szöveg volt az üzenetrögzítőjén, nem az, amit ő rögzített. Sőt, vadidegen emberek jöttek kezelésre, állítólag már másodszor-harmadszor. Amikor rájött, hogy ez egy másik valóság, akkor mindkét dimenzióból jöttek az emberek, ugyanarra az időpontra. Végül Richard segítségével hazatalált.

Időutazás: Ismét Mark története. Egy hölgy mellkasán hatalmas vágás volt. Ezt szerette volna eltüntetni, így felkereste Markot. Ő megérintette a sebet és mély transzba menve elengedett mindent, így nem csak a seb tűnt el, de még a balesetet is törölte a múltból, ami okozta. A hölgy egy hatalmas pofonnal honorálta a dolgot, nem is tudva, hogy mit keres ő itt, és miért fogja egy vadidegen a mellét, amin egy karcolás sem látszik!

Szintén Mark sztorija. Autóban ültek, amikor oldalról három szarvas rohant be az útra. Nem ütköztek, mert a szarvasok simán átmentek a motorházon, úgy, hogy ugyanazt a helyet foglalták el a térben. Kvantumfizikai szuperpozíció elve alapján lehetséges. Meg azon az alapon, hogy Mark a szívének a tudatosságában volt, amikor az eset történt. Tulajdonképp ezt a szívtudatosságot használjuk a kezelések során. Egy pár szál szarvasszőr azért maradt a motorblokkban. :-)

Richard nem csak Mark sztorijait osztotta meg a közönséggel, de egy kiválasztott srácnak a tudatállapotát is megmutatta. A pasi furán imbolyogni kezdett, és alig tudott megállni a lábán. Egyszerűen minden fix viszonyítási pont megszűnt körülötte a térben, ugyanis minden szilárd dolog hullámzó energiává változott. Mint amikor Neo meglátta a számítógépes kódot a "valóság" helyén. Később az egyik társunk Magyarországról, Hilda, kérte Richard tudatállapotát. Negyed órára kifeküdt mozdulatlanul, de csak azért ilyen rövid időre, mert zárták a termet és brutálisan fel kellet ébresztenünk a transzból. Beszámolója szerint csend, üresség és végtelen lehetőség volt a tapasztalása.

Azóta én is próbáltam egyszer átvinni egy specifikus tudatállapotot valakire. Egy nindzsucut gyakorló barátomat kötöttem össze egy tengu tudatával. A tenguk Japán hegyeinek tündér szerű lakói, akik az első nindzsákat tanították. Zsolti némi állva horkolás után, ami a transz jele volt, hanyatt vágódott és fura testhelyzeteket vett fel, amíg magához nem tért. Azóta egy pár fura változást vett észre magán, új mozdulatokat, technikákat használ. A kvantummágus képző első összejövetelén kérte, hogy erősítsünk rá a dologra, amit megtettem. Mély transzba merült ismét, majd néhány harci kiáltást is hallatott, amire később nem emlékezett.

Összességében egy hatalmas játék ez az ME, ami meghackeli a valóság programját. Egy barátom elemet töltött vele, van olyan, akinek a kezében összeforrt a törött pohár, és van, aki láthatatlanná vált játékból. Egy cimborám énekhangját 3 hanggal feljebb toltam egy érintéssel, és torkát érintettem, nem lejjebb csavartam! :-) Ténylegesen belépés Harry Potter világába!

Nem arról van szó, hogy biztosan újra és újra képesek ezt megtenni, sokkal inkább arról, hogy játékosan közelítünk egy olyan tudatállapot felé, ahol ezek megvalósulhatnak, és ez néha sikerül, néha meg nem. Richard szerint az univerzum olyan, mint egy játékos kiskutya, mindnél inkább hajlandó vagy játszani, annál inkább veled játszik! Richard meg sem kísérelte, hogy rutinból kezeljen helyzeteket! Minden egyes szituációhoz egyedileg közelített, és soha nem ismételte önmagát. Vállalta az adott pillanatban, hogy fogalma nincs, hogy mit tegyen, sikerül-e egyáltalán valami, és a ott és akkor improvizált. Ezt nagyon jó volt látni szemben azzal, hogy sokan rutinból ugyanazt nyomják és csodálkoznak, hogy miért nem működik, pedig még tegnap.....

Itthon az Angyalszív nyári táborban sikeresen kipróbáltuk, hogy át tudom-e adni a módszer alapjait. Sorra dőltek ki az emberek, és produkálták a legfurább élményeket.

És most a reklám szöveg:

Kvantum mágus képző

Használható-e az a tudás a mindennapi gyakorlatban, amit a kvantumfizika közel száz éve tanulmányoz? Még mindig a newtoni fizika alapján gondolkodunk, pedig elég régen eljutott a tudományunk olyan alapelvekhez, ami ezt már rég meghaladja. Több dimenzió, párhuzamos valóságok, az idő speciális felfogása, ok-okozat időbeli megfordulása a retrokauzalitás (előbb az okozat, aztán az ok) A megfigyelő hatása a valóságra. ezekről az átlagember, ha hallott is (pl. Mi a csudát tudunk a világról c. film), akkor sem túl gyakorlati módon. Legtöbben akik tudnak valamit is a dologról, azt gondolják, hogy ez csak a nagyon kis dolgok (részecskék) tartományában igaz, a tapasztalati valóságunk szilárd, egységes és a dolgok egy irányban haladnak benne: előre az időben.
Mi lenne, ha kiderülne, hogy a nagy dolgok világában is számít a megfigyelő?
Ha kiderülne, hogy a tudatod képes időutazásra, dimenziók átlépésére, a valóság megváltoztatására?
Ha hozzáférnél olyan információkhoz, amik segítenek az életed sokkal könnyebben élni?
Ha egy pillanat alatt gyógyíthatnál, gyógyulhatnál?
Ha képes lennél a "valóság programját" meghackelni?
Ha felébrednél a Mátrixból?
Erről szól a Kvantummágus Képző tanfolyam, a Richard Bartlett Mátrix Energetikája által inspirálva, de rengeteg más forrásból is táplálkozva.
Megtanulhatod, hogy játékos módon hogyan használd fel mindezt a tudást arra, hogy az életedből a legjobbat hozd ki!
Nem gyógymód, bár tudsz gyógyítani általa
Nem pozitív gondolkodás, bár a vidámság garantált
Nem következetesen alkalmazandó "mindenre jó" formulák, hanem a kreatív játékosságodat használó "módszerek"
Nem kell benne hinni, elég ha hajlandó vagy megpróbálni!

A tanfolyam kéthetente péntek este 18-22-ig zajlik. Az első 6 alkalom kötelező, mert itt alapozunk. Aztán mindenféle téma előjön a gyorstanulástól a kanálhajlításig, a testelhagyástól a gyógyításig. Arra jössz, ami érdekel, ha megvan az alap. Az első alkalmon túl vagyunk, de van néhány ember, aki még csatlakozna, ezért tartok egy felzárkóztatót, így lehet kapcsolódni. Akit érdekel még most jöhet, ha október 26-ig ír nekem a kunzag@gmail.com címre.
Figyelem! Az én szerepem csak egy intellektuális iránymutatóé, a munka közös, és ha jössz, elvárjuk az aktív közreműködést!

Hozzászólások4wegdsv

20180713xiaoke
coach outlet online
malone souliers
ugg boots clearance
mulberry bags
christian louboutin sale
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
under armour outlet
oakley sunglasses wholesale
kate spade handbags
freshjive clothing
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
harden vol 2
fingerlings monkey
air max 2018
michael kors outlet clearance
alexander mcqueen shoes
broncos jerseys
canada goose jackets
christian louboutin
pandora outlet
jordan shoes
air jordan shoes
brequet wathes
canada goose outlet sale
kate spade outlet store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
pandora jewelry
coach outlet store online
ugg boots clearance
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
michael kors outlet clearance
canada goose
polo ralph lauren outlet
givenchy handbags
michael kors uk
jordan 32
pandora charms sale clearance
michael kors outlet online
coach factory outlet
jordan shoes
coach factory outlet
fendi handbags
canada goose outlet store
polo ralph lauren factory store
ralph lauren
ugg outlet online
kate spade new york
true religion jeans
pandora outlet
coach outlet store
coach outlet
cheap jordan shoes
michael kors outlet store
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
uggs outlet online
michael kors uk
manolo blahnik
tory burch outlet store
kevin durant shoes
jordan shoes
nike outlet
cheap jordan shoes
pandora jewelry
adidas soccer shoes
ugg boots outlet
coach factory outlet
ugg boots clearance
canada goose
uggs canada
cheap ugg boots
michael kors outlet
coach outlet store online
calvin klein jeans
polo ralph lauren outlet online
kd 9
michael kors outlet
air jordan retro
michael kors handbags
pandora jewelry
kate spade handbags
coach outlet store
miu miu outlet
air jordan shoes
christian louboutin
nfl jersey wholesale
moncler
longchamp pas cher
ugg outlet online
coach outlet online
uggs outlet
canada goose outlet store
longchamp outlet online
canada goose jackets for women
michael kors outlet clearance
cheap jordan shoes
longchamp solde
coach factory outlet
barbour jackets outlet
coach factory outlet
christian louboutin sale
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo outlet
ugg outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet store
ugg boots
huf clothing
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
pandora jewelry
ugg boots clearance
swarovski crystal
coach outlet online coach factory outlet
jerseys wholesale
champion clothing
baltimore ravens jersey
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin sale
michael kors outlet clearance
kate spade new york
polo ralph lauren outlet
jordan shoes
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
ray ban sunglasses sale
kate spade new york
polo ralph lauren shirts
pandora charms sale clearance
denver broncos jersey
ugg boots
kate spade outlet online
polo ralph lauren
jordan shoes
chloe outlet
nike nba jerseys
canada goose outlet store
polo ralph lauren outlet
canada goose
canada goose jackets
nike outlet store
cheap jordans
ray ban sunglasses outlet
ralph lauren polo shirts
ugg boots on sale
burberry outlet stores
furla handbags
coach outlet store online
kate spade purses
canada goose jackets clearance
nike shoes on sale
air jordan shoes
ray ban sunglasses outlet
jordan shoes
fitflops sandals
jordan shoes
canada goose
coach factory outlet online
air max 90
pandora jewelry
lacoste outlet
belstaff jackets
canada goose
balenciaga sandals
adidas outlet store
supreme shirts
jimmy choo shoes
uggs outlet online
uggs outlet online
tory burch outlet store
supreme clothing
coach outlet store online
canada goose outlet store
canada goose outlet online
christian louboutin
harry winston jewelry
cheap jordan shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
ugg boots
polo ralph lauren shirts
off white outlet
coach outlet store
ralph lauren polo
fitflops shoes
cheap jordan shoes
oakley sunglasses sale
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
49ers jerseys
michael kors outlet clearance
ugg outlet
cheap jordan shoes
ugg boots clearance
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
air max 1
cheap jordan shoes
gentle monster sunglasses
pandora outlet
ugg outlet
polo pas cher
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
pandora charms
audemars piguet watches
pandora outlet
air jordan shoes
supreme clothing uk
canada goose outlet store
polo outlet online store
lacoste pas cher
michael kors outlet clearance
chopard jewelry
christian louboutin sale
tory burch outlet online
longchamp pas cher
coach outlet
cheap jordan shoes
dsquared2 jeans
canada goose outlet store
bape clothing
isabel marant outlet
ralph lauren outlet online
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
kate spade new york
christian louboutin
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin
canada goose outlet
ugg boots outlet
canada goose outlet
bcbg dresses
brequet wathes
ralph lauren polo
ugg outlet,ugg outlet stores
coach factory outlet
christian louboutin sale
canada goose uk
kate spade
true religion outlet store
ugg boots for women
pandora charms outlet
coach outlet store online
canada goose outlet online
coach factory outlet
kate spade purses
alife clothing
pandora jewelry outlet
ralph lauren
carrera sunglasses
san antonio spurs jersey
polo ralph lauren
canada goose uk
diesel jeans
coach factory outlet
james harden jerseys
ralph lauren outlet
air jordan shoes
coach outlet store online
broncos jersey
pandora charms
light up shoes
nba jerseys wholesale
air max 97
swarovski jewellery
true religion jeans sale
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
canada goose jackets sale
michael kors outlet online
kate spade outlet store
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet online
longchamp pliage
nike revolution
coach outlet store
ugg outlet
kate spade outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach handbags online outlet
fossil watches
ralph lauren outlet
isabel marant shoes
jordan shoes
ugg boots on sale 70% off
cheap air jordans
ray-ban sunglasses
nike pegasus
polo ralph lauren shirts
tory burch handbags
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
cheap air jordans
uggs outlet online
canada goose outlet online
polo outlet
coach factory outlet online
christian louboutin
kyrie 4
basketball sneakers
kate spade handbags
coach outlet store online
coach factory outlet
cheap air jordans
true religion jeans sale
michael kors outlet
pandora jewelry
jordan shoes
cheap jordans
suicoke sandals
canada goose jackets
guess factory
coach outlet store online
kate spade
michael kors outlet clearance
cheap jordans
ralph lauren shirts
michael kors outlet clearance
moncler outlet
coach factory outlet
nhl jerseys wholesale
coach outlet store online
true religion outlet store
hermes online
gucci outlet online
cheap jordans
chloe sunglassess
michael kors uk
polo ralph lauren outlet online
michael kors online
polo ralph lauren shirts
nfl jerseys
pandora jewelry
nhl jerseys for sale
g-star jeans
air jordan shoes
coach outlet store online
true religion jeans for men
canada goose jackets
uggs outlet
air max 90
ralph lauren
uggs outlet online
ugg outlet store
air jordan shoes
coach outlet online
ralph lauren outlet
michael kors outlet online
cheap jordans
kate spade
michael kors outlet online
bulgari jewelry
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
balmain jeans
prada shoes on sale
kate spade sale
christian louboutin
pandora charms
nike trainers
ugg boots
canada goose outlet online
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
chrome hearts clothing
nike outlet online
cheap uggs
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets outlet
swarovski crystal
canada goose outlet online
canada goose coats
cheap oakley sunglasses
chrome hearts sunglasses
cheap ray bans
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
christian louboutin sale
polo ralph lauren outlet
coach factory outlet
pandora outlet
canada goose jackets
coach outlet store online
mbt shoes outlet
kd 10 elite
michael kors factory outlet
coach factory outlet
air jordan shoes
houston texans jersey
moncler coats
ugg boots
coach factory outlet
mac outlet
christian louboutin
adidas outlet store
cheap jordan shoes
canada goose
coach factory outlet
ugg boots on sale
polo ralph lauren
bally shoes
adidas shoes
ralph lauren outlet
ugg boots
jerseys from china
polo ralph lauren outlet online
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
adidas crazy
adidas shoes
burberry outlet sale online
a bathing ape
kate spade purses
cheap ugg boots
polo ralph lauren outlet
basketball jerseys
kate spade handbags
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
colts jersey
kevin durant jerseys
nike factory shoes
10 deep clothing
nike shoes on sale
ray ban outlet
air more uptempo
ugg outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade handbags
cheap michael kors handbags
cheap oakley sunglasses
karen millen dresses
ugg boots
arcteryx jacket
pandora jewelry
givenchy jewelry
nfl jerseys wholesale
kate spade
coach factory outlet
tory burch sandals
michael kors
cheap ugg boots
uggs outlet
michael kors outlet clearance
armani exchange
cheap jordan shoes
oakley sunglasses wholesale
barbour mens jackets
mlb jerseys wholesale
cheap jordans
coach factory outlet
cheap air jordans
tag heuer watches
cheap air jordans
polo ralph lauren outlet online
moncler coats
jimmy choo sunglasses
canada goose outlet store
stuart weitzman shoes
golden state warriors jersey
coach outlet
uggs on sale
michael kors outlet clearance
kate spade purses
pandora outlet
canada goose outlet online
kate spade handbags
coach outlet canada
polo outlet
louboutin shoes
ray ban sunglasses outlet
cheap jordan shoes
ralph lauren
ralph lauren factory store
air jordan shoesKedves András!

Írtam már levelet is neked, de kissé türelmetlen vagyok, ezért itt is megkérdezném, hogy be lehet-e még kerülni a tanfolyamra?Hehe :)

Szóval, nagyjából minden mindegy. Oké... Köszi! :))
Ezzel eljátszogatok egy ideig... :)):-)

Én sokszor nem is számolgatok, csak azt mondom, hogy a megfelelő életkoroknál aktiválódjon a változás hulláma. Számolhatsz percenként is. Mindegy. Mond azt, hogy menjen vissza oda, amikor még jó volt. Kiváló módszer a laptopokba beépített elhasználódás kivédésére. Tedd fel a kérdést kétpontozás közben: Mi lenne, ha új lenne ez a laptop? és engedd el az elvárásokat!köszönöm

Köszönöm szépen!
Nem mondom, hogy értem... :) Emésztgetem :)
A minap azt hittem, hogy sikerült megjavítanom egy tárgyat valahogy, de úgy tűnik, hogy mégsem. Vagy újra elromlott... :)
Na még egy kérdés eszembe jutott, bár az után, hogy nincs szabály, már a kérdés is felesleges, de hát én mindent túlbonyolítok... :) (majd ezt is kétpontozom most, hogy sikeresen rájöttem erre :) )
Szóval hogy időutazásnál azt írja, hogy ötösével kell visszaszámolni az éveket. De mi van ha az adott tárgy vagy dolog, probléma csak 2 éves, vagy pár hónapos?
Nem mintha el tudnám képzelni, hogy elkezdek itt időutazni, de azért kíváncsi vagyok. ha szabad :)
A videót láttam, de sajnos nem tudok angolul, így nem értem. Csak azt látom, hogy hajladozik a lány, mint fa a viharban... :)))Szívesen mondom, amit tudok

Ha a hölgy ugyanott fogott meg mindenkit, akkor egy bejáratott hiedelem rendszerrel dolgozik, ami oké, de egy ponton túl korlát. Ez a dolog -szerintem- a figyelmünk és a tudatosságunk tágításáról szól, az pedig nem tűri az ismétlést egy pontnál tovább.Sokan foglalkoznak ma itthon valamilyen módon a mátrixszal, de tapasztalatom szerint hitrendszert csináltak belőle, és ezzel veszít a frissességéből, és pont a lényeg halványul el. Ez egy tudatosság technológia, ami épít a morfikus mezőkre, de nem egy lezárt hiedelem rendszer. (Na, ezt sem könnyű megérteni, hogy mi van?!?!!)
Fogd fel úgy, hogy az egyik pont reprezentálja a jelen helyzetet, annak minden általad ismert, vagy ismeretlen jellemzőjét, a másik pont pedig azt, amivé változhat. Ehhez nem kell elképzelni, vizualizálni semmit, meghatározni, hogy hogyan változzon, csak megfogni a két pontot és elengedni mindent. Elvárást, cselekvést, tudást.
Amikor jött a hír az amerikai utam előtt 12 órával, hogy hó miatt nem fogad, nem indít a frankfurti reptér, ahol át kell szállnunk, egyszerűen a levegőben kerestem egy pontot a jelen helyzet reprezentálására, és egy másikat, ami a megoldás. 4 óra késéssel indultunk Ferihegyről, de a csatlakozó gépünket is tolták. Mindenki ott ragadt 2-3 napra, kivéve minket.
A pontok megtalálásához több út is vezet. Az egyik, hogy ránézel és ahova automatikusan kalandozik a tekinteted. A másik, hogy ráfogod, hogy itt lesz és kész. :-)
De nem kell hozzá a kezed. Érzéssel, képpel, bármivel dolgozhatsz. Illemtanár nem kell, hogy a palánta nőjön, nincsen szabály, magától zöldül a fű is a földön!Az a furcsa...

Az a furcsa nekem (többek közt :) ), hogy leírja, hogy keressük meg azt a pontot.... Asztalon, emberen... Hát nekem még csak asztal jutott :)
Ezek után láttam egy videót egy magyar hölgyről, aki nem keresett semmilyen pontot, mindenkit ugyanott fogott meg, azok meg dőltek.
Illetve amire nem találtam választ a könyvben, hogy hogy lehet egy helyzetet kétpontozni...?!
Pl. ott volt a sztori a a dugóban ülő emberekről...
De mégis, mit, hogy hova? Fogdossák a levegőt, vagy gondolnak rá csupán? Nem értem :(
El tudod (akarod :) ) ezt magyarázni nekem? :)No, igen

Nem nagyon megfogható az elme számára a kétpontozás, de könnyen megcsinálható gyakorlatban. Csak ne akarjunk cselekedni, hatás elérni! Akkor működik igazán, ha félre állunk az útjából!Elkezdtem olvasni a könyvet.

Elkezdtem olvasni a könyvet. Hát nem egészen értem ezt a kétpontozást... O.o
De érdekes :)Oké!

Sikerült bevonzanod! :-)
Kecskeméten is lesz, novembertől! nov 12-13 Elengedés tanfolyam Kecskeméten, ami nem kötelező, de ajánlott, és utána pedig havi egyszeri alkalommal indul a Kvantummágus. Ez ugyan kicsit lassabb tempó, mint Bpen, de talán jó lesz! Írj egy emailt, és megbeszéljük a többit! :-)útitárs keresés

Sziasztok!
Többször olvastam Richard Bartlett könyvét, nagyon megfogott! Engem érdekelne a tanfolyam ha lenne olyan aki Kecskemétről autóval megy szívesen csatlakoznék!
KingaDe, lehet irányítani!

Csak kontrollálni nem! Mondjuk úgy, hogy nem egy meghatározott rituálé ismétlésével éred el, hanem a pillanatban kell kitalálnod a hogyant!
Amúgy most jelent meg A Csodák fizikája könyv, amiben van erről szó!láthatatlan

Üdv!
Erről az egész valamiről, ami nem tudom mi :) most itt olvastam először.
Az jutott eszembe - és itt kuncogok miközben ezt leírom, mert nem hiszem el, hogy komolyan ezt írom.... :D -, de volt már olyan, hogy láthatóan láthatatlanná váltam.
Mindig is vágytam rá, hogy iránytani tudjam. Ezek szerint nem lehet? :)