Olvasok egy könyvet. Dr Joe Vitale: Hoponoponó

Hoponoponó könyvet nem csak olvasom, gyakorolom a benne leírt alkalmazásokat a nap minden aprócska pillanatában. Mintr most: sajnálom szeretlek bocsáss meg nekem köszönöm

Ha nem olvastad még, javaslom, tedd.

Életem minősége, a megélésem változik pillanatról- pillanatra, és segít a Mostban léteznem, és összeköt a tudatfelettimmel, az Isteni résszel, mely az EGY, a Forrás maga, az által, hogy olvasás közben alkalmazom ezt a nagyszerű, és méltán mondhatom, EGYSZERŰ és fantasztikus gyógyító technikát, a 4 szócska mondogatásával: Szeretlek Sajnálom Bocsáss meg Köszönöm

Fokozatosan eszmélek tudatára, és ez határtalanná teszi gondolkodó énemnek azt a tudatfeletti részét, amely nem mérlegel, csak mondja, mondja, mondja... tisztítom magam a nap minden apró percében bármi eszembe jut, ez is amit most írok, tisztítsd Anikó, tisztítsd
Te,
Igen Te, aki olvasol, a hibás programmal mit teszel? Kijavítod.
És, ha az emlékeid hatására elmédből előjönnek a hibás programok, melyek csak EMLÉKKOCKÁID, problémáknak nevezed ezeket a belénk sulykolt hitrendszerünk és a címkeszótárunk szerint, amik csak helyzetek, és nem mindegy mi hogyan reagálunk azokra, amik csakis egy megtörtént dologra való emlékezés filmkockái... Ha mi helytelenül belemerülünk a " film nézésébe",önsajnálatba merülés és a Miért pont velem történik mindezzel, a 100 %-os felelősségünket hárítjuk a dolgokért, ahelyett, hogy tisztítanánk, oldanánk magunknak ezt a részét.
Emlékeink nem mások, mint megélt múltbéli cselekmények, történések, érzések formájában elraktározódva, így válnak tudatos tudatunk szerves részeivé.
De ne feledjük, részünk az ISTENI is, mely tudatfelettinkben lakozik születésünktől, halálunkig, amiről senki, soha nem beszélt nekünk, és van még egy része elménknek, a tudattalan, mely gyermeki, akár ártatlannak érzett is akár... mégis bennünk, velünk, általunk létezik, és az élet-einkből magunkkal hozott traumáink, fel nem dolgozott élethelyzeteinket rejti magában és azt bizony magunkkal hozzuk születésünkkor. Hogy mi a megoldás traumáink kioldásához?
Hoponoponó

A technika az, hogy tisztítsuk magunkat: Szeretlek Sajnálom Bocsáss meg nekem kérlek Köszönöm
Ennyi?
Ennyi

Ha tisztítjuk magunkat, tisztul elménk mind három része a tudatalatti, tudatos és tudatfeletti
és mindig a tudatfelettinek címezd azokat, a mantrácskáknak nevezem, mert, én már énekelni is énekelem, váltogatva a szavak sorrendiségét :)

Bárki, bármi, ami előjön életemben, és elhiheted, rengeteg mindenki és minden az amivel találkoztam ezidáig, és találkozni fogok eztán is, tanító. Megtanít a tisztítás alkalmazására, hogy igenis használjam a módszert, mert a megtisztulása magával hozza a világ sebeinek gyógyulását. Tisztíts. Tisztíts. Tisztíts. Mi a módszer? Tisztíts
Ennyi

Önmagad tisztításával kezdd, mert csak így változhatnak meg a " helyzeteid", amik tanítóul szegődtek mellég. Minden és mindenki tanít minket. Ha alkalmazzuk a Hoponoponót, úgy tisztulunkj, hogy a világ velünk tisztul. Bennünk, velünk, általunk.
Szeretlek Sajnálom ami történt Bocsásd meg nekem Köszönöm Köszönöm Köszönöm

Ilyen egyszerű lenne?

Igen. Ilyen egyszerű
A hit az ami bonyolulttá teheti ezt az érzésünket: akár elhiszed akár nem egyenlőre, mindenképpen tisztítsd magad és az eredmények nem maradnak el.

Rengeteg ma a világban a negatív, tehát: van min tisztítani. Ne mérlegeld, hogy ezt vagy azt tisztítsd e, ha felmerült benned, tisztítsd, bárki bármi kerüljön utadba.

Dr Joseph Vitale 2006. óta ismeri a Hoponoponót. Azóta minden lehetséges fórumon hozza a világ, a mi tudtunkra ezt a nagyszerű megbocsátó, tisztító eljáró eljárást, a Hoponoponót.

Jómagam 2008.-ban olvastam Korényi Kata hírlevelében, Az énutam oldalon, meg is osztottam itt a Thesecret honlapon. Alkalmaztam is, ideig-óráig, ám a lendületem érdektelenségem okán kifogyott. Most, hogy 2011 Szilveszter napján Napsugár elküldte nekem ( az én drága napsugaras Juditom ) elrohantam, kinyomtattam :) A könyv ára 2500 Ft. De nekem azonnal kellett a hétvégémre olvasnom, és zárás előtt beestem egy Internet üzletbe, ahol megakartam a kinyomtatását csinálni.
Mit tesz Isten! Elfelejtettem a jelszavamat, amit 3 hónappal ezelőtt megváltoztattam:), és pár telefonomba került, (sajnálom, szeretlek, bocsáss meg, köszönöm ) amire egy másik levelezőmbe visszaküldte kedves Anna nevű ismerősöm :) Ahova be tudtam lépni, itthon aztán megkerestem a jelszavamat, és azóta betéve tudom :)

Tisztítom magam. Tisztulni akarok, és a világomon javítani. Ha belegondolok mennyi minden van hátra: !!!! Beleremegek. A határtalan Én békéje fog el a gondolatra, milyen jó lett életem így :)

AÉB ezt kívánom mindenkinek. ( Az Én Békéje - AÉB ) Dr Ihaleakala Hew Len

HozzászólásokSajnálom Bocsáss meg nekem Köszönöm Szeretlek

Szeretlek Sajnálom ami történt Bocsásd meg nekem, amit tettem Köszönöm Köszönöm Köszönöm
Megkellene írnom a változásaimat, csak idő szegény lettem. ( EEddig bőségesen fordíthattam minden írás olvasására, kommentezésére időt, most meg alig. Ám ez van. Köszönöm, hogy ez van!
Hoponoponó

A tisztulás, ami bennem Önmagamban a hoponoponózás hatására végbemegy, megrázó, látványos, szeretetteljes és felemelő is egyben.
Szilveszter óta nem telhet el úgy nap, hogy ne mondogassam, célirányosan is, egy-egy személyre célzottan, egy-egy szituációra vonatkozva, hisz az élet nem áll meg:) Hogy Sajnálom Sajnálom 1000 x sajnálom Bocsáss meg szépen kérlek Köszönöm Köszönöm szeretlek nagyon téged.... ez már a Hoponoponó dalom szövegének egy aprócska részlete....
Van a Youtube-on egy csodaszép dal a Hoponoponóról :) Lóhere féle növény van a közepén :) És ennek a dalnak a hatására kezdtem írni ezt a dalt.
Lényeg,
tisztulásom egyértelmű. A vele járó változásaim hatalmasak!!!!

Kitudhatja mit hoztam magammal onnan, ahonnét jöttem, és mi rakódhatott még útközben reám:) és ez eddig csak blokkolt, gátolt mindennapi életem minden területén?
Új módszer:
A kapcsolatteremtő terápia kimondja, hogy az emberek a meridiánjaikkal rácsatlakozhassanak végre a végtelen Univerzum mindent körülölelő hálórácsára, amit ma már a tudomány is értékel, és Kwantum fizaka be is bizonyítja ezt.... na szóval a MINDENSÉGRE.
Szóval, tágulok belülről kifelé. Ismeretem gyarapodik, szeretek és szeretve vagyok. Biztonságos élettér a világ immár, és nem harc a mindennapok megéléséért.
Szép így és kívánom lelje meg mindenki a "rácsatlakozó" portot magában, ami összeköt minket Önmagunkkal és a Végtelennel.

Sajnálom Bocsáss meg Köszönöm Köszönöm Köszönöm Szeretlek.
Ismeretlenül szeretlek.hooponopono2012/1/8 Feladatom van:

2012/1/8 Feladatom van: Világom újbóli megteremtése

Tisztítom magam. Tisztulni akarok, és javítani magamban. Létezik traumaradír, akkor kell léteznie átírótollnak is :) Ha belegondolok mennyi minden átírni, megbocsátani, javítani valóm van hátra: !!!! Beleremegek. És mégis: határtalan Énem békéje tölt el a gondolatra, milyen jó életem így :)

AÉB ezt kívánom mindenkinek. ( Az Én Békéje - AÉB ) Dr Ihaleakal Hew Len
A világ felébred, és felébresztésének eszköze e könyv maga:),

Azzal kezdődött, hogy a semmi egy tükörbe nézett és megakarta önmagát tapasztalni. Ez a mondat, Tor Norretranders: A felhasználó illúzió, (The User lllusion) című könyvében van leírva, ami összefoglalja annak a „ mentális hul­lámvasútnak" a lényegét, amibe beleszületésünk okán valamennyien be szálltunk: „ Az Univer­zum akkor kezdődött, amikor a semmi meglátta magát a tükörben ."

Röviden: a Hoponoponó könyv arról, szól, hogy visszatérsz zéró állapotodba, ahol a semmi létezik, vagy fogalmazzam másként: ahol semmi nem létezik még! de minden lehetséges. A zéró állapotban nincsenek gondolatok, szavak, tettek, emlékek, programok, hiedelmek vagy bármi egyéb.

Csak a semmi. De egy nap a semmi meglátta magát a tükörben, és te akkor születtél meg. Attól kezdve pedig létrehoztál és tudattalanul magadba szívtál és elfogadtál: hiedelmeket, programokat, emlékeket, gondolatokat, szavakat, tetteket, stb. E programok között sok olyan akad, ami egészen a létezés kezdetéig nyúlik vissza.
Az a könyv pedig. ami alapvetően hozzásegít - minden pillanatban - a csoda megtapasztalásához, a Hoponoponó. Mostantól ugyanis veled is olyan csodák fognak történni, mint amilyeneket önmagammal kapcsolatban felsoroltam. Személyedre szabott csodákra számíthatsz, de ugyanolyan nagyszerűekre, varázslatosakra és rendkívülire. E mérhetetlen erőbe röpítő „ űrhajóról" szerezni tapasztalatokat, maga az ÉLET. A csodáival és a szeretetünkkel egyetemesen.

Olvastad e már?Mi az a Ho akármi?

Aniko Jakab Oszd meg. És tisztulj te is:) Hogy mi az a Ho akármi?

A ho'oponopono* k i v é t e l es a j á n d é k, amellyel az ember működő kapcsolatot képes kialakítani a benne rejlő ISTENIVEL, és megtanulja kérni, hogy minden m ásod percben megtisztuljanak azok a hibáink,
amelyeket gondolatban, szóban, tettben vagy
cselekedetben elkövettünk.

A módszer alapvetően a s z a b a d s á g r ó l s z ó l, a múltunktól való teljes megszabadulás révén.
Morrnah Nalamaku Simeona, Ho'oponopono - mester oktatója, az „ Önidentitás, Ho ' o ponopono rendszer" megalkotója, akit 1983 - ban, „ Hawaii állam éő kincsének" nyilvánítottak, a Honolulu - i „ Hongwanji " misszióban és a Hawai- i Állami törvényhozásban.

*E szó - kiejtésének megfelelően - többnyire hoponoponó formában szerepel
majd a könyvben. (Szerkesztői megjegyzés.)

Ha szócska a Hawaiban, Isteni,
a wai szócska vizet jelent
Hawaiul, így Hawai szó jelentése: Isten levegője és víze