Ő az igazi vámpír!

Ő az igazi vámpír! Napi öt liter vért iszik

Furcsa szokás rabja a 29 éves tetoválóművész: imádja a vér ízét, ezért akár napi 5 literrel is megiszik belőle.

Michelle a My Strange Addiction című műsorban mesélt függőségéről; a sorozat olyan embereket mutat be, akik hátborzongató és bizarr dolgokat művelnek. A lány a műsorban elmondta, 15 éve, tinédzserkorában kapott rá hátborzongató szenvedélyére, mikor megkóstolta saját vérét, és annyira ízlett neki, hogy egyre többet és többet akart belőle. Mostanra odáig jutott, hogy akár heti 36 liter disznóvért is megiszik.

„Nekem is van egy függőségem, ahogy másnak a cigaretta. Az enyém a vér. Ezt iszom olvasás, kikapcsolódás és festés közben. Hidegen és melegen is szeretem. A disznóvért jobban kedvelem a marhánál, de az emberi a legjobb. Annyit próbálok inni belőle, amennyit csak tudok. Teljesen különböző íze van a férfiak és a nők vérének, a pasiké sűrűbb. Ettől függetlenül nem nevezném magam vámpírnak, csak valakinek, aki nagyon élvezi a vérivást " – mesélte Michelle.

A Bloody Maryként becézett nő heti egyszer valódi emberi vért is szürcsöl, egy barátja ugyanis megengedte neki, hogy maximum fél órán keresztül a karjából igyon. Michelle szerint ez teljesen biztonságos, mert csak azokat a barátait kóstolja meg, akiknek van negatív HIV tesztjük.

A nő bizarr szokásán sokan kiakadnak, köztük édesanyja, Candance is, aki furcsának és gusztustalannak nevezte addikcióját.

Kérlek vizsgáltasd ki magad! Nem akarlak elveszíteni, amiért minden nappal egyre nagyobb különc leszel" – könyörgött lánynak az anya.

A videot mindenképp nézzétek meg!
Ilyenek is vannak.:)

Címkék:

HozzászólásokKedves Harmatcsepp!

Köszönöm!
Taliztam a netten.
Érdekesség azért gondoltam hogy megosztom veletek.