A változás módjai

Ismét előjött egy eszmefuttatás az agyam rejtett zugaiból. Mivel az eddigi írásaim sokszor megkérdőjeleztek dolgokat, ami a Titok hívők egy jó részének alapvető, és fontos, ezért még egyszer nekifutok, hogy megfogalmazzam, mire gondolok.
Miután jól megkérdőjeleztem a hitet a tudással szemben, és lehúztam a fabrikált magyarázatokat, le kell írnom: minden hitrendszer működőképes lehet! Pozitív gondolkodás, vizualizáció, gyertyagyújtás, ima, bármi. Abban az esetben, ha az a tiéd, és nem csak majmolsz valakit, akinek bejött. Vagy majmoljad, de teljesen hangolódj rá, és tartsd be a szabályokat, ahogy ő csinálta.
De van egy jobb ötlet: találj ki új szabályokat!
Tanultam kineziológia One Brain módszert. A módszer szerint a fülkagyló szélének morzsolgatásával süketséget lehet kezelni, hatásosan. Amíg összhangban vagy az alkotók által létrehozott morfogenetikus mezővel. Magyarán a hitükkel. Egyszer inogjon meg benne a hited, és nem működik többet. Sajnos velem ez történt. Meg sok-sok kineziológussal. Az egész sztorit úgy, ahogy van kitalálták. Például láttam egy őrült fazont, aki májfunkciót tesztelt valakin, aztán mivel alacsonyak ítélte meg a koleszterin szintjét, elpantomímezte, hogy a fejére üt két tojást, mellédob némi bacont, és megsüti. Az izomteszt megerősödött koleszterinre.
Lehet, hogy ezt meg tudod ismételni te is egyszer, kétszer, aztán már valami mást kéne tenni, amit a pillanat szül, mert a régi lemez lejár hamar. Mennyivel izgalmasabb, valami újat megalkotni. Úgy sem a fülmorzsolgatás hat, vagy a fejtetőn sült képzeletbeli tojás, hanem az, hogy mögötte tudod, hogy mi a cél. A tudásod, elvárásod működik. A többi arra jó, hogy szórakoztasson. Tudod, hogy mi a cél, beugrik valami hülyeség, hogy mit kéne tenni, megteszed, és ELENGEDED. Nem erőlteted tovább, csak elhajítod a vágyad, mint egy kavicsot, és kész. Onantól nem te irányítod a hullámokat, amit vet a tóban.
Persze, ha betanulod a módszert, akkor körülményesen vizualizálod a tojást, esetleg valaki elmondja majd, hogy a tökéletes hatás kedvéért feltétlenül bio tojás legyen, és az illatát is érezned kell, akkor működik majd igazán. És működni fog. Csak körülményesen és lassabban, nagyobb erőfeszítéssel. És csak addig, amíg betartod a szabályokat, és hiszel benne.
---------------------
Lester Levenson szerint három módja van a gyógyulásnak:

1.Spirituális
2 Elmével történő
3 Fizikai

Mit jelent ez?

1 Tudod, hogy minden rendben van, egészséges vagy. (A hatás azonnali, legfeljebb egy kis időt igényel, hogy az élet hozzáigazodjon) Gyakorlatban: elengeded a javítás akarását, és útjára bocsájtod a szándékot, és többet nem törődsz vele.
2 Vizualizálod a gyógyulást. (A hatás fokozatosan alakul ki, ha elég hittel teszed, akkor lehet nagyon gyors is!)
3 Elmész az orvoshoz
---------------------

2012 és a Föld állapota

3 Az orvos már nem segít. A régi módszer még több mellékhatással jár, és nincs rá idő, mert kinyiffan a beteg

2 A vizualizáció sokat tehet, de elég lassan transzformálódik 7milliárd ember tudata.

1 A spirituális megoldás, vagyis a "dimenzióváltás". Elengedve a tudás-nemtudás, baj van-minden oké szélsőségeit, azonnali transzformáció. Ha egy betegnél létrejöhet, akkor mindenkinél, ha mindenkinél, akkor az egész bolygón is.

------------------------


(Ez végre magyar felirattal van, hogy ne csak az angolul értőket kényeztessem!)
Ez egy diagnózis, de nem megoldás. Azt mondja, ideje gondolkodnunk. Arra nincs idő. Csak arra, hogy dobjuk azt, amit eddig tudtunk, és megengedjük, hogy helyette valami más legyen, amit még nem ismerünk

-------------------------

Minden, amit itt leírtam, lehet tévedés is! Mint mindig...
De jó lenne.
És elnézést, hogy ismét homályos okoskodásra adtam a fejem. Amikor jött, akkor átláthatóbb volt, mint így leírva.

Hozzászólásokérdekes eszmefuttatás! :-) én

érdekes eszmefuttatás! :-) én inkább az elme erejében hiszek, de ettől még lehet spirituális ugrás is, csak ha körbenézek magam körül, nem igazán látom azt a nagy változást a világban. vagy ez csak vihar előtti csend?:-)

na ez a tükörtojás-módszer tetszik!