Salemi Boszorlány blogja

Viszonzás (viszon(zot)t- vonzás)

Ma reggel észrevettem egy - lehet csak számomra-, érdekes dolgot. Amikor például köszönünk illetve köszöntünk:

Boldog karácsonyt!- mondjuk, és vagy visszakapjuk (tehát viszont adják), vagy nem. Valaki tud adni, kapni (= vonzani), de akad olyan is, aki a Titkot hibáztatja, mert neki nem sikerül. Elbukhat a vonzás ilyen apró, hétköznapi dolgokon? Véleményem szerint: igen. Hiszen, amit kapok - legyen akár "csak" egy "-Jó reggelt!" és megtartom magamban, már megrekesztem az energia folyamát. Tovább »

Címkék:

Reggeli séta ;)

Áldásokkal teli napot! :)

Tíz szó... -___-' :) .. *sóhaj* Ki találta ezt ki? :D

Címkék:

Érted a lényeget, ugye? :)

Szép téli napot Mindenkinek! :) Igyatok sok forró teát! :)

Drága Atyám,

Köszönöm, hogy megteremtettél és bőséggel adományoztál teremtőerődből. Karácsony közeledtével gyakran megfeledkezem rólad a nagy sürgés- forgásban. De MOST valahogy itt az idő, hogy Rád is gondoljak, úgy ahogyan Te gondolsz rám, szeretsz és gondoskodsz rólam a Mennyországból. Tovább »

Farkasbőrbe bújt bárány

Sokan szeretnek a felszínen kapirgálni, s reménykedni, hogy a kincsekért(tapasztalatokért) nem kell megdolgozniuk, nem kell lemenni a sötét mélységekbe. Ezért gyakran hagyatkoznak a nyájas emberre, aki bokáig érő ballonkabátja alól árulja a különböző, másolt(lopott) csecse- becséket. Tovább »

Címkék:

Élet a Földön

Az Ember több milliárd év fejlődés után jutott el ide, a XXI. századba. Sokszor úgy tett nagy felfedezéseket, hogy kifelé tekintett, majd felismerte mindenben önmagát, és önmagában azt, amit talált.
Mégis úgy tűnik, hogy feladva saját és ősei munkáját, hagyományait, el akar pusztulni és magával ragadni a történések színhelyét, a Földet. De eddig a jóslatok bizarr értelmezései, nem váltak valóra. Tovább »

Címkék:

Aurora borealis

Az aurora borealis már ősidők óta foglalkoztatta az embereket. Az eszkimók és az indiánok Észak-Amerikában már sok történetet ismernek. Egy történet, Ernest W. Hawkes könyvéből, A Labrador eszkimóktól:

A világvégénél föld és a tenger által határolt hatalmas szakadék áll, amely felett egy keskeny és veszélyes út vezet a mennyei régiókba. Az ég egy nagy kupola melynek kemény anyaga körbeveszi a földet. De van egy lyuk, amelyen keresztül a szellemek átjárnak a Mennyországba. A szellemek, akik önkezüktől haltak, vagy erőszak által, azok a szellemek, nem léphetnek tovább. Ott élnek és fáklyafénnyel mutatják az utat, az érkezőknek. Ez a fény a Sark Fény. Tovább »