Világomban valami elkezdődött...

Elmondhatom ma már nyugodtan ezt: világomban minden rendben van.
És mostantól el is hihetem, hogy világomban minden rendben van. Eddig is ezt mondogatva, növeltem hitemet, amit csak-csak sikerült, mert sosem hagytam abba, s mert egyfajta " hurrá optimizmus" vezérelte napjaimat, és mára fény derült, hogy teljesen más az amikor már alapja is van kijelentésem erejének. Világomban minden rendben van. Izlelgetem ezt a mondatot: Világomban minden rendben van.
Úgy tűnik mostanra megismerve annyira magamat, el kell fogadjam a tényt, Nekem még szükséges az, hogy irányítsanak, szükséges a munkahely, ahol főnököm van ehhez. Ezt belátva könnyebb a gondolkodás erről az egyszerű tényről és életem jelenlegi helyzetfelméréséről.

Miért írom ezt?

Érdekes. Hónapok óta nem találtam munkát, nem volt munkahelyem.
Mivel nehezebben sikerült találnom, közben volt időm elgondolkodni életem dolgairól, és volt idő másra is.

El kell ismernem, hogy amikor megkerestek a hálózatépítő munkák lehetőségei, mindig el-el játszadoztam a gondolattal, hogy én is felépítek egyet és élek a jutalékokból, mint Marci Hevesen. Egyre nem számítottam: hogy ahhoz, hogy olyan jövedelmem lehessen, vezetővé kell válnom, és én nem érettem meg erre a feladatra akkor még.

Sok rendszerrel próbálkoztam. Végül kikötöttem egy mellett, és kitartok mellette, szeretve a többi hálózat termékeit, de csak ezt az egyet részesítem előnyben.

Sikerült mára a 15%-os szint meglépése.
( nem volt könnyű, egyszerűnek meg végképpen nem mondhatnám.)
(Ha valaki azzal keres majd meg, hogy könnyű munkát ajánl, és az hálózatépítés, gondolj majd soraimra.)
És arra, hogy a nagy szerelem és a nagy pénzt adó siker, nagyon- nagy erőfeszítést igényel. Ezt nem én találtam ki. A Dalai Láma levelében olvastam.

Teltek- múltak az évek, és az idő haladásával rá kellett döbbenjek arra az egyszerű tényre, hogy óriási kitartással és időarányosan belefektetett munkával, személyiségem megváltoztatásával érhetek el sikert ehhez, és, és ( kitartottságot is igényel, háttér bázist), mivel megfelelő (nem csak anyagi, bizalom és lelki, ) háttérbázis kell ehhez, és megfelelő kapcsolatok is. Enélkül nem várhatok eredményt. !!! Ha én ezt akkor figyelembe veszem, és belegondolok, tuti,el sem kezdem a hálózatépítést!!!!! Ez biztos. Csak, hogy fűtött az újdonság izgalma, a bizalom, amit belém fektettek akik megláttak bennem egy olyat, amelyről magamnak sem volt még tudomása:)
Teltek-múltak az évek, és január 5.-én 5 éve, hogy elkezdtem gyereklépéseimmel ezt a világot megismerni.

Belátom, visszatekintve hogy lelkesedés, szenvedély nélkül semmi nem sikerülhet! És kell nagy adag ember és munkaszeretet, önbizalommal párosult, meg termékismeret, meg tanulás, és a vezetői képességek elsajátítása is, ezek nélkül nem sikerülhetett volna ezt a szintet meglépnem, elérnem. Ez már egy stabil középszint, és még csak egy középszintű jövedelem- 50 - 80 Ezer Ft 3 hetes jövedelmével, de a határ a csillagos ég!
Ezért kellett keresnem emellé a hálózati munkám mellé, még, egy határozott, fix, havi jövedelmet biztosító munkahelyet.

Október elejétől dolgozom is.

Vártam. Örülök. Köszönöm! És nagyon hálás vagyok :)))

Áldás az életemen. Áldás életemen.

Saját versem:

Találj vissza a gyermekhez

Találj vissza a gyermekhez
légy újra Önmagad.
A szeretet virága a szívedben,
hozzon új hajtásokat.
Kinyílik a szívvirág,
általa tágul a világ
elmúlnak már a gondjaid,
és nem lesznek titkaid.

Szeretet van a szívemben.
Békesség a lelkemben.
Egészség a testemben.
Áldás az életemen. Áldás életemen.

Színesen nyílnak a virágok.
Magam a fény felé kitárom.
Pengethetem a gitárom,
idebenn Istent megtalálom.
Idebenn Istent megtalálom.

2003.-ban írtam, és lehet énekelni is.

Leveleket írtam munkatársaimnak, ilyen szöveggel: mindenki mást kapott, csak egyet ragadok ki:

>Üdvözöllek!
Köszönő levelet bontasz most ki. Megszeretném neked köszönni mindazt, aki vagy nekem, és amit kaptam és kapok tőled, és hidd el, őszintén mondom, van mit.

Egy idézettel folytatom: "Amikor házadat építed, minden tégla számít. Amikor jellemedet építed, minden gondolatod beleszámít. "
Az, hogy mi találkozhattunk, a Gondviselés kegyességét mutatja. Én hálás vagyok mindenért, amit mutatsz és adsz. ( lehet erről neked más gondolatod van, elképzellek, ahogy megismertelek, de az a te énképed, a tiéd. ) Köszönöm neked a példát, amit mutatsz, és, ha az rossznak is látszódna, tanítást rejt magában. Vagy ráismerünk, vagy nem:) Mindenben ez a kettősség mutatkozik meg. De! Mi egy közös ponton, utunk során összefutottunk. Ha ma már mindkettőnké másfelé is halad, az csak azt mutatja, hogy különbözőségeink azonosítanak mindannyinkat. Én az Oriflame-ért azért vagyok hálás, mert megismerkedhetek emberekkel, akiktől tanulhatok.

És látod, itt van a 2011-es évnek vége. A 2012 év elé tiszta lappal indulhatunk, ha... <

És rengeteg válaszreakciót kaptam, és remélem gyümölcsözővé tehetem azoknak az embereknek az életét így majd 2012.-ben, akik megbíznak bennem, akiknek utat mutathatok, akik szintén akarnak életükkel valamit kezdeni!:)

Valami elkezdődött.... 2007.-ben.

HozzászólásokKöszönöm Admin!

Köszönöm Admin!szép vers! :)

szép vers! :)