Mindenki egymásért! Fogjunk végre össze, hisz a Föld rengése nem csak Japánra, egész Bolygónkra hatással van..

Mindnyájan figyeljük a történelmi, 8.9-es erősségű földrengésről szóló híradásokat. Sok cunamit váltott ki ez a helyzet a világ Óceánjában, beleértve azt a 9 m magasat, ami 780 km/h sebességgel rontott neki a partnak. Ez a 3 emeletnyi magas vízfal Sendai városán söpört végig Japánban.

Mi, akik biztonságosnak vélt helyünkről figyeljük a fejleményeket, imádkozhatunk Őértük. És van egy közösségi oldal, ahol február 12.- óta minden áldott nap meditálunk a Világért. A Földért, amely a mi bölcsőnk. Nem kell semmi mást tennie senkinek, csak abban a 21 óra 12. - 21 óra 22. -ig tartó TÍZ percben szeretettel gondolni a Földre és Mindenre aki itt van.

A földrengés harmincszor erősebb volt, mint ami elpusztította San Francisco-t 1906-ban. A jelentések szerint az áldozatok száma csak százakra rúg. Lehet, imáink nélkül ezrekre emelkedik.
És már Tokió területén lévő stratégiai fontosságú nukleáris létesítmény hűtőrendszere is érintett lett, ami nagyobb veszélyt hordozó.

A megsemmisítő esemény, ami egy gyorsan mozgó folyadékpályán elsodorta a házakból és kis épületekből álló egész környéket, összesen négy atomerőművet állított le, és arra kényszerítette a válságszakértőket Japánban, hogy kiengedjék a radioaktív gőzt a Tokyotól északra lévő fő atomlétesítményekből. Tették ezt, hogy megelőzzenek egy leolvadási eseményt, aminek egész Japán számára jelentős és messze ható következményei lehettek volna. Ezért talán ez a legnyugtalanítóbb jel: az óceáni határokhoz közeli atomlétesítmények építéséből fakadó veszély.

Mielőtt csupán 0.9 - 2.4 m magasan megérkezett az óceán másik oldalán lévő kaliforniai partra, a cunami csendesen keresztülment a Csendes-óceánon, hogy lesújtson Maui szigetére és Hawaii „nagy szigetére”. Mégis tönkretett sok csónakot a cresent city-i és santa cruz-i kikötőkben, és egy személyt a tengerbe sodort. Ennek az eseménynek nem kéne meglepőnek lennie Az Énok Kulcsai®-t tanulók számára a napkitörésekre vonatkozóan mondottak miatt (azaz, Kulcs 105), melyek az ilyen katasztrófákat és a Föld mélyén lévő semleges anyag kilökődését is okozzák, amely erősebb és messzebbre ható földrengéshullámokat fog létrehozni a Föld felszínén. Legutóbb egy M osztályú kitörést észleltek a napon (2011 márc. 7. - 8.). Azonban, ezen a ponton a napkitörések csak „extra” kiváltó tényezőt jelentenek egy már feszültséggel teli környezetben, ahol a föld külső magjában lévő anyag kiutat keres.

A Japán földrengést a Földben kb. 24 km mélyről jövő hullámok hozták létre. Ismert, hogy mi történt 2010 feb. 27.-én Csillében, ahol egy ugyanilyen súlyos (a Richter skálán 8.8-as) rengés érintette a part menti városokat. nyilvánvaló, hogy az egész Csendes-óceáni Medence kezd ráébredni a mély felszínalatti földrengések valóságára és a víz alatti vulkanizmus valóságára, amit A Kulcsok elmondanak nekünk, hogy be fognak következni. Erőfeszítéseinkre kell összpontosítsunk, azonban nem a saját túlélésünkre, hanem egy csoportként, a kollektív túlélésen való munkálkodásra.

Imáinkkal járuljunk most hozzá sok más ember imájához, hogy ennek a földrengésnek a rezgései ne legyenek hatással a csendes-óceáni kéreglemez Alaszkától Csilléig futó keleti oldalára, és az utórengések Japánban szűnjenek meg, és ne okozzanak semmilyen további pusztítást.

Folytassuk imáinkat az új-zélandi Christchurch-beliekért, és legyünk mindnyájan felkészülve túlélési stratégiákkal. Ismételten, találjatok csoporttársakat és barátokat, akik bejáratosak magasabb kiemelkedéseken fekvő otthonokba vagy falusi gazdaságokba, elköltözve az óceáni ingatlanból.

Imádkozzuk:
Óh Isten, Mennyek Teremtője,összpontosuljanak Imáink és meditációink Japán népére és őrizz meg minden törékeny emberi, állati, és növényi életet. Szeretetfelhőnkkel körül vesszük a radioaktív gőzt. Egy fehér Fényoszlopban visszaküldjük Égi Atyánknak az Angyalok segítségével, hogy állítsa ezt a pusztító energiát vissza az emberiséget szolgálni tudóvá, és amit a Tokyo közeli atomlétesítmény fölé helyezünk ezzel a Szent Kifejezéssel: Áldás rá Atyám.
(12× ismételve)

Ó Istenünk, Teremtés és Újrateremtés Isteni Neve, avatkozz be a Te Isteni Gondviseléseddel, hogy megmentsd az életeket és stabilizáld az utórengések özönének kitett kritikus területeket.
Mentsd meg Atyám az Isteni Fény erőinek segítségével mindazokat, akik az átalakuló bolygónkon veszélyben vannak.
Segítsenek gyorsan Miháel arkangyal erői minden egyes szükséget szenvedőnek ebben az időben –Most Rögtön!
Küldjed nekik Kegyelmedet és Védelmedet.
Ámen, Ámen, Ámen, és Ámen

Kérjük tegyétek hozzá az imához személyes kifejezéseiteket, hiszen könnyű hozzáadni ha az Szeretetből és Gondoskodásból fakad.

Kérjük, csatlakozzatok hozzánk.

HozzászólásokSzavak. A szavaink ablakok és falak a másik számára.

És ha nem ragadunk le egy-egy szónál, hanem felülről nézzük mit akar a mi számunkra jelenteni, nem történik félreértés:) Átlátunk rajta mint az ablakon, kedves Bűnfaló Emlékező, a neved nagyon édes, mint a Micimackó szerette méz:)
Hát ezért nem falakt húzunk, hanem a WINDOVS üvegén átal is megvilágosítsuk a szavak értelmét:)

Ami meg a Föld meditálást illeti, mindenki úgy meditál ahogyan tud, és az ima is egyfajta meditálás:) Amikor elmondom a Miatyánkot, megemelkedem... :) Oda, ahol jó lennem, és emelem bolygónk rezgésszámát is:) És mindezt itt, a közösség együttes erejének növelésével megnövelhetjük. Ha szeretnéd, te is megcselekedheted:) Minden jót! Anikóegy számomra kedves dallal...

egy számomra kedves dallal... és Isten áldásával...Ragyogás

ide egy nagyon szép gesztust írt az emberekért, hogy gondoljunk rájuk.
Számomra felemelő amit írt.
Írtál Ragyi...
Emlékező okoskodó megideologizásával én sem értek egyet.Ragyogás!Neked nem

Ragyogás!

Neked nem válaszoltam a kérdéseidre.
Most megtisztellek vele.

Kérdezed, hogy félek-e?
Nem félek. Nincs mitől félnem.
És egyáltalán nem érzem azt, hogy elbíztam volna magam. És ha elbízom? Akkor sincs mitől félnem.
Félelemkeltéssel nem veheted rá a másikat, hogy együtt érezzenek, mert az nem együttérzés, hanem együttfélés.
És a kettő nem ugyan az. Ezek miatt látod még Te is azt, hogy baj van.
A szívem keménynek látod?
Válaszom: Mert nem ismersz engem.
A szeretetteljes gondolkodásra hívó szavaidat pedig nem látom soraid között.
Utolsó mondatodat nem értem.
De ha én kérek valamit, azért én nem imádkozom minden nap, akár többször is. Minek? Tudom, elég egyszer kérni és meglesz.
Én azt látom, hogy aki sorozatosan imádkozik, az csak könyörög. A könyörgés ára a még több hiány abból, amiért könyörög. És ez lehet ima, meditáció, vizualizálás, és bármilyen más rituálés forma.
Ez mind a bizalomhiányra utal. Nem bízol magadban. Így Istenben sem. Vagy univerzumban. Tökmindegy minek hívjuk.
Ez csak még jobban eltávolít a jelentől.
Azért volt nekem is ezt nehéz megérteni, mert nem tudtam, hogy a jelen mit jelent. Mi abban a buli?
Hát tévedtem.

A múlt történelem, a jövő még rejtelem, de a jelen az ajándék. Becsüld a jelent, mert jót jelent. "Ughway Mester"A megértéshez

el kellene dobni az előítéleteket. Így csak azt tudod megtapasztalni, hogy az embert a skatulyádba nem bírod beletömködni. Lehet hogy pont a lóláb lóg ki? :-))

Ha valaki tanul abból amit írtam, az nem az én érdemem. Hanem azé, aki befogadta.

Ahogy változik, átalakul a Föld is, hogy teljesen szét ne offoljuk ezt a bogot.
Sok ember született le azért, hogy meditálni megtanuljon, és meditációs energiáival tegye a mostani átalakulást kevésbé fájdalmassá. Legyen az ima vagy meditáció a közös benne, a gyógyítás folyamatába teszem bele az energiámat. Az emberekért. A Föld meg tudja menteni saját magát, rajtunk áll, velünk együtt, vagy majd ő egyedül.Egyébként a legelképesztőbb

Egyébként a legelképesztőbb az, hogy már többször állítottam neked csapdát és te minden alkalommal csont nélkül beleszaladtál.
A vicc ebben, hogy a saját fegyveredet állítottam fel és még csak észre sem vetted.

Így a szándékaimat hogyan érthetnéd meg?

Ne haragudj, tényleg nem szemrehányásként mondom, csak Te magad írtad, hogy kilóg a lóláb. Én meg jól elszórakoztatom itt magam.
Tényleg, mint valódi lényed, tisztelem és becsülöm. Nagyszerű dolgokat írsz sokszor.
Sokat tanultam már az írásaidból.
De néha nagyon nem értelek. Vagy magam?

Jó mind1 ez már csak egy kis mellékes volt.

BocsA célomat nem árulom el

A célomat nem árulom el Kedves Kati mert nem tehetem. Az maradjon titok. Bár elég nyílt titok. Aki megérett rá, az majd észre fogja venni.

Egyébként meg nagyon őszintén kívánom neked, hogy megtaláld azt, amit keresel.
Nagyon sok sikert kívánok Neked az életedhez.Szia Micimackó!

Okosan pusztítsad a mézet :-)

Az egódat eddig is láttam, amúgy nem az ellenséged. Az ellenséged inkább az, ha héliummal töltött lufi elméletekbe kapaszkodva lebegsz a semmiben, de ha jólesik, felőlem nyugodtan csináld :-)) A beszólásokat azért kapod, mert kilóg na nem a Micimackó lába, hanem a lóláb...

Ha már virtuálisan lengeted a meghamisított adóbevallásodat, még valamit elárulhatnál itt nagy őszinteségi rohamodban.

Minél hajtasz ilyen mértékben a figyelem energiájára itt a secreten? Mi a célod?
És miért irigyled azokat akik sikeresek?Egyébként Kedves Kati, csak a

Egyébként Kedves Kati, csak a mai napon ért két váratlan beszólás a gazdagsággal pénzzel kapcsolatban és ebből a tiéd a második, ami miatt az egóm beszállt a játékba, így csak is ezért mondom, hogy ha csak a tavalyi adóbevallásomat látnád, amiben van egy kis csalás is, akkor meglepődnél, kire mit mondasz.

De ezt a választ ha akarod ne vedd figyelembe, mert nagyon erősen egóból született. Csak ez már kicsit rosszul érintett.

De ha gondolod, tudok mutatni néhány személyes adatot ha érdekel. Csak a hitelesség kedvéért.

Egyébként ennek már csak a felét is, tiszta szívből kívánom neked és mindenkinek, aki Magyarországon él. És ha nem csal az érzésem, akkor nem is lenne kevés.Titeket most Kati és Anikó

Titeket most Kati és Anikó össze lehetne kötni, mint két olyan embert, aki az önértékelés legalján van. Kati már régen mutatja, de Te Anikó, mostanság kezdtél a másik irányba haladni.

Félreértettetek, de hála istennek, hiszen akkor sohasem tudnátok meg, hogyan is néztek ki.

Mikor szembenéztek Önmagatokról alkotott igazsággal, akkor ne az átlátható klasszikust húzzátok elő, főleg Kati, mert egyrészt átlátszó, másrészt tudod, hogy a tükör fésülgetése még nem tesz szebbé.

Lássátok a jelent és örüljetek neki. Az elemezgető, fecsegő elme csak félrevezet.
Hát és a jó öreg ellenállás is itt van.
Önmagatoktól féltek csak!

Sok sok boldogságot nektek!!A félelem

a veszteségektől tanítás. Megtanít értékelni az értékest, addig amíg nem késő. Legyen ez a saját egészségünk, egy kapcsolat, a Föld. Megtanít megtartani azt ami szép, ami pótolhatatlan mert egyediségében megismételhetetlen.

Az ima pedig azt jelenti, tudom mekkora vagyok, mekkora a hatalmam és mekkora a gyengeségem. Elismerem a nem tudásomat, elismerem a kicsiségemet. Ezért működik, mert feladja az ember az egós elhatárolódást és megnyílik a teljes tudatosság irányába. Ez az önátadó út. A közösségért tesz, átadja az energiát oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Emlékező a másik vonulattal próbálkozik, a férfi oldalt tolva előre, ezért kizár és elutasít mindent ami a női oldal megfelelője, együttérzés, segítségadás, empátia. Hosszú távon nem kifizetődő mert a vágyott Rózsadombi luxusvilla is el és befogadás lenne mégpedig a gazdagságé - merthogy megteremtenie eddig nem sikerült...
Mert kiáradás és befogadás csak harmóniában működik, ennyire egyszerű :-)

Megtöri az élet a szív keménységét, rá kell bízni, a természeti katasztrófák is megmutatják, milyen parányiak vagyunk... A Föld a túléléséért küzd most, ezért keményen be van határolva hogy akár a Vonzás Törvényével akár más módszerrel mekkora gazdagságot lehet elérni.Mert nem ismersz, csak ezért e kérdés.

Miért félek, kérded? Mond, te nem félsz? Hiszen forrong alattunk és bennünk az átalakulás. Egy " egészségesnek" érzett félelem, csak annyi, amitől nem bízhatod el magad... mert ugye sorsunk a Föld sorsa is, ugyanúgy, ahogy a földrengés sújtotta területen.

Akkor én most kedvesen megkérdezem tőled, mitől kemény a szíved, és miért nem veszed észre az együttérzésre és közös, szeretetteljes gondolkodásra hívó szót soraimban? Aki szeret és akar mondja az imát, aki nem is olvashatja, nem történik tőle semmi. Nem lesz se hívőbb, sem ateistább, nem igaz?Ragyogás Kedves! Olyan vagy

Ragyogás Kedves!

Olyan vagy mostanság mint a híradók :)
Kelted és osztod a saját félelmeidet másoknak.

Mond Ragyogás! Mitől félsz ennyire?
Csak a félelemmel teli szív imádkozik Istenhez. Csak az kiált segítségért, aki fél.

Mond meg, mire jó az ima, ha elmondod 12X, 20X 100X?
Milyen bizalom ez abban, akitől a segítséget várod?

És ha szeretettel tennéd mindezt? Vajon mit tennél? Vajon miként tennéd?

Sok sok szeretettel!Legyen meg a Te akaratod.

Mi Atyánk.
Aki a mennyekben vagy.
Szenteltessék meg a Te neved,
Jöjjön el a Te országod,
Legyen meg a Te akaratod.
Miként a mennyekben,
úgy a Földön is
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma
És bocsásd meg vétkeinket
Mi is megbocsátottunk az ellenünk vétőknek
Ne vigy minket kísértésbe
De szabadíts meg a gonosztól
Mert tiéd az ország
a hatalom
a dicsőség
Mindörökké Ámen.