Pincur blogja

Veletlenek ugye nincsennek...

Hello Mindenki!:)

Eldontottem, hogy a honapban hazamegyek latogatoban... a datum majus 27. Veletlenul megneztem a napi hirlevelet amit szoktam kapni:
es mi all benne? Tovább »

Címkék:

Ilyen egyszerű lenne?

ilyen egyszerűJó régen nem használtam már a pozitív gondolkodást, meg is lett az eredménye. Jól bevonzottam minden rosszat, amit lehet.... De megint visszatértem. Néha jobb, néha rosszabb. Amikor kezdenek negatív gondolataim támadni megrázom a fejem és azt mondom: azért is jól fogom magam érezni.
Ahogy elkezdek benne hinni, működik.....
Tegnap nem volt netünk. Szerintem nem véletlen. Rájöttem, hogy miért nem. Nagy unalmamban nem tudtam mit csinálni délelőtt, így elolvastam a Váltsd valóra a legvadabb álmaidat, és leírtam a listámat. Szerintem ennek így kellett lennie. Hosszú idő után saját listám van. Tovább »

Wanted:DDD

Helló, Helló Kedves Secretfalva lakói!:)

Lenne egy nagy kérésem, vagyis inkább kérdésem.

Nagyon, nagyon, nagyon szeretném elolvasni Müller Péter: Gondviselés című könyvét. Csak hát egy cseppet messze vagyok ahhoz, hogy megvegyem:S. Tovább »

Életem egy darabkája:)

Jól eltűntem mostanában.....
Történt pár dolog az életemben.... Magamba kellett szállnom, hogy át tudjam értékelni a dolgokat. Mi a fontos, és mi nem az?

Hol is kezdjem? Nos. Nehéz, mert mégiscsak leírom életem egy darabkáját:) Még, ha nem is sokat:)
Idén januárban betöltöttem a 30. élet évemet:) Azt hittem marad a kis unalmas életem....
Hát nem..... Tovább »

Címkék:

Little help

Sziasztok!:)

Szeretnék Tőletek segítséget kérni. Holnap lesz a nyelvvizsgám, és nagyon nagy szükségem lenne egy kis energia többletre:) 9.45-kor kezdődik, és nagyon sok múlik rajta. Konkrétan egy rakás pénz, ha esetleg nem sikerülne....
Szóval, ha esetleg valakinek akadna pár perce és koncentrálna Rám, valamint hogy minden simán megy, nagyon megköszönném:)

Györgyi

Címkék:

Harmatszitáló Pillangó

pillangó, harmatRéges-régen, messze-messze, a messzi tengeren túl, az égig érő hegyekben volt egy kerek völgy. Egy völgy, ahová abban az időben, amikor még nem repültek repülőgépek, soha nem járt ember.

Ebben a kerek völgyben nem lakott más, csak a fák, a virágok, a pillangók, no és a völgy bölcs irányítói, a gombamanók. A fák, a virágok, a pillangók, de még a réten táncoló napsugarak is hozzájuk fordultak tanácsért, ha valamit tenni akartak. Tovább »

Címkék:

Mindig biztonságban vagy

ajtók, folyosó"Az élet feltáruló és becsukódó ajtók hosszú sora. Szobáról szobára járunk, különböző élményeket gyűjtve. Sokan szeretnénk rácsukni az ajtót régi rossz szokásainkra, gátlásainkra, olyan helyzetekre, amelyek többé már nem válnak javunkra vagy hasznunkra. Sokan pedig újabb és újabb ajtókhoz lépünk, és csodálatos élmények tárulnak fel előttünk.

Úgy gondolom, sok-sok alkalommal jövünk el erre a bolygóra, és mindig más leckét jövünk megtanulni. Olyan ez, mintha iskolába járnánk. Mielőtt Tovább »

A madár

Volt egyszer egy madár. Két tökéletes szárnnyal és gyönyörű, fénylő színes tollakkal áldotta meg a sors.Olyan állat, amely szabadon repülhet az égen, boldoggá teszi azt is, aki nézi. Tovább »

Címkék:

Az elválás művészete

elválás művészeteMenjek vagy maradjak?

A válasz azonnal nyilvánvalóvá válik, ha tudunk és akarunk is következetesen gondolkodni. Meg kell értenünk, hogy a világ saját tudatunk tükre, és a nehézségek újabb és újabb jelmezben mindaddig szembe jönnek velünk, amíg meg nem oldjuk őket. Ha sikerül ráeszmélnünk, akkor megvan az út és a cél. Amíg nem távolítjuk el a zavar forrását önmagunkban, addig egy válással lecserélhetjük ugyan a másik arcát, de a sajátunk ugyanaz marad, így aztán Tovább »

A boldogság hozzáállás kérdése

szerelem, hozzáállásMinden kapcsolat alapja a megfelelő tudati hozzáállás. Egy kapcsolat sikere nagymértékben azon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek a másik fél boldogságát sajátunk elé helyezni. Az állandó önzés és a szűk látókörű gondolkodás előbb-utóbb véget vet minden örömteli állapotnak. Ha viszont képesek vagyunk párunk javát és fejlődését fontosabbnak tartani a magunkénál, akkor mindketten gazdagabbá válunk. Leginkább azonban akkor fejlődünk, ha a közösen véghezvitt, hasznos tetteink által bontakozunk ki. Ha kapcsolatunkat tudatosan ápoljuk, akkor mély bizalmat fejlesztünk ki egymás iránt, gyarapítjuk a Tovább »

A süni és a pillangó

süni és a pillangóA süni szívébe akkor kezdte belopni magát a szomorúság, amikor az ősz beálltával nem talált már több lehullott piros almát a fák árnyékában. A puha avar sem tompította bánatát, amelyben reggelente a forrás vizéig gurult. Most nem is volt hozzá kedve, csak bandukolt lefelé a keskeny ösvényen, s közben azon morfondírozott, miért is van olyan egyedül. Bár kedves kis sün volt, mégsem kereste a többi erdei állatka társaságát. Amolyan magányos életet élt, bár jóban volt mindenkivel, mégsem mondhatta el, hogy igazi barátja volna. Megmosakodott a lassan csörgedező vízben, megrázta magát, és elindult vissza az úton. Úgy érezte Tovább »

Címkék:

Szeretet

Kedvenc íróm ezen sorai megragadták a figyelmemet:) Olyan igaz...

Minden múlandó. Minden valóságnak hitt tudatállapot csak álom, és eloszlik kivéve egyet: ez a szeretet.
Amíg ezt nem tudjuk átélni, addig fájdalmunk, ha csillapodik is, sőt el is múlik, a hiányérzet megmarad.
Már nem nagyon fáj. Lehet, hogy egyáltalán nem is fáj-csak hiányzik belőlem valaki. Tovább »

Címkék:

Osho: Ne gátold a folyót!

Osho: Ne gátold a folyót!"... abból a vágyból lesz álom, amit elfojtasz. Azokból a vágyakból épül fel fantáziavilágod amiket elfojtasz. Új álmokat akarsz kreálni? Csak nyomd el a vágyaidat. Minél több vágyat fojtasz el magadban, annál erősebb lesz a fantázia-és álomvilágod. Ezért van az, hogy akik elbújnak a kolostorokban, barlangokban, akik elfojtják magukban az életet,azok mind tele vannak álmokkal. És az ő álmaik "igaziak" vagyis hallucinálnak. Számukra nincs különbség az ébrenlét és az álom között.
Ne fojts el semmit, különben a te világod Tovább »

új vagyok:))

Sziasztok! Tovább »

Címkék: