Secret Admin blogja

Cashflow Night - Cashflow Éjszaka

2011-ben egy hagyományőrző rendezvényt indítottak december 28-án, amit a nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel azóta minden évben újból megismételnek. Ezúttal úgy építették fel a a rendezvény programját, hogy a szórakozáson felül lehetőséged legyen intenzív tanulásra is, ezért a rendezvényen a VIP belépővel rendelkezőknek egy kiemelt előadó speciális és exkluzív előadást fog tartani 16:00-tól 17:30-ig. És hogy ki lesz ez az előadó? Tovább »

Neked hogy tetszik? Kékben vagy bordóban?

Kedves Látogatók, kedves Secretfalva! Amikor ősszel az eredetileg bordó Secret oldal "bekékült", a megújult oldal kapcsán kapott szép dicséretek mellé sok hideget is kaptam (persze számíthattam volna rá, hisz kék lett az oldal), és akkor tettem egy ígéretet, hogy a dizájn kapcsán egy meglepetés készül. Az ötlet kézenfekvő volt: legyenek választható színek, hogy mindenkinek jó legyen! Most készültünk el vele...

Mától a "hivatalos" Secret szín újra az eredeti bordó, de mellette választhatóan az új kék szín is megmaradt, így mindenki eldöntheti, hogy milyen színben kívánja látni a Secret oldalt! Tovább »

Hogy tetszik az új thesecret.hu?

Mai nappal újabb fejlesztések készültek el, és külsőre is megváltozott a thesecret.hu!
Neked hogy tetszik az új honlap?

Sok új funkciót tudtok elérni, az elmúlt hetekben itt-ott ezek már feltűnhettek, de most lett véglegesítve minden. Többek között ezek változtak:

  • nagyobb méretű képet tölthettek fel magatokról, érdemes cserélni a régi kis méretű képeket :-)

Teszt blogbejegyzés

ez csupán egy teszt bejegyzés 1 2 3 4 5

Címkék:

Küldd neki!

Ma pár dolog változott a honlapon, néhány új funkcióval bővült secretfalva. Ami a leginkább fel fog tűnni, hogy mostantól minden hozzászólásnál lehet jelezni, ha szeretnél értesítést kapni arról, ha újabb hozzászólások vannak a témában. Ez azért jó, mert nem kell minden nap visszajönni az oldalra megnézni hogy valaki válaszolt-e a kérdésedre, és ha igen, akkor nem felejted el megnézni, mert kapsz róla egy értesítőt e-mailben. Nem kötelező használni, kikapcsolható. Tovább »

Hanggal és szívvel gyógyít a Neo énekesnője

Egy érdekes hír, gondoltam megosztom veletek:

"Hodosi Enikő immár hét éve énekese és alkotó tagja a Neo zenekarnak, ám a gyógyítást tartja igazi küldetésének, jelenleg pedig egy hanggyógyászati albumon dolgozik. Közben bejutott a Beck’s Different by Choice Award példaképkereső kampány második fordulójába."

Folytatás itt:

A.

Fejlesztések

Kedves Teremtők és látogatók! :))

Biztos feltűnt, hogy csütörtök délutántól párszor leállítottuk az oldalt, nem hosszú időre, csak egy picit, fél-háromnegyed órára, aztán újra egy húsz percre.

Ez nem véletlen, mint hogy itt semmi sem véletlen :)
Az új logó csak az első lépés volt, az oldal most újabb funkciókkal gazdagodik.

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a thesecret.hu oldalán több újdonság lesz a közeljövőben, ezek közül most 5 résszel készültünk el, de az év végéig még további változások is várhatóak, ami legyen meglepetés :) Tovább »

Hová lett a "Tartalom beküldése" menüpont?

A rövid válasz: levettem :)

Hogy miért? Minden olyan funkció, amit a tartalom beküldéssel tudtatok eddig csinálni, elérhető ott, ahol szükség van rá... felesleges egy külön menüpont ehhez, csak kavarodást okozott eddig is...

- ha naplóbejegyzést szeretnél beküldeni, a naplók menüpontnál ott van: "új bejegyzés beküldése"... Tovább »

Új logó?

Sziasztok!

Tegnap az Ésesvízzel történt tárgyalás logó ügyben azt a szomorú fejleményt hozta, hogy a kiadó kérésére meg kell válnunk a mostani, Secret-es logótól... Ha valaki tud olyan grafikust, aki segítene tervezni egy újat, akkor szóljon :)) Nekem van egy ötletem, de nem tudom megcsinálni úgyhogy Photo Shop vagy Corel Draw bűvölőt keresek :)))) Tovább »

Technikai kimaradás :)

Sziasztok! Tovább »

Működik a keresés!!!

Végre megoldottam, bár eddig alig hiányoltátok, de remélem azért jó szolgálatot fog tenni az oldalon... végre rájöttem, hogy eddig miért nem működött a keresés... :))

De mostantól megy, és ez a lényeg!!!! Szóval használjátok egészséggel! Van részletes kereső is, ami nagyon hasznos. Monstantól mindenki mindent könnyen megtalálhat :))) Tovább »

Újdonságok

Pár dolog változott az oldalon: Tovább »

Új információ - VÁROS!

Sziasztok! Tovább »

Szavazzatok! :)

Egyre több olyan topic van az oldalon, ahol már 40-50 hozzászólást lehet olvasni. Ezeket a rendszer elkezdi oldalakra törni, emiatt a legfrisebbek nem látszanak.

Megoldható, hogy fordított sorrendben jelenjenek meg a hozzászólások (de az első olyankor is mindig felül marad) szerintetek megfordítsuk a sorrendet, vagy jobb így, ahogy megszoktuk már? Tovább »

Frissítések

Pár dolog, ami változott az elmúlt hetek alatt:

  • kibővült a VIDEÓK menüpont, aloldalakra bontottam a videókat és felkerült sok új is.
  • egy új menüpont az oldal tetején: a linkek! aki esetleg tud ajánlani olyan oldalt, akivel lehetne linket cserélni, szóljon (lehetőleg sok színvonalas, 4-es PR feletti oldalt szeretnénk gyűjetni :)