Samy blogja

Az első gyümölcs beérett

Akárhányszor itt jártam, mindig ki akartam írni magamból valamit. Kellett a támasz és a nyugtatás olyan emberektől, akik sosem láttak és emiatt olyan tanácsokat tudtak adni, amik tőlem függetlenek.

Ha belegondolok, egy dolgot kerestem mindig, ami elvakított: az a szerelem;az igaz, a mai napig nem találtam meg, de valljuk be, az égieknek biztos megvan az oka rá, hogy nem nyújtotta tálcán. Tovább »

Címkék:

Valami vonz és taszít egyszerre, melyik nyer?

Elég régen jártam itt és mindig valami rossz történt velem,
visszaolvastam, hogy mennyit tudtam szenvedni olyan dolgok után, amit nem kaptam meg,
olyan szerelem után, amire vágytam, csak rossz embert találtam a feladatra... Tovább »

segítség

Valaki tud nekem segíteni? Le lettem tiltva? Eltűnt minden, amit ma naplóztam:( köszi szépen

Címkék:

Mivanmárazélettel?

Úgy gondoltam, többet nem fogok ide feljönni, hisz az életem sínen volt eddig, de sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint ahogy gondoltam....de az életem azért sínen maradt, csak picit nagyobb görbületet vett:)

Este még pityeregtem- gáz bevallani, de így volt, pedig olyan erős csajnak hiszem magam, hogy nem gondoltam volna, hogy lepedőm alatt a könnyeim hatására a fű is kinő:) Tovább »

Önmegvalósítás

Ismét itt:)

A történések: csüggedés még 2 hete, majd lélekerősítés minden formában. Buli, barátok, meditáció. Ez bejött. Egy teljesen megerősödött csaj áll itt.
Már nem dobban meg a szív, mikor a szakítás jut eszembe, már nincs reménykedés. Lezárás van és egy újnak a kezdete, amit én indítok el. Tovább »

Címkék:

Új célok

Csilike ismét bejelentkezik.

Hihetetlen, hogy az emberi agy menniyre tud regenerálódni, vagy felejteni?? 2 hete még a sírás szélén álltam és ahogy elkezdtem kiírni magamból a "fájdalmamat", a gyógyulást is gyorsabbnak érzem. Tovább »

Címkék:

Félelmetes, hatással vagyok mások életére

Sziasztok,

a kissé megtört, de optimizmusra törekvő kiscsaj bejelentkezik.
Annyira fura, hogy egy egyszerű rövid kapcsolat ennyire megrázza az embert...rájöttem arra, hogy akkora bizalmat adtam egy fiúnak, hogy valószínű ez a nyitottság az, amit sokkal nehezebb betömni, ezért vagyok még mindig így... Tovább »

Újrakezdés egy kis megingással

Jó reggelt mindenkinek...a történetemet mindenki ismerheti, aki beleolvasott feljegyzéseimbe.
Egy fiatal, 30 éveihez közeledő kissé naív, de őszinte csajról van szó, aki belecsöppent a budapesti forgatagba és a legutóbbi szakítás után nem találja a helyét.

A tervem: úgy újrakezdeni, hogy minél kevesebb ideig fájjon...ez nem egyszerű, de megoldható. Programokkal és egy kis agymosással. Tovább »

le a szomorúsággal, az újrakezdés nem rossz

Újrakezdés indul.

Most úgy érzem magam, mint Bridget Jones...naplót írok:)

Eltelt egy nap, nem rossz, csak így tovább. Minden egyes nap előrevisz és minden egyes nap tartogat valami újat. Bevallom, megijedtem, hogy Úr Isten, egyedül vagyok már megint. Ilyenkor körbe kell nézni és engedni az embereknek, hogy közeledjenek. Tovább »

Szakítás-újrakezdés, káosz- tisztánlátás

Sokan mondják: fiatal vagy még, csinos, értelmes, a szakítás az csak előrevisz és hidd el, minden egyes szakítás után tanulsz valamit az élettől és csak megerősít... Tovább »