Kicsi vagyok, székre állok...

onnan egy nagyot kiáltok. :)

Tudom, tudom, hogy nehéz versenybe szállni igazán nagyokkal és igazán profikkal, olyanokkal, akik blog-oldalát vagy épp FB oldalát naponta ezrek olvassák. Nem is ez a célom. Az az álmom, hogy bekerüljek az 50 legtöbb szavazatot kapott blog közé. Talán nem olyan irreális álom, ha segítesz! :)

Hogy mi is ez?

Az év bloggerinája…

“A Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdetünk: keressük az ország legjobb női bloggerét! 2013. január 15-től indul a verseny! Két héten keresztül ajánlhatod kedvenc blogodat, vagy akár saját magad. Január 28-tól február 17-ig az olvasóké, rajongóké a főszerep, ők voksolnak a jelölt blogokra. Február 18-től a zsűri veszi át a főszerepet, az ötven legtöbb szavazatot kapott blog közül kiválasztják, ki lesz 2013 Bloggerinája és ki lesz a különdíjas. Döntésük 2013. február 24-én születik meg, a díjátadóra március 1-jén kerül sor. A zsűri: Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője, Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere, Hódos Hajni és Dulai Péter, a Cafeblog szerkesztői. Szállj versenybe és legyél te 2013 Bloggerinája!”

Most mondhatod, hogy mi van, nincs jobb dolgom, nem tudok hasznosabb és fontosabb dolgokkal foglalkozni?!? Igazad van. Van fontosabb, persze. De nézd el nekem, hiszen mindenkit más inspirál, más hóbortjai vannak, más célokért küzd. Nekem ez egy fontos lépcsőfok az álmaim felé, ezért erre jelentkeztem. Nagy bátran, mit nekem, ide az oroszlánt. Persze láttam, hogy vannak a jelöltek között igazán nagy és kiváló blogok is, amelyeket én is előszeretettel olvasok időnként… de úgy döntöttem, hogy nem hagyom, hogy az álmaim már a küszöbön darabokra hulljanak. Szeretnék minőségi Női újságokba olyan témákról írni, amelyek elgondolkodtatnak, megállítanak, továbblöknek, inspirálnak. Ehhez sokat kell még tanulnom, írnom és nagy alázattal kitartóan mennem az álmaim felé.

Ha nem akarsz ezzel foglalkozni, köszönöm, hogy elolvastad levelem, nem terhellek tovább! :)

Vagy mégis tudnál segíteni, hogy kicsit közelebb kerüljek ehhez az álomhoz? Nélküled nem megy! Csak 1 perc az egész. Mivel 1 FB regisztrációval csak 1x lehet szavazni, éppen ezért nagyon fontos a TE szavazatod is. (Ha más blogokat is kedvelsz, természetesen azokra is tudsz szavazni, még az enyém mellett 4 alkalommal 4 másikra!)

KATTINTS IDE: (Sajnos csak Facebook hozzáféréssel lehet szavazni. DE!! Elég furán van megcsinálva. Rákattintasz a rózsaszín „Szavazok” gombra, majd feljön egy kis ablak, hogy hozzájárulsz a Nők Lapja Café alkalmazáshoz. Ha ezt jóváhagytad ezután ismét rá kell kattintatni a „Szavazok” gombra, mert csak akkor számlálja a Te szavazatodat is!) Cseles, de remélem, hogy ez a csavar nem veszi kedvedet és az eredményt sem csorbítja. :)

Őszinte köszönet és hála Neked!!!!!! Nem is sejted, hogy számomra ez mekkora ajándék Tőled!

Ryka

HozzászólásokŐszinte köszönet Tevenyereg 02 :) :)

Tudom, hogy számomra nem hülyeségek a céljaim... csak olykor előfordul, hogy másoknak az. :D

Neked is jó hétvégét!!!kedves Ryka!

Megnézem azt a blogot,és megy a szavazat neked:)
Sok sikert kívánok!
Jó hogy vannak céljaid,és nem hülyeség szerintem.
Szép estét neked,és jó 7-végét!