secret girl blogja

Boldogság vagy bolondság?

Nem tudom voltatok ti kinevetve ha egy ismerősötöknek probáltátok elmagyarázni a Titok lényegét- alkalmazását? Kigunyoltak és olyan is volt aki idiotának hivott. Sajnáltam nagyon, sajnáltam mert az az ember már annyira el volt keseredve, hogy még saját magán sem akart segiteni. Két évvel ezelőtt kaptam pár kinevetés, kigunyolást és ugy abba is hagytam más emberek bevonását a Titokba. Tovább »

Kacagok, hogy irigyeljenek :-)

Hihetetlen ami a barátommal történik! Megértette és megérezte a titok hatását és lényegét. Mintha kicserélték volna!
Egy nagyon pesszimista fiú, aki eddig a percig sosem tudott örvendeni, csak ha valami nagyon jó történt vele. Mindig a rosszra gondolt, és sokszor sajnáltatta magát. Már egy évvel ezelőtt próbáltam rávenni, hogy olvassa el a könyvet vagy legalább a filmet nézze meg. A könyv nem is érdekelte, s a filmbe belealudt. Tovább »

Romantikus :)

Már alig vártam ezt a napot! Ma jön haza a barátom, már egy hete erre az estére készülők :) Nem láttam vagy 3-4 hete, tudniillik ő hokizik és járja körbe a világot. Nagyon nehéz, hogy ilyen gyakran látom, de amikor hazajön mindig valami széppel készülők. Tovább »

Címkék:

Élj a jelenben és vágyakozz a jövőbe!

jelen jövőReggel ismét "kipattantam" az ágyból! És ezt gondoltam magamban: "Ismét egy csodálatos nap elé nézel Adél", és így is volt. A reggeli kávézásnál általában minden barátnőm álmos, nincs kedve semmihez csak egy cigi és egy kávé... de ma reggel a pozitív kisugárzásommal mintha nekik is megjött volna az "életkedvük"! Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy ne aggódjanak olyan dolgokon amin úgyse tudnak változtatni, próbáljanak a jelenben élni és nem a múlton töprengeni na és a legfontosabb hogy pozitívan álljanak a dolgokhoz! Tovább »

Címkék:

Vidáman élj!

vidáman éljAlig tudom elhinni pár nap alatt mennyire megváltozott az életem!
Eddig minden reggel úgy keltem fel, hogy: "Bánatba bele, már megint fel kell keljek, és ismét suli, utálom" és napról napra rosszabb volt, a suliba pedig mind azt hajtottam "Jajj mikor megyünk már haza, unom" és mikor hazaértem "Nem szeretek itthon ülni, egész délután senki sincs itthon, unatkozok"! Hát szörnyű, igen, én is ezt mondtam pár napja és mivel nagy akaraterőm van, képes voltam ezen változtatni.
És így kerültem én ide, erre a weboldalra, tudtam itt a helyem, Tovább »

Címkék:

Baráti kapcsolatok

Ki az igazi barát? Létezik olyan? Kinek is kell igazi barát? Egy családtag tud lenni igazi barát? Tovább »

Címkék:

Hogy vagy?

hogy vagy?Hogy vagy? Egy egyszerű kérdés, amire napjainkban egyszerű választ adunk: jól, rosszul avagy megvagyok. Ha valakitől megkérdezem, egyet válaszol, de nem őszintén, csak úgy mondja. Olyan szófecsérlésnek hangzik, semmivel nem lettünk okosabbak se butábbak. Olyan megszokott kérdés.

Egy hónapja történhetett, amikor összefúttam egyik régi ismerősömmel, Tovább »

A szülő és gyermek kapcsolata

Tudja egy szülő, hogy kell nevelni egy gyermeket? A gyermek tudja, hogy kell viselkedni?
Miért van az, hogy a szülők nem olvasnak könyveket a nevelésről? … lehet akkor más lenne ez a világ. Tovább »