A gonosz támadása 37

Kedves Mindenki!
Gondoltam írok egy kicsit, mert bánt még a gonosz,de nem veszek tudomást róla,ahogy Alfi mondta, nem veszem fel a harcmodorát, nem lesem kétségbe esve, hogy mit művel velem.Sajnos nagyon nehéz, mert mindent elkövet.Az állandó fájdalmak a gerincemnél megszokottá váltak,de van mikor fogfájást imitál és mondja a női gonosz egyfolytában a gondolataimat, megvétózza és kegyetlen dolgokat is mond, hogy csak kapkodom a fejem.A zuhanyzásomnál egyfolytában vizitelnek,megjegyzéseket tesznek mindenre.Mikor elutazott a fiam,azt sulykolták, hogy öngyilkos leszek, megölöm magam.Egyfolytában csak ezt hallottam.Máskor a halálomon lelkendeztek, hogy írjak végrendeletet és mi lesz a számlákkal, ha én már nem leszek, hogy fizeti be a fiam, ha nem ért hozzá.Szóval nem könnyű.Az éjszakák nehezen indulnak, erősen hullámoztatnak és erős fájdalmat okoznak,de bekapcsolom a rádiót és azon elszenderedek nagy sokára.Rá kell erőltetnem a figyelmemet, hogy ne arra figyeljek,amit mondanak, hanem a rádióra.A fájdalmat kéne megtanulni kikapcsolni, az erős hullámzást valahogy megszokom.Arra gondoltam, hogy az agyban keletkezik a fájdalom, valahogy azt kéne kikapcsolni,de még nem sikerült.Van egy álmom,amit végiggondolok minden este, lefekvés után, míg érzem a nagy fájdalmat és a hullámzást.Ha másra gondolok, egy idő után nem érzem annyira.Szerintetek, hogyan lehet még kikapcsolni a fájdalmat?
Sziasztok, szép éjszakát!

HozzászólásokKíváncsi vagyok, hogy

Kíváncsi vagyok, hogy értesítést kaphatok, ha új üzenet készül. Feliratkoztam az RSS-re, amely meg kell tennie a trükköt! Legyen szép napod! pistol ampKedves Alfi! Köszönöm, hogy

Kedves Alfi!
Köszönöm, hogy próbálsz meggyógyítani, csak tényleg vannak ezek a gonoszok és bántalmaznak az éteren keresztül.Most is azért írok, mert nem hagynak aludni.Lefeküdtem, bevettem az altatómat is,de el kezdték a fájdalmat és mellé a halál és az elmúlás szomorú tényét taglalni.Ez biztos nem én vagyok, nem az agyam sem, mert szeretek élni.És borzasztó fájdalmat okoznak a gerincemnél és hullámzást az alsó végtájamon.Nincs semmi erőszakolással összefüggő élményem sem, kivéve,amit a gonosz végzett el rajtam,gondolatban.Esetleg,az igaz, h mikor ilyen filmet látok, mélységesen átérzem az áldozat helyzetét.Ezek visszafelé csinálják a fájdalmat.Az agyamban képzik és úgy érzem, mintha ott fájna.Mindenesetre jó tippet adtál, h vegyek be fájdalomcsillapítót.Vagy kicsit fáj nekem és a hullámzással felnagyítják.Mindenesetre köszönöm a tanácsaidat, megfogadom.
Szép estét!még egy dolog

Még egy dolog amit jó ha tudsz az agyról soha de soha ne nevezd sajátodnak tiédnek a negatív dolgokat ha ugy hvod betegségem gyengeségem félelmem fájdalmam- Az agyad alapvető tulajdonsága hogy a végletekig ragaszkodik ahoz amit sajátodnak érzel -azt a személyiséged szerves részének tekinti ! Csakis olyasmit nevezz magadénak amire büszke vagy amit meg akarsz tartani. Agyad szószerint hoz létre bármilyen lelki vagy fizikai állapotot olyanak amilyenek magadban mondod gondolod Erren nagyon ügyelj :)Kedves Rókatündér :)

Hu egyre bonyolitodmi lenne ha egyszerüsitenél és csupán fizikai tünetnek tartanád mindegy -mit mondanak a hangok. És ha csak fizikai nézük :gerinc fájdalom ami ném sérv, attol még fájhat hisz a gerinc tel van idegekel -mi lenne ha erös fájdalom és gyulladáscsökntő krémel kennéd be Voltaren emul gél vagy Aflamin és ugyanugy erős csont és idegfájdalmat csökkentő gyógyszertis bevenél még ugyanis jol tudod a fájdalom az agyban képzödik a fájdalomcsillapitok java az agyban blokolja a fájdalmat Haigy nézük a gerincre az erős önérték letörés hat ilyen biztos van benned hisz mindig vesztel a " gonoszal szemben ki be kapcsolgathatsz ezért fájdulhat megujra és ujra a a gerinced az ujabb és ujabb lekikonfliktusok tartalmuk alapján uj és más testrészben okoznak elváltozásts söt lehet az agyadba becsapodot lekisokk duzanata nyomja az agyban lévő gerinc részt ha igy nézük minden fájdalmad oka megvan . megoldás egyedül az ,az ilyen soktényezös lekikonfliktusra a teljes életszemlélet váltás! teljesen más szemsögből kell értelmezned mindent!
A fejedben vannak a hangok azt a tudatalatid gyárja valami régi elnyomot szexuális és fizika bántalmazáshoz gyárt szimbolikus történeteket ugyan ugymint mikor álmodsz de te valoságnak hiszed pedig csak üzen hogy dolgozd fel az elzárt emléked valami szeuális bántalom talán akár megeröszakolás az ami átéltél de blokkolod ha ez van a tudatalatid tovább üzen szimbolikusan Több mod van elhalgatatni a belső szöveget legegyszerübb dudolj-énekejl mikor rákezdi az agyad át áll a belső zenédre az tölti ki :) Képzelhezsz egy hangeő szabályzo gombot is a füledhez csavard le, torzisdelképzeletben a hangot minél mrisabra akkor se hatnak már -de a lenyeg teljes életszemlélet váltás anélkül minden marad a régiben.