seahorse blogja

FILM

Sziasztok,

Ezt a linket tegnap találtam, kb. 45 perces, az elején nincs hang a reklámnál, de utána élvezhető.
Ha megnéztétek Beszéljünk róla!

Címkék:

Egy kínai uralkodó története, utravalóul barátjának

Egy kínai uralkodó története útravalóul barátjának Tovább »

Címkék:

A léleknek

Hallottam egy férfiről, aki élete végéig agglegény maradt, mivel folyton a tökéletes nőt kereste. Hetvenéves korában valaki megkérdezte tőle:
-Ön egész életeben csak utazott - New Yorktól Katmanduig, Katmandutól Rómaig, Rómatol Londonig tűve tett mindent. Egyetlen tökéletes nőt sem talált? Egyetlenegyet sem?
Az öregember nagyon elszomorodott, es ezt mondta: Tovább »

Címkék:

Lelki fájdalom

Ezeket a sorokat most sírva írom. Egyszerűen én már nem hiszek semmiben, sem Istenben, sem Vonzásban sem semmiben. Tovább »

Címkék:

A halállal valóban vége mindennek?

Az utóbbi időben elég sokat gondolok apukámra, nagymamámra, párom anyukájára, akik nem olyan rég haltak meg. Sokat gondolok arra, hogy mi lehet velük, valóban csak a testük halt meg és ők, a szellemük valójában nem? Tovább »

Címkék:

In memorian

Ma kaptam a hírt, hogy egy volt osztálytársam meghalt. 27 éves volt, és a British Arwaysnél dolgozott. Malajziában megölték a szálloda szobájában. Különös kegyetlenséggel....
Én sem hittem, de a google-ban rákerestem és valóban... Megdöbbentő, sokkoló, hihetetlen. Tovább »

Címkék:

Kusza gondolatok

Leírtam már egy pár alkalommal, hogy valóban, szerintem működik a vonzás törvénye. Tovább »

Címkék:

Elhatároztam: változást akarok!

változásElhatároztam hogy megváltoztatom az életem. Ha most nem teszem, akkor soha.
Van egy barátnőm, aki elment Indiába önmegvalósítani. Ő egy nagyon szép, okos, diplomás lány. Olvasom minden nap a blogját, és nagyon sok erőt ad. Úgy döntött, elég az itthoni dolgokból, nem tudja többé becsukni a szemét, és elutazott. Irigylem a bátorságáért!
Hiszem azt, hogy az élet többről kell szóljon, mint amilyen. Viszont azt is gondolom, hogy a napi megélhetési gondok miatt, az emberek nem tudnak elmélázni azon, hogy mi értelme is van a létünknek. Tovább »

Talán a véletlen műve?

2007. Karácsonyán kaptam meg a titok című könyvet, előtte már olvastam a vonzás törvénye című könyvet. Miután elolvastam a könyvet, azt hittem á dehogy, hülyeség. Majd kipróbáltam... Nem is gondoltam, hogy rövid időn belül is elég érdekes dolgok történhetnek. Tovább »

Címkék: