saida blogja

Elengedés-gyakorlat Velencében

velenceAz Élet ismét a szabadságot és elengedést tanítja nekem kreatívan, szelíden... most épp Velencébe küldött, a csodalabirintusba, eltévedni, keresni és megtalálni Önmagam. A nyár végén bevonzott munkám kapcsán mentem 2 heti gyakorlatra az ottani irodába. Tegnap érkeztem vissza, már Rómából írom ezeket a sorokat, egy éjszaka alatt Velence valami gyönyörű, illatos masszává állt össze az emlékeimben, igazi elengedés-workshop az Univerzumtól.

Az irodai munka mellett bőven volt időm barangolni és felfedezni ezt a szent őrültek által megálmodott Csodát. Térkép a kezemben, Tovább »

It's so good to be me!

önmagamOlvasgatva az oldalon talàlhatò ìràsokat, meglepve làtom mennyi "kuldetèstudatos" ember van itt, ki angyalnak, ki indigònak stb. èrzi/hiszi/tudja magàt, ès eszerint èli az èletèt, mert valòszìnuleg neki ez a tapasztalat kell ahhoz hogy a jelenben kiteljesìtse onmagàt... Hiszem hogy lèteznek valòdi angyalok ès indigòk, de sokkal kevesebb, mint ahànyan annak tartjàk magukat. De hogy mièrt gondolkodtatott el engem ez a dolog? Tovább »

Aprò csodàk

apró csodákHàt visszatértem az otthon töltött 3 hetes "rehabilitáció" után Rómába... ahogy újra megcsapott ez a semmihez nem fogható jellegzetes Róma-illat, na meg a megszokott nyári "dunszt" amit úgy imádok, egycsapásra elmúlt az éjjeli 13 órás vonatút okozta minden bajom! Így màr hazafelè buszozva eldöntöttem hogy ki sem pakolok, hanem összekapom a strandcuccomat ès irány a tenger! Vàrt màr ràm, a Nagy Kék, sok terhem ismerője ès kegyes elhordója, kicsit ugyan nyugtalanul hullámozva, de hàt leginkább ez illett a hangulatomhoz, bennem is ezer kérdés jött-ment, jó-e így ahogy van, vajon eléggé megerősödtem-e újra, hogy folytassam-újraírjam ezt az én varázsos életemet választott második hazámban? Tervek, gondolatok, emlékek, fájdalmak, belső párbeszédek Tovább »

Címkék:

A szakitas tulelese - secret modra

A fel evvel ezelotti elso bejegyzesem egy gyonyoru szerelem (ujra) megtalalasarol szolt, most ez a masodik annak elveszteserol es a feldolgozasara tett kiserletrol. Kikerulve az elso sokk alol, es azert is hogy magamat batoritsam, meg talan masnak is segithetnek a gondolataim, ugy dontottem hogy megirom ezt a tortenetemet is. Tovább »

Szeresd magadat es szeretve leszel

szeretet, párkapcsolatNem vagyok új ezen az oldalon, de ez az első írásom. Szóval eddig inkább csak olvasgattam a Ti írásaitokat, hozzászóltam ha úgy ereztem, most viszont szeretnem megosztani veletek egy személyes tapasztalatomat.
Az életben úgy tűnik eléggé a szerencse lánya vagyok es mindezt megfejelve a jólismert "bakos" kitartással szinte mindent véghez tudtam vinni amit csak megálmodtam, egy dolgot kivéve, a szerelmet... Nagyon fiatalon mentem férjhez, majd ugyanolyan hamar el is váltam, mert már fulladoztam abban a barátsággá szelidült házasságban. És hát hosszú, keserves tanulóévek következtek ilyen téren, új ismeretségek, kapcsolatok hosszú sora, egyik pofáraesés a másik után (ismerős?:) )... mígnem elérkeztem valaki karjaiba, aki aztán 5 hónap alatt úgy meggyötört Tovább »