pearlintheshell blogja

Ki akar változást az életében??? Lehet jelentkezni…

Most a fényben tartásnak egy különleges változata következik:
Készíts egy fénygömböt a kezeid között tartva (elég a szívből elképzelni). Kérd az angyali energiákat, hogy töltsék fel pontosan azzal a fénnyel, energiával, amire szükségünk lesz a meditáció alatt.
Ha akarsz, gyújthatsz egy gyertyát, és szívd magadba a fényét, míg teljesen tisztának és felfrissültnek nem érzed magad. Tovább »

Egy régi szertartás

Előhang... Tovább »

Címkék:

Mert mik is a személyiségünk építőkövei?

[A megjelenő színek mások lehetnek mindenkinél...]

Képzeljünk el a földön egy háromszöget. Ez a háromszög jelképezi fizikai életünk vízszintes valóságát, amelyre földi éntudatunkat kifeszítjük, hogy kiessünk a középső fókuszpontból. Tovább »

Mert a saját energiánkat megmozgatni a legnehezebb...

Mert benne vagyunk, mint fióka a tojásban, és azt hisszük valamely szinten, hogy mi vagyunk a héj is, és a fióka is.

Pedig nem igaz. Mi maximum a fióka lehetünk, mely az állandó változásban, áramlásban, állandóan új életre, új napra kel, és... amennyiben követi az életerő mozgását, folyamatosan befogad, és elenged. Belélegzik, kilélegzik.
Be, és ki.... Köszönt, és búcsúzik. Tovább »

Címkék:

Napfonat csakra - választás és felelősség az ellenállás, a "nemakarom" helyett

A folyamatos megnyílás állapotában egyre-másra megnyílnak testünk virágai. Egyik a másik után bontja ki szirmait, míg folyamatosan újabb, és újabb típusú virágok nyílnak a másik mögött.
Ha igent mondunk az újabb, és újabb minőségeket igénylő változásokra, kihívásokra, a fény újfajta virágokat bont ki bennünk.
Így válunk egyre színesebbé, kinyíltabbá, kifinomultabbá.
Amire nemet mondunk, egy lehetőséget szalasztunk el, hogy kibontsunk valamit magunkban. Tovább »

Címkék:

A Tükrözés művészete

Nem akartam, hogy rosszul érezzék magukat mellettem az emberek. Mindenkit meg akartam érteni, és szeretni. Vannak sötét helyek a világban, a földben, a levegőben, bennünk.
A tükör az, ami közvetíti a fényt a sötét helyekre, mire azok fénybe borulnak, és fokozatosan elengedik magukból a magukba zárt sötét elemeket, lényeket, erőket.
Szívemben meghajlással kérem a Karma Urainak segítségét, támogatását, tanítását. Hogy sima tükör lehessek, és robbanás helyett békés megoldást hozhassak a földre, a család és az embertársak életébe. Tiszteletben tartva a szabad akarat törvényét is. Tovább »