Terem-teremtő

Meguntam. Mindig belefutottam ugyanabba a helyzetbe. Jó lenne összejönni, találkozni, programokat szervezni. Aztán jött a megfelelő helyszín keresése. Mindig a célcsoport igényei szerint... és azt sajnos nem mindig lehet kigazdálkodni.
A színvonalas szállodák magas bérleti díjat kérnek, ráadásul szinte mindig lesz kötelező fogyasztás, amit nehezen lehet továbbterhelni a vendégekre.
Mit lehet csinálni? Próbálkoztam középszerű helyekkel... aztán sajnos az élet úgy alakította, hogy az édesapám halálával lett egy csudajó lakásom. :) Addig-addig alakítgattam, míg végül összeállt.
Megpróbálom. Felmérem az igényeket. Kíváncsi vagyok arra, hogy mások hogyan gondolkodnak, miben hisznek, mit látnak lehetőségnek. Ha nem lesz rá igény, majd teremtek belőle mást. Ha nem próbálom meg, nem tudom meg sosem. Így most terem-teremtő vagyok....

Ha érdekel, mert Te is szervezel önismereti programokat, csapatépítőket, workshop-okat vagy MLM csapat-fejlesztő tréningeket... talán Neked is ideális megoldás lehet. :)

További részletek:

Hegedüs Erika
életvezetési tréner, coach