Ébredj! Teremts végre!

A mesében Csipkerózsika a 100 éves álomból egy Herceg csókjára nyitja ki szemét.... Herceg? Csók? Mire utalhat ez az én életemben?

A megtalálásához íme egy részlet a Bibliai Evangéliumból, ami emberek papírra vetett és azután mások által agyon cenzúrázott gondolata... ami Jézus eljövetelét a hirdeti:

„Jelek lesznek a Napban, a Holdban és a csillagokban, a földön pedig kétségbeesett rettegés a népek között a tenger zúgása és a hullámok háborgása miatt. 26
Az emberek meghalnak a rémülettől, és a világra zúduló szörnyűségek várásától. Az egek erői megrendülnek. 27 Akkor majd meglátják az Emberfiát, amint eljön a felhőben, nagy hatalommal és dicsőséggel." - Írja Lukács evangéliuma.

És miért ez utalás? Ma az emberiség felébredését nevezik Krisztus második eljövetelének.
Azt, ami elkezdődött, hogy végre kezdünk ébredezni. Észrevesszük, hogy mi, Álmodjuk az Álmot,
azaz, ráébredünk, hogy mindent az elménk, gondolataink és figyelmünk irányításával (egyéni és kollektív tudattalanba viszünk-hozunk) hoz létre.

Amikor erre fel/rá/ébredünk akkor szabadulunk fel arra, hogy ezentúl saját, boldog Álmunkat álmodjuk. Álom lesz ez is, mint eddig, csak ekkor, mivel itt van elménk csodálatos hatalma, arra használhatjuk, amiben jó lenni!

Na most akkor, hogy is van ez? Itt van két eltérő valóság ugyanarról a dologról.

Akkor most melyik az igaz? Mindkettő és egyik sem. Mindkettő igaz annak aki igaznak gondolja. Miért?
Ráirányított figyelmével megteremti magának bárki.

És ugyanakkor egyik sem igazi, hiszen minden valóságosnak hitt dolog, csupán álmunk része, gondolat. Illúzió, és felülírható egy másik gondolattal.

Mi életünk jobbítására a megoldás? Választani kell egy másik gondolatot, és azt megtáplálni hitünk erejével.

Ez könnyűnek tűnik.

Vagy mégse?
Másnak igen, nekem meg mégse. Én miért nem tudom könnyedén felülírni azokat a gondolatokat soha, amik szenvedéseimet okozzák? Újra és újra megteremtem, teremtettem életemben azokat a külső körülményeket, melyekkel úgy, de úgy tele van már a hócipőm! Elegem lett belőlük!

Miért?
Több oka is van.
Az egyik legvalószínűbb ok az, hogy én mindig nagyon komolyan vettem az életemet. És másoknak mindent elhittem, belevágtam mások álmainak megvalósításának segítésébe, a magamét meg nem kerestem sohase!.... Elhittem, hogy mindaz, amit érzékelek a valóságos, annak is vettem, hiszen itt van! Ennél valóságosabb, fizikaibb már nem is lehet!!! És a fő: Én már felnőttem. Önálló, felnőtt ember vagyok, és ehhez méltón, komoly felnőtt módjára kell életemnek nekigyürkőznöm. Így aztán a..... változtatásokra soha nem gondoltam komolyan, toltam életemért a felelősségemet... közben figyelmemet fokozatosan a nem kívánatos dolgaimra arra irányítottam. Arra, amit meg akartam szüntetni.... így, amire erre rádöbbentett sorsom, és érthető okból, egyre több, és több lett nem kívánatos részekből, ma már a fejemre nött minden! Figyelmemmel egyre a rosszat tápláltam magam köré. Megoldást szerettem volna nyerni, erre problémás helyzeteket alkottam még, még, még, magamnak. És ennek a helyzetnek nem csak én vagyok szenvedő alanya! Családom ugyan úgy issza levét, hiszen az amibe jelenleg kerültem, egyenlő egy nagy 0-val. Számot vetve önmagamban, erre ráébredtem! Nem volt könnyű, és még most sem az.

De találtam, mert kerestem, és mert kaptam egy másik lehetőséget, és végre, ott egyszerre csak felébresztettek! Rájöttem, hogy mi lenne, ha végre elkezdenék játszani? Hogy, mint régen, amikor 10 éves forma kislánykaként akkori barátnőimmel úgy csináltunk, mintha.... én lennék anyuka, vagy apuka, vagy bárki! Játsszuk azt, mondtuk, és máris benne voltunk nyakig választott szerepeinkben.
Arra fókuszáltunk, amit szerettünk volna akkor és ott, hogy legyünk, és úgy hogy bárhogyan is csináltuk, az úgy volt jó!

Ez így igaz, és lehet ma már nekem az csak jót hoz életembe, hogy ezzel a természetes elvárással a szívemben ébredhetek, és álmodhatok, hogy minden lehetséges, amit szerephűen eljátszom.

És végre jól érezhetem magam ott vagyok, és végre, élhetem újra Álmaimat!
Teremthetem e játszma, kellős közepén álmaim színterét.
És nem görcsölök! Játszva teremtem életem fő elemeit, ahhoz, hogy boldogan élhessek, életem fő színterén, ahol én vagyok a főszereplő.

Tudom már, ehhez mindenkinek joga van. És lehetősége is számtalan.

Ébredj végre te is, és teremts játszva!
Alkalmazd a vonzás törvényét életedben, és alkosd a jót magadnak.
Mert megérdemled:) Hálásan köszönöm, hogy másodszori nekifutásra, megírhattam! Anikó

HozzászólásokÍrd meg te is sikertörténeted alapját!

Út, amin már régen járok. Út ami most már jó irányba vezet engem.

Hála ennek a remek csapatnak, ennek a határtalan szellemi töltésnek, amit itt megkaphattam! Bárkié lehet ez az érzés, ez nem csak az én kiváltságom. 3. éve vagyok regisztrált tagja a Titok című film kapcsán alakult oldal lelkes pozitív csapatának. Három éve elmúlt hogy ismerem a Titok könyvet, filmet, átrágtam 100 x magam rajta, de a nagy Titok, titok maradt a számomra, hogy, én hogyan tudom életemben alkalmazni a Vonzás törvényét. És hála nektek, kedves HVS Csapattársak, mára sikerült megértenem, beillesztenem, alkalmaznom azt, már nem gond a cél kitűzése, a siker ízének megízlelése, annak befogadása, mert kitárult bennem lelkem kapuja. Jó szélesre, és befogadom mindazokat a pozitív és értékes élményeket, melyektől szebb, gazdagabb, színesebb a világom, és ettől magam is gazdagabbá válok. Mégis mi az ami most a változást indukálta nálam? Sok minden, e Thesecret közösség formáló ereje, kitartó keresésem, Adminnak levele, oldás előző életemből Aloe Viki segítségével, egy szoftver, ami a tudatalattimba viszi be a pozitív megerősítéseket, a Hit-Vonzás-Siker csapata, Ti, akiknek köszönhetően nyílik elmém, egyszerűsödik minden le bennem, munkám, mely csoport létrehozással jár, s mely lendületben tart.... szóval ezer apró dolog ez. És akkor eddig mért nem láttam ezeket meg, és mért nem tudtam alkalmazni életembe? Tulajdonképpen ez már engem nem is izgat. Kimondottan nyugtat a tudat, hogy az út már az Én utammá nyílt. Visz abba a mesebeli világba, ahova mindannyian vágyakozunk. Mesehőssé váltam, én vagyok Csipke Rózsika, aki felébredtem, na nem 100 éves álmomból, de majdnem! És a Hit- Vonzás-Siker, HVS.-t képviselő szponzorom, Hollós Izabellissima a hercegem, és a nekem küldött emailjai a csók, ami ráébresztett 56. születésem napján, hogy ÉBRESZTŐ Anikó. Eljött a te időd.

Írd meg te is azt, amitől kimagaslik, kivilágosodik az, amitől jobb lett életed folyása!Ezt olvasom 3 éve itt a fórumon

és eddig mégse sikerült megértenem, beillesztenem, alkalmaznom........ Mi az ami most a változást indukálta? Sok minden, e közösség formáló ereje, kitartó keresésem, Adminunk levele, oldás előző életemből Aloe Viki segítségével, egy szoftver, ami a tudatalattimba viszi be a pozitív megerősítéseket, a Hit-Vonzás-Siker csapata, kiiknek köszönhetően nyílik elmém, egyszerűsödik le minden bennem, munkám, mely csoport létrehozással jár, s mely lendületben tart.... szóval ezer apró dolog.

Írd meg te is azt, amitől kimagaslik, kivilágosodik az, amitől jobb lett életed folyása!