Összetartás - Segítés

Kedves Secret olvasók!

Erre a felhívásra megkért valaki, hogy jelenítsem meg itt ezen az oldalon. A Nők Lapjában olvastam is erről, szóval meghatóan működik.
Mi itt egy közösséget alkotunk, ráadásul napi kapcsolatban állunk így ismeretlenül is. Még sem tudjuk ki mivel foglalkozik, ki miben szűkölködik, ki milyen segítségre szorulhat amiben esetleg mi a többiek éppen tudnánk neki segíteni. Arról lenne szó, hogy ha már ekkora táborunk van, merjünk ne csak lelki problémáinkról beszélni ha nem az éppen aktuális minden másról is.

Pl. valakinek csak arra van pénze, hogy tapétát vegyen, de szakembert már nem tud fizetni. Talán van az oldalon szobafestő aki megteszi neki egy ebéd ellenében.

Vagy valaki nem tud masszőrt fizetni rendszerességgel de orvosilag szüksége lenne rá.

Valaki éppen kenyeret nem tud már venni gyerekének és talán mi tudunk ebben segíteni. És még sorolhatnám.

Amit a nők lapja 46. számában olvastam igen mélyen érintett, utána meg pont ebben a témában kértek fel rá, hogy tegyem közzé. Amit az újságban olvasni lehet, az a Hot-dog közösségi oldalasokról szól. Esetleg vegyétek meg, olvassátok el, mert igen tanulságos.

Nos, én közzé tettem, az ötletet továbbítottam, a többi rajtunk áll. Természetesen csak nagy bajban levők kérjenek, hiszen a jó szándékú segítőket ne vezessük félre.

Köszönet Mindenkinek

HozzászólásokKedves Admin!

Szerintem meg lényegtelen, hogy segítség vagy profitról szól. A lényegén nem változtat, miszerint ha itt valaki bajba kerül. akkor esetleg tudunk neki segíteni. De értem mire érted és lehet, hogy igazad van.
Megnézem az ajánlott oldalt is.

Üdv.ugyanaz a tulajdonosa a nők

ugyanaz a tulajdonosa a nők lapjának, mint a hotdognak szóval így elég hiteltelen az a cikk számomra. ez így nem annyira az önzetlenségről szól, mint inkább a profitról. van viszont egy tényleg önzetlen segítségre épülő és civilek által indított közösség: a szivesseg.net, amit nagy szeretettel ajánlok. Ragyogás volt is már találkozójukon ha jól tudom.Kedves Ragyogás!

Nagyon köszönöm, hogy mellém állsz ebben az ügyben. Bár be kell vallanom, amit a nők lapjában olvastam ott egy egészen más közösségről van szó. Ismeretlenül beszélgetnek hiszen chatelésről van szó. Jobban ismerik már egymást, ebből kifolyólag jobban feltudnak figyelni ha valakinek problémája van. Összetartóbbá váltak a mindennapokban. Azért bízom benne, ha valaki tényleg nagy bajba kerül, akkor mer szólni és lesz olyan ittlevő ember aki pont tud megoldást adni számára.

Üdvözöllek.Akkor a címen változtatnék:

Tartsunk össze! Segítsünk egymáson- egymásnak:)
És melléálltam a blogodnak. Valóban így van. Segíteni, megismerni egymást, ajánlani egymás gyengeségét, és csak azért, hogy erősítsük őt. Mindenhogyan. Életünknek szintjei vannak, és a legnagyobb teret a fizikai szintünk rendben tartása vesz fel.
Nekem írhattok: dukaduka@vipmail.hu címre is, és szeretettel, figyelemmel fogadom. Anikó