Hiába adsz gázt, ha zsákutcában vagy!

Sokunkkal előfordul, hogy csak hatalmas erőfeszítések árán vesszük észre - ha észrevesszük egyáltalán!- , hogy nem a megfelelő irányba indultunk el, zsákutcába ért az életünk.

A legrosszabb, amit ebben a helyzetben tehetünk, hogy tovább nyomjuk a gázt! Mégis az emberek többsége ezt teszi. Vagyis egy olyan szakmát végeznek hosszú éveken, évtizedeken keresztül, amit zsákutcaként élnek meg, de ahelyett, hogy szembenéznének a helyzettel, csukott szemmel mennek tovább egy olyan úton, ami sehova sem vezet!

Ennek az oka az, hogy nem látnak kiutat, esetleg félnek a következményektől, ami akkor történne, ha visszafordulnának, és egy másik úton indulnának el! Így az egész életüket zsákutcában élik le! Önigazolásképpen elmondják, hogy: "Figyelj! Tudod mennyit szenvedtem, amíg elértem ide... Más még ennél is rosszabb helyzetben van..." Ha úgy érzed, hogy zsákutcába érkeztél, ismerd be, ne menj el a végéig, hanem fordulj meg minél előbb, és fedezd fel a saját utadat, amin élvezettel, szenvedéllyel, vidáman, energiával telten fogsz haladni életed minden egyes napján!

Gyere el a SIKERTÉRKÉP szemináriumra, és találd meg a saját utadat!

Még 4 szabad hely van, foglald le a helyed MOST!

Címkék:

HozzászólásokZsákutca?

Igen, és nem, és minden lehetséges! Van aki kételyei miatt elméjével kőfalat épít az út közepére és készen van a zsákutca. Vannak útépítők, akik egy kis hegy előtti pihenőből a hegy alatt átfúrva, megfelelő eszközökkel, kitartással utat építenek a túloldalra, mert untak mindig körbe menni. Persze sokan buktak bele ilyenbe, mert nem volt kitartásuk és elfogytak a hegy közepére érve, vagy épp pár méterre az áttöréstől, ezek látszólag zsákutcába kerültek és megtörve hátráltak ki belőle. Bár a lélek itt is épült, az elme letiltott. Föld alatt építünk utakat, folyosókat és levegőben légi folyosókat jelölünk ki. Kővárakat építünk át, újítunk fel rombolunk le és légvárakat építünk és omlik bennünk össze.Semmit nem írtam, de talán. :D Csak opció minden ebben a kvantum létben. Talán a zsákutcákra is szükség van, de van akinek nem és más okból igen, akinek igen. Uff :)