Tisztánlátás

Tanultam, megpróbáltam lustaságomat leküzdeni, még többet és még tisztábban akartam a tudást. Egyszer csak történt valami. Elkezdtem homályosan képeket, filmkockákat látni, - itt meg kell jegyezni azt, hogy a tisztánlátás nem csak képi érzékelést jelent, hanem hallást, tapintást, szaglást is egyben. Gyakorlatilag a zsigereidben éled meg az információt.

Elindult, láttam a betegségeket. Ez olyan, mint mikor látsz egy asztráltestet és azon belül az eltéréseket. Ez a rezgések csodája.

A tested lenyomata megmutatja, hol van az élet-rezgésének az eltérése. Ennek a csökkenésével kialakul a betegség. Nevezhetjük életenergiának is. Most mindenről röviden írok. Minden tanulási szintről, majd bővebben. Tehát ez az egészségügyi tisztánlátás.

Mindig újabb csodákkal találkozhatsz és a szinkronicitások figyelésével, megváltoztathatod életedet. Bevonzod, ahogy ma sokan mondják a jó és a rossz dolgokat az életedbe. Kérdés, hogy érzed magad?

Minden meg van írva, ezt állíthatom. Saját önáltatás lenne mást mondanom. Évekre előre meg lehet mondani, kinek milyen..........

Nem elég a spirituális gondolkodás, az anyagi világ megélése is elengedhetetlen. A kettő nincs meg egymás nélkül a harmadik dimenzióban. Mihez is kötődik a tudatunk? Egyszerű, egy porhüvelyhez, ennek minden hátrányával és előnyével. Arra akarok rávilágítani, hogy gondolkodásunk teljes mértékben függ a született és a tanult információktól. Ezek az ingerek és a genetikai adottságok, nagymértékben befolyásolják a világról alkotott képünket és megélésünket.

Felépítheted pozitív életképpel az életed. A kérdés az - Tudok valamit Én irányítani?
"Legyen meg a Te akaratod"
Nem véletlen ez a mondat. Ezt mindenkinek tudnia kell. Gondolkodj el a mondanivalóján, kinek az akaratát teljesítjük!

http://tisztanlatastitkok.com/forum/content/mi-tiszt%C3%A1nl%C3%A1t%C3%A1s

Mi a Tisztánlátás ?

Olyan velünk született emberi képesség, ami lehetővé teszi az Igazság meglátását, és annak a Hazugságtól való megkülönböztetését. Segítségével első kézből való információt szerezhetünk valamiről - valójában bármiről.
Nincs idő, vagy tér határhoz kötve ez a képesség, így valaki könnyedén megnézhet magának valamit, vagy valakit a múltban, a jövőben, vagy éppen a planéta másik oldalán.

Akár az ujjlenyomataink, a Tisztánlátásunk is páratlanul egyedi, személyes. Egyik gyakori jellemzője a felerősödő belső színérzékelés. Nem véletlen, hogy érzékelést mondok, mert ez nem a fizikai látásnak egy továbbfejlesztett, hi-tech formája, mint ahogy azt sokan gondolják. Leginkább a Képzelethez hasonlít, ezért ha valaki fejleszti a Tisztánlátását - arányosan a kreativitása is megnő.

Ez a képesség legjobban a fej középpontjából működik, ahol a Toboz mirigy, a hatodik csakra, vagy a legendás "Harmadik Szem" lakik. Használatához nincs szükség ezotérikus dogmákra, szakrális tárgyakra, mantrákra, nem kell hívőnek, vagy jóságosnak, vagy tökéletesnek lennünk hozzá.

A Tisztánlátás azonosítható egy bizonyos energia-rezgésszámmal, méghozzá egy elég magas frekvenciával. Nem tudsz valakit arra kényszeríteni, hogy tisztánlátó legyen: a félelem, erőlködés és versengés sokkal durvább, alacsonyabb szintű rezgések, mint ahol a tisztánlátás történik.

A tisztánlátás energia magassága legközelebb áll a LELKESEDÉSéhez! Így aztán, ha valaki kultiválni szeretné a Tisztánlátását, akkor szükséges lesz megtanulnia az energia szintjének felemelését.

A vallások, politikai és egyéb kontroll rendszerek - beleértve a szülőket is - elítélték, túlmisztifikálták, tiltották a Tisztánlátást, mivel a Tisztánlátót nagyon nehéz kontrollálni, azon képességének köszönhetően, hogy könnyedén észreveszi a hazugság, és az igazság közti különbséget.

A Tisztálátás zseniálisan használható tanulásra, a világ és önmagunk megismerésére, és a kettő közti különleges kapcsolat felfedezésére. Használható továbbá az Életutunk szó szerinti tudatos navigálására a tisztánlátó Eszközök segítségével.

A Gyógyítás sokféle formája alapul a Tisztánlátáson, például

Kézrátétes Gyógyítás
Transzmédium Gyógyítás
Tisztánlátó Tanácsadás
Aura Olvasás,

hogy csak néhányat említsek.

Bárminemű változás létrehozásához szükséges valamilyen fokú Tisztánlátás!

http://www.leleklato.hu/?q=rolunk/nikl-maria

Vajon mi lenne a világból, ha mindenki látná a másik gondolatait, belső szerveit, vagy akár a saját jövőjét? Hát igen. Ezért csak a kiválasztottaknak adatik meg a tisztánlátás képessége.

Óvodás koromban gyakorta láttam szellemlényeket a szobámban, de a szüleim csak legyintettek, és vigasztaltak, ha álmaimba visszatértek az alakok. Megmutattam a szőnyegen futó csíkokat is, akkor még nem tudtam, hogy földsugárzás vonalak, ám azokat sem látták. Amit nem használ az ember, az sorvad: bezárult a harmadik szemem, sokáig semmit sem észleltem - mondja Csaplár Péter (30). - Éltem kortársaim megszokott, meglehetősen zűrös életét, rock-koncertek, kocsmák, verekedések?

Aztán egyszeriben mindenből elegem lett, és húszévesen beiratkoztam egy agykontroll-tanfolyamra, amelynek zárásakor esettanulmányt kellett készíteni egy vadidegenről: a név alapján minden fontos külső és belső tulajdonságát leírtam, és azt is megmondtam, hogy tüdőrákos. Mindenki megdöbbent. Hát még én! Gőzerővel kezdtem az útkeresésbe, klubokba, tanfolyamokra, gyorstalpalókra jártam, és hamarosan már láttam. Láttam! Játszani kezdtem: átnéztem, aki szembe jött, minden gondolata, múltja, jelene a fejemben kavargott. Megnéztem ismerősöket, tudtam, ki mikor hazudik, aztán a barátnőmet, és már semmit se tudtam mondani nekik. Rémes volt! Segítséget kértem fentről, hogy ne zúduljon rám minden egyszerre - azóta jó. Elmeséltem a dolgot akkori mesteremnek, ő azt mondta, ne ijesszem meg ilyesmivel a többieket, és a harmadik szemmel látás különben is a következő, újabb tízezrekbe kerülő tanfolyam anyaga lesz. Egy társam hallgatta beszélgetésünket, odajött hozzám: - Látom, hogy te is látsz. Menj másfelé, ez a hely nem visz tovább.

Valóságos szellemvilág

- A harmadik szemmel látás nem mese, de aki nem találkozott ezen képességgel, annak hihetetlen. A tisztánlátás foka attól függ, mennyire volt előző életeiben tiszta, jóságos az illető - Dömötörffy Sándor: Az ember és a természettudomány című könyvének Interneten keringő kivonata szerint. Az alapfokon látó képes behatárolni például a betegséget, a közép fokú már a belső szerveket is pontosan látja, a legmagasabb, csak keveseknek megadatott képesség birtokosa pedig már mindent lát! Elképzelhetetlen távolságokba, múltba, jövőbe, a gondolatokba, az anyagvilág belsejébe, a Marsra vagy a magmába utazik... Ezeket ugyanúgy látja, mintha két fizikai szemével nézné. Gondolati képekkel kommunikál a szellemvilággal, a belső vezetőkkel, a növényekkel és állatokkal. Az orvostudomány nem ismeri el ezt a képességet, pedig a tisztánlátó elektronmikroszkóp és színes röntgenkép egyszerre, észleli már egyetlen sejt rendellenességét, a csúcstechnológiával sem kimutatható eltéréseket, bacilusburjánzásokat is. Dömötörffy kijelenti: - a látóképességek valóságáról többször meggyőződtem, könyvem megírásában is nagy segítségemre voltak tisztánlátó gyógyító társaim.

Pszichológiai segédeszköz

- Kicsi fiam nagyon rossz alvó volt, orvosokkal, tapasztalt családtagokkal hiába kutattuk az okokat - kezdi Tamara. - Péter segített, a gyerek egyensúlya helyre állt. Tisztánlátása a magammal kapcsolatban feltett kérdések őszinte megválaszolásában is támogatott, már a párom is fordult hozzá tanácsért. Csodálatos, amit ez az ember tud! Két-három havonta felkeresem, olyankor tisztít, energiát is ad. Nekem nincsenek ilyen képességeim, pedig pszichológusként jól tudnám használni a munkámban. Az egyetemen a transzcendens tudományok alkalmazására nem tanítottak minket, de a kollégák közül egyre többen nyitnak ebbe az irányba. Ám a többség még mereven elhatárolódik az alternatív terápiáktól.
- Én is látok kicsit, de Péter nyíltsága, tisztasága ritkaság. Hitelességét szerénysége, életvitele erősíti igazán - mondja Gárdonyi Ágnes masszőz, akivel Péter egy meditációs csapatba jár. - Előfordul, hogy a vendég masszírozása közben olyan testi görcsöket találok, amelyeket több kezeléssel sem tudok eloszlatni - olyankor, ha az illető kéri, megnézzük Péterrel a probléma lelki hátterét. Diagnózisaink általában pontosak, csak nem mindenki szembesül szívesen önmaga előtt is titkolt, esetleg szégyellt dolgaival. Az ezoterikus piacon azokat kedvelik, akik megfelelő körítés, hókuszpókusz után azt mondják, amit a delikvens hallani akar. Pedig nincs varázslat: a látó csak irányt mutat, lehetőségeket tálal, a feladatokra figyelmeztet - sorsán változtatni mindenkinek magának kell!

Van hétköznapi foglalkozásom, a világegyetem faggatása egyelőre hobbi. Hét éve látok tisztán, másfél éve próbálok segíteni a hozzám fordulókon, sokan járnak rendszeresen vissza. Férfiak, nők, fiatalok, idősek keresnek. Iszonyatos, mennyi bajt cipelnek lelkükben, sokszor gyerekkori gubancaikat maguk kötik még szorosabbra, egy élet kevés a kioldásukra! Sokan várják, hogy megmondjam a megoldást, de egy készen kapott kép nem mindig hasznos. A valóság befogadására nem mindenki áll készen, nekik kell az odavezető lelki út - állítja Péter. - Néha kéretlenül is mellbe vág a kozmosz, múltkor a buszon egy lány aurája iszonyatos volt, ráösszpontosítva borzasztó jövő, erőszak látszott. Nem mehettem oda hozzá, hogy figyelmeztessem, bolondnak tartott volna - tisztítást küldtem, megnyugodtam. Tudom, tévedhetek is, ezért sosem adok senki gondolatainak negatív programot, csak figyelmeztetem a lehetséges buktatókra. A lottó ötöst nem tudom megmondani, csak azt mutatja meg az Univerzum, amire szükség lehet a továbblépéshez.

http://www.astronet.hu/test-es-lelek/lelekgyogyaszat/lass-a-harmadik-sze...

A TISZTÁNLÁTÁS: A képeken keresztüli érzékelés: Lehetnek ezek mentálisan, de a fizikai szemeddel látott képek is; amelyeket az álmaidban látsz; jelek, amelyek megjelennek neked; felvillanó vagy szikrázó fények; fénykörök észlelése a fényképeken; vagy számsorok ismételt feltűnése-észrevétele. Ezt TISZTÁNLÁTÁSNAK nevezik.

Minden Tisztánlátó képessége egyedi, mondhatnánk úgy is, hogy Tisztánlátásunk személyes, akár szemünkben az írisz.
Velünk született képesség. Ezen képességünk teszi lehetővé a szív tisztaságát és a gonosz felismerését, az Igazság meglátását, és annak a Hazugságtól való megkülönböztetését. Vele információt szerezhetünk bármiről. Nincs időhöz és térhez kötve a szellem. Használatához nincs szükség ezoterikus dogmákra, szakrális tárgyakra, mantrákra, nem kell hívőnek, vagy jóságosnak, vagy tökéletesnek lennünk hozzá. Egyszóval, az emberek által kitalált egocentrikus világképre.
Minden Tisztánlátó képessége egyedi, mondhatnánk úgy is, hogy Tisztánlátásunk személyes, akár szemünkben az írisz. Felerősödő belső képzeleti színérzékelés jellemzi, ezért ha valaki fejleszti a Tisztánlátását, kreativitása, művészi hajlama is megnő.

Ez a képesség testünk egészében lakozik, ezért nem megfelelő számomra a „Tisztánlátás” szó, inkább, ha megfogalmazni szeretném, akkor a „Létérzékelés” szó helyénvalóbb volna. Tévednek azok, akik lekorlátozzák a tobozmirigyre, csakrákra stb. A Tisztánlátás maga a Tisztánlátó, mint egész, biológiai élőlény és szellemi egység.
A Tisztánlátás magas lelki „frekvenciát” kíván meg, hozzá hasonlatos a Sikerélmény vagy a Lelkesedés rezgése. Hiába akarja valakit felhasználni a tisztánlátó képességét, ha félelmekkel gyötrődik, erőlködés és versengés dúlja fel az életét.

http://www.blikk.hu/blikk_eletmod/barki-lehet-tisztanlato-2151415

http://spiritualisvalosag.network.hu/blog/spiritualis-valosag-hirei/ki-a...

http://atlantiszigyogyitok.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1168248

Ez nagyon érdekes

http://atlantiszfenye.hu/pages/tanulmanyok_tisztanlatas.php

Nagyon fontos és érdekes

Miért akarjuk tudni a jövőnket?

Mert ismeretlen...
Az emberi elme fél az ismeretlentől, és azt hiszi, ha megtudja, akkor képes kezelni a dolgokat...
Csakhogy, a jövő mindig az adott pillanat megélésétől függ, jövőnk a jelenünkben van megírva...

A tisztánlátással egyszerre észleljük a kül-, és a belvilágot, a fizikai testben és a körülötte végbemenő életfolyamatokat, a köztük lévő összefüggéseket, kapcsolatokat egymással. Ez a megfigyelés (látásmód) továbbmegy, megtapasztalja az univerzális kölcsönhatást. Nem csak a fizikai formákat látja, hanem az (minden) anyagot felépítő energiát, ezáltal bepillantást nyerhet a tisztánlátó az idő vonalába, az asztrális formákba, betegségekbe. Tőle független, nem tudja befolyásolni a látottakat - de erre nincs is szükség -, ugyanis mindig a főinformáció dominál végeredményben.

Sokszor előfordul, hogy több érzékszerv együttesen adja az érzékelt képek. A látott kép mondanivalójában több eseményre, szituációra is utalhat egyszerre.
Milyen is valójában az, amikor "lehívunk" egy információt? Ahhoz tudom hasonlítani, amikor a víz felületén megpillantasz egy visszatükröződést, vagy egy gyors felvillanást. Ez lehet nagyon tiszta vagy homályos, elmosódott is.

Honnan jön az információ? Ott kezdeném, hogy az emberi természet olyan, hogy szeret mindent megmérni, elnevezni, színekre, formákra bontani stb. Ez a természet adta tulajdonságunk, és mivel a harmadik dimenzióban létezünk fizikailag, az idő fogságában, csak is 3dimenziosan - direkt a szóhasználat - tudunk gondolkodni. Így vagyunk bekalibrálva. De, mindig van egy "de"! Valójában az anyagi világunk miből is épül fel, mi a legvégső építőelem? A "SEMMI", és ez a válasz a kérdésre is - honnan jön az információ? -, a nagy semmiből. Nehéz megemészteni, de az előbb írtam le, 3dimenziosan tudunk csak gondolkodni, ebből merít ismeretanyagot a tudatunk. Az információ íztelen, szagtalan, nem színes, stb., csak mi tesszük azzá, mert nem tudjuk másként értelmezni. Ezt a "SEMMIT" többféleképpen nevezik, hívják Akasha krónika-nak, Világ emlékezet-nek, Sziderikus és Asztrál fénynek, kollektív Tudatnak vagy éppen Pszí mezőnek.

Az Akasha minden létezést és keletkezést magába foglaló kozmikus szellemi szubsztancia, itt az időnek nincs jelentősége. Minden, ami volt, van és meg fog történni, itt van megírva.

Sok irodalomban olvasható, hogy megkülönböztetik a tisztánlátást (clairvoyance), szintekre bontják. Úgy, mint tisztán hallás (clairaudience), tisztán érzékelés vagy tisztánérzés (clairsentience), távolbalátás (nagy távolságokból való információszerzés), múlttal kapcsolatos információszerzés (retrokogníció), jövővel kapcsolatos információszerzés (prekogníció), elmék közti kommunikáció (telepátia), egy megérintett tárgy által közölt információ (pszichometria). De megkülönböztetnek még alapfokú vagy egyszerű tisztánlátást, középfokú látást, teljes tisztánlátást, éterikus látást, asztrális látást stb. Kicsit összezavarodtál? Nem kell. Az előbbiekben írtam le, hogy szeretünk mindent megmérni (a nevén nevezni). Ha valaki úgy szereti, hogy bekategorizálja e képességet, hát legyen, de ismét meg kell említeni, hogy minden forma és információ egy helyen "létezik", az Akashában - a nagy "SEMMI"-ben -! "Ami bent, az van kint", nem hiába tanítják a bölcsek. Egyszerűen, a kitágult tudatállapot.

Azért születtünk le, hogy emlékezzünk a tudásra és tudjuk alkalmazni, hiszen ezáltal ismeri meg önmagát az Univerzum. Nem egy tanulási folyamatban veszünk részt - már a birtokában vagyunk a tudásnak -, hanem a tudatos gondolkodás és látásmód elsajátítása a cél, amit öregkorra, talán bölcsebben élhetünk meg.
Ez egy állandó önképzési folyamat, amit életünk végéig gyakorlunk és még azon is túl.

"Aki bármilyen útmutatás alapján is elindult ezen a megismerési élet-úton, nem szabad megállnia, illetve megrekednie a médiumi érzékelési képességek szintjén. Tovább kell lépni az egyetemes létezés kauzális hatásmechanizmusainak a teljes értékű megértéséig, a nagy TEORIÁIG: az Isten-látásig."

A jelenlegi életérzésből ne táplálkozz, csak ízleld meg és engedd el, tanulj belőle és lépj tovább. Balga az, aki saját kárából nem tanul, a lemezt folyton ugrani hagyja.

Ha nem tudsz dönteni, majd a sors dönt helyetted.

Nem várni, megélni kell az életet. Nehéz eldönteni a helyes utat, hiszen mindenkinek más és más feladata van kortól függetlenül.
A helyes választ magadtól kapod meg, a tükör soha nem hazudik.
A hibás gondolatoktól, pedig szabadulj meg, ez nem emberhez méltó - mindig rólad van szó!!!
Sohase a "spirituális" kellék az eszköz, hanem Te önmagad, az ember.

Feltettek egyszer egy kérdést egy fórumon, ami így hangzott egyszerűen:
Hogyan is ismerhetjük meg önmagunkat az ÉN tudatot?
A válaszom a következő volt:
Az ÉN szemlélő és kérdező, átélője az énség világának. Meghatároz a makró és mikró kozmosz, a minden és semmi fogalma. A válasz egy emberöltőt ölelne fel.

http://greatwhy.webnode.hu/news/a-tisztanlatas1/

Címkék:

Hozzászólások4wegdsv

20180713xiaoke
coach outlet online
malone souliers
ugg boots clearance
mulberry bags
christian louboutin sale
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
under armour outlet
oakley sunglasses wholesale
kate spade handbags
freshjive clothing
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
harden vol 2
fingerlings monkey
air max 2018
michael kors outlet clearance
alexander mcqueen shoes
broncos jerseys
canada goose jackets
christian louboutin
pandora outlet
jordan shoes
air jordan shoes
brequet wathes
canada goose outlet sale
kate spade outlet store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
pandora jewelry
coach outlet store online
ugg boots clearance
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
michael kors outlet clearance
canada goose
polo ralph lauren outlet
givenchy handbags
michael kors uk
jordan 32
pandora charms sale clearance
michael kors outlet online
coach factory outlet
jordan shoes
coach factory outlet
fendi handbags
canada goose outlet store
polo ralph lauren factory store
ralph lauren
ugg outlet online
kate spade new york
true religion jeans
pandora outlet
coach outlet store
coach outlet
cheap jordan shoes
michael kors outlet store
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
uggs outlet online
michael kors uk
manolo blahnik
tory burch outlet store
kevin durant shoes
jordan shoes
nike outlet
cheap jordan shoes
pandora jewelry
adidas soccer shoes
ugg boots outlet
coach factory outlet
ugg boots clearance
canada goose
uggs canada
cheap ugg boots
michael kors outlet
coach outlet store online
calvin klein jeans
polo ralph lauren outlet online
kd 9
michael kors outlet
air jordan retro
michael kors handbags
pandora jewelry
kate spade handbags
coach outlet store
miu miu outlet
air jordan shoes
christian louboutin
nfl jersey wholesale
moncler
longchamp pas cher
ugg outlet online
coach outlet online
uggs outlet
canada goose outlet store
longchamp outlet online
canada goose jackets for women
michael kors outlet clearance
cheap jordan shoes
longchamp solde
coach factory outlet
barbour jackets outlet
coach factory outlet
christian louboutin sale
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo outlet
ugg outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet store
ugg boots
huf clothing
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
pandora jewelry
ugg boots clearance
swarovski crystal
coach outlet online coach factory outlet
jerseys wholesale
champion clothing
baltimore ravens jersey
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin sale
michael kors outlet clearance
kate spade new york
polo ralph lauren outlet
jordan shoes
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
ray ban sunglasses sale
kate spade new york
polo ralph lauren shirts
pandora charms sale clearance
denver broncos jersey
ugg boots
kate spade outlet online
polo ralph lauren
jordan shoes
chloe outlet
nike nba jerseys
canada goose outlet store
polo ralph lauren outlet
canada goose
canada goose jackets
nike outlet store
cheap jordans
ray ban sunglasses outlet
ralph lauren polo shirts
ugg boots on sale
burberry outlet stores
furla handbags
coach outlet store online
kate spade purses
canada goose jackets clearance
nike shoes on sale
air jordan shoes
ray ban sunglasses outlet
jordan shoes
fitflops sandals
jordan shoes
canada goose
coach factory outlet online
air max 90
pandora jewelry
lacoste outlet
belstaff jackets
canada goose
balenciaga sandals
adidas outlet store
supreme shirts
jimmy choo shoes
uggs outlet online
uggs outlet online
tory burch outlet store
supreme clothing
coach outlet store online
canada goose outlet store
canada goose outlet online
christian louboutin
harry winston jewelry
cheap jordan shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
ugg boots
polo ralph lauren shirts
off white outlet
coach outlet store
ralph lauren polo
fitflops shoes
cheap jordan shoes
oakley sunglasses sale
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
49ers jerseys
michael kors outlet clearance
ugg outlet
cheap jordan shoes
ugg boots clearance
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
air max 1
cheap jordan shoes
gentle monster sunglasses
pandora outlet
ugg outlet
polo pas cher
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
pandora charms
audemars piguet watches
pandora outlet
air jordan shoes
supreme clothing uk
canada goose outlet store
polo outlet online store
lacoste pas cher
michael kors outlet clearance
chopard jewelry
christian louboutin sale
tory burch outlet online
longchamp pas cher
coach outlet
cheap jordan shoes
dsquared2 jeans
canada goose outlet store
bape clothing
isabel marant outlet
ralph lauren outlet online
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
kate spade new york
christian louboutin
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin
canada goose outlet
ugg boots outlet
canada goose outlet
bcbg dresses
brequet wathes
ralph lauren polo
ugg outlet,ugg outlet stores
coach factory outlet
christian louboutin sale
canada goose uk
kate spade
true religion outlet store
ugg boots for women
pandora charms outlet
coach outlet store online
canada goose outlet online
coach factory outlet
kate spade purses
alife clothing
pandora jewelry outlet
ralph lauren
carrera sunglasses
san antonio spurs jersey
polo ralph lauren
canada goose uk
diesel jeans
coach factory outlet
james harden jerseys
ralph lauren outlet
air jordan shoes
coach outlet store online
broncos jersey
pandora charms
light up shoes
nba jerseys wholesale
air max 97
swarovski jewellery
true religion jeans sale
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
canada goose jackets sale
michael kors outlet online
kate spade outlet store
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet online
longchamp pliage
nike revolution
coach outlet store
ugg outlet
kate spade outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach handbags online outlet
fossil watches
ralph lauren outlet
isabel marant shoes
jordan shoes
ugg boots on sale 70% off
cheap air jordans
ray-ban sunglasses
nike pegasus
polo ralph lauren shirts
tory burch handbags
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
cheap air jordans
uggs outlet online
canada goose outlet online
polo outlet
coach factory outlet online
christian louboutin
kyrie 4
basketball sneakers
kate spade handbags
coach outlet store online
coach factory outlet
cheap air jordans
true religion jeans sale
michael kors outlet
pandora jewelry
jordan shoes
cheap jordans
suicoke sandals
canada goose jackets
guess factory
coach outlet store online
kate spade
michael kors outlet clearance
cheap jordans
ralph lauren shirts
michael kors outlet clearance
moncler outlet
coach factory outlet
nhl jerseys wholesale
coach outlet store online
true religion outlet store
hermes online
gucci outlet online
cheap jordans
chloe sunglassess
michael kors uk
polo ralph lauren outlet online
michael kors online
polo ralph lauren shirts
nfl jerseys
pandora jewelry
nhl jerseys for sale
g-star jeans
air jordan shoes
coach outlet store online
true religion jeans for men
canada goose jackets
uggs outlet
air max 90
ralph lauren
uggs outlet online
ugg outlet store
air jordan shoes
coach outlet online
ralph lauren outlet
michael kors outlet online
cheap jordans
kate spade
michael kors outlet online
bulgari jewelry
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
balmain jeans
prada shoes on sale
kate spade sale
christian louboutin
pandora charms
nike trainers
ugg boots
canada goose outlet online
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
chrome hearts clothing
nike outlet online
cheap uggs
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets outlet
swarovski crystal
canada goose outlet online
canada goose coats
cheap oakley sunglasses
chrome hearts sunglasses
cheap ray bans
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
christian louboutin sale
polo ralph lauren outlet
coach factory outlet
pandora outlet
canada goose jackets
coach outlet store online
mbt shoes outlet
kd 10 elite
michael kors factory outlet
coach factory outlet
air jordan shoes
houston texans jersey
moncler coats
ugg boots
coach factory outlet
mac outlet
christian louboutin
adidas outlet store
cheap jordan shoes
canada goose
coach factory outlet
ugg boots on sale
polo ralph lauren
bally shoes
adidas shoes
ralph lauren outlet
ugg boots
jerseys from china
polo ralph lauren outlet online
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
adidas crazy
adidas shoes
burberry outlet sale online
a bathing ape
kate spade purses
cheap ugg boots
polo ralph lauren outlet
basketball jerseys
kate spade handbags
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
colts jersey
kevin durant jerseys
nike factory shoes
10 deep clothing
nike shoes on sale
ray ban outlet
air more uptempo
ugg outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade handbags
cheap michael kors handbags
cheap oakley sunglasses
karen millen dresses
ugg boots
arcteryx jacket
pandora jewelry
givenchy jewelry
nfl jerseys wholesale
kate spade
coach factory outlet
tory burch sandals
michael kors
cheap ugg boots
uggs outlet
michael kors outlet clearance
armani exchange
cheap jordan shoes
oakley sunglasses wholesale
barbour mens jackets
mlb jerseys wholesale
cheap jordans
coach factory outlet
cheap air jordans
tag heuer watches
cheap air jordans
polo ralph lauren outlet online
moncler coats
jimmy choo sunglasses
canada goose outlet store
stuart weitzman shoes
golden state warriors jersey
coach outlet
uggs on sale
michael kors outlet clearance
kate spade purses
pandora outlet
canada goose outlet online
kate spade handbags
coach outlet canada
polo outlet
louboutin shoes
ray ban sunglasses outlet
cheap jordan shoes
ralph lauren
ralph lauren factory store
air jordan shoesmt0126 fitflops coach

mt0126
fitflops
coach outlet
canada goose
pandora jewelry
coach factory outlet
canada goose coats
uggs outlet
ray ban sunglasses discount
adidas nmd
yeezy boost
michael kors outlet
hermes birkin
ugg boots
moncler jackets
louis vuitton outlet
canada goose
canada goose outlet
canada goose outlet
coach factorty outlet
pandora charms
nmd shoes
coach outlet
pandora store
coach factorty outlet
ralph lauren outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet
coach outlet
louis vuitton outlet
ugg boots
cheap jordans
coach outlet
michael kors handbags
fitflops sale clearance
coach factory outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
ugg boots canada
michael kors outlet
pandora charms sale clearance
mulberry uk
canada goose clothing
pandora charms sale
north face outlet
canada goose jackets
supreme clothing
ugg outlet store
ugg outlet
adidas superstar
nike air max
ugg boots
polo ralph lauren outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose
adidas shoes
michael kors outlet online
christian louboutin
canada goose outlet
ralph lauren outlet
tory burch outlet store
uggs canada
coach factory outlet online
nike shoes
ugg boots
mbt shoes
ugg boots
moncler coats
adidas yeezy boost
canada goose jackets
supreme clothing
coach outlet
christian louboutin
pandora jewelry
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags
michael kors uk
jordan shoes
moncler outlet
coach outlet
ugg boots
polo ralph lauren outlet online
ugg boots
ugg outlet
jordan shoes
ralph lauren outlet
canada goose
coach outlet online
burberry outlet
canada goose uk
adidas superstar
moncler jackets
coach outlet store
michael kors outlet store
michael kors outlet
tory burch outlet
coach factory outlet
cheap jordans
louboutin shoes
coach outlet
air max 97
coach outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
coach outlet store
nike zoom
north face outlet
polo ralph lauren outlet online
pandora charms sale
canada goose uk
pandora charms
columbia sportswear
coach canada
hermes handbags
adidas yeezy boost
moncler outlet
the north face
pandora jewelry outlet
salvatore ferragamo
coach outlet store
canada goose outlet
ralph lauren uk
moncler outlet
michael kors outlet
jordan retro 11
michael kors canada
coach factory outlet
longchamp uk
pandora charms
pandora charms sale clearance
yeezy boost
ugg shoes
coach factory outlet
birkenstocks
pandora outlet
burberry outlet
coach outlet
philipp plein shirt
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store
michael kors outlet
fred perry polo
polo ralph lauren outlet online
north face jackets
gucci outlet
ultra boost
jordans
canada goose outlet
cheap nfl jerseys
ugg ustralia
yeezy boost
canada goose sale
polo ralph lauren outlet
cheap jordans
air jordans
kate spade bags
adidas yeezy
adidas nmd
adidas campus
coach outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
longchamp outlet
moncler
jordan retro
louis vuitton outlet online
timberland boots outlet
moncler outlet
oakley sunglasses
yeezy boost 350
canada goose uk
timberland boots
timberland boots
louis vuitton outlet online
longchamp outlet
north face jackets
ugg boots
michael kors outlet clearance
kate spade
ugg boots for women
gucci handbags
yeezy boost
canada goose outlet
mbt
polo ralph lauren outlet online
coach outlet
canada goose outlet
ralph lauren outlet
ugg outlet
coach outlet
ugg shoes
oakley sunglasses sale
ralph lauren uk
ugg outlet
pandora jewelry
supreme new york
ugg outlet
hermes handbags
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ugg boots
cheap jordans
kate spade
coach outlet store online clearances
michael kors outlet
burberry
cheap uggs
oakley sunglasses
ugg outlet
north face outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
valentino shoes
coach outlet
polo ralph lauren outlet
kate spade outlet store
burberry outlet store
coach factory outlet
valentino shoes outlet
coach outlet store
uggs
nike outlet store
air max 2018
ugg outlet
moncler jackets
nike outlet
salvatore ferragamo shoes
nmd adidas
cheap nfl jerseys
ugg boots
nfl jerseys wholesale
coach factory outlet
uggs outlet
moncler jackets outlet
coach factory outlet online
adidas yeezy
adidas yeezy boost
michael kors outlet
canada goose
michael kors outlet
oakley sunglasses
birkenstock sandals
nfl jerseys wholesale
air jordans
ugg outlet
yeezy boost
canada goose outlet
moncler outlet
michael kors canada
ugg outlet
uggs outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
coach outlet
burberry outlet canada
ferragamo outlet
michael kors
fred perry
uggs
timberland outlet
moncler jackets
north face jackets
ray ban sunglasses
cat boots
adidas nmd
ralph lauren outlet
pandora charms sale clearance
fitflops sale
moncler
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
fitflops
oakley sunglasses
adidas shoes
north face jackets
oakley sunglasses
polo outlet
pandora outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
moncler outlet
adidas outlet
michael kors factory outlet
philipp plein outlet
uggs clearance
doudoune moncler
uggs outlet
pandora charms
air jordan shoes
air max 97
pandora charms uk
coach outlet
canada goose uk
kate spade handbag
cheap jordans
michael kors outlet clearance
adidas
canada goose outlet
ralph lauren outlet
adidas yeezy
longchamp outlet online
adidas shoes
ralph lauren outlet
harden vol 1
coach outlet
kate spade handbags
cheap uggs
ugg boots on sale
ray ban sunglasses
cheap ugg boots
nike shoes for men
mbt shoes
adidas yeezy
michael kors outlet store
canada goose jackets
hermens bags
pandora
canada goose outlet
coach factory outlet
north face outlet online
pandora charms
nike shoes
hermes outlet
pandora jewelry
uggs outlet
kate spade outlet store
cheap ray bans
coach outlet
nike outlet
adidas shoes
adidas nmd
canadian goose
coach factory outlet
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
nike outlet online
air max 2018
kate spade outlet
canada goose jackets
pandora charms
louis vuitton
air jordan shoes
discount oakley sunglasses
cheap jordans for sale
longchamp handbags
louboutin shoes
canada goose outlet
kate spade outlet
pandora outlet
mulberry outlet
hermes handbags
michael kors handbags
ralph lauren sale clearance
adidas yeezy
ugg outlet
ralph lauren outlet
uggs canada
canada goose
adidas outlet
polo outlet
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store
mulberry bags
supreme clothing
red bottoms shoes
coach canada
red bottoms
coach factory outlet
hermes bags
oakley sunglasses
red bottom shoes
canada goose jackets uk
nike outlet
cheap nfl jerseys
burberry outlet
ugg outlet online
fitflops
canada goose uk
canada goose sale
longchamp handbags
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora jewelry
cheap oakley sunglasses
pandora charms
ugg boots
nike store
michael kors outlet online
coach outlet
polo ralph lauren
ugg boots on sale
mulberry handbags
uggs
yeezy 350 boost
coach outlet store online
canada goose outlet
fitflops sale clearance
adidas shoes
louis vuitton outlet store
ralph lauren uk
burberry sale
michael kors outlet
pandora charms
cheap mlb jerseys
coach factory outlet
jordan shoes
cheap mlb jerseys china
ralph lauren sale clearance
coach outlet
ferragamo shoes
moncler jackets
nike air max
cheap oakley sunglasses
canada goose jackets
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
michael kors factory outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren
ugg australia
cheap uggs
air max 2017
coach outlet online
nmd adidas
canada goose sale
nike shoes
canada goose outlet
ugg outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans free shipping
michael kors handbags
moncler uk
canada goose jackets
kate spade outlet
michael kors outlet online
adidas outlet
mt0126Tisztán látni..

hihi.......secret people egy előző cikkét a parapszichológiáról érdekesebbnek tartottam, mint ezt. Valamiért kicsi korom óta nehezen szembesülök a tisztán érzékelés tudat feletti képességével.
Ha tudományosan fogalmazzák meg valakinek, illetve nekem, hogy "többet érez" a valóságból, mint mások, akkor talán hihetőbb, vagy emészthetőbb nekem ez az emberi sajátosság....amúgy pedig nehéz teher..:( így élni.
A mellett, hogy évek óta több száz embernek segítek, még mindig fenntartásaim vannak önmagammal ez ügyiben....

Az a baj, hogy a mai kor fejlettségi szintjei nem engedélyezik a lelkemnek, hogy belecsússzak ebbe a sorsba.....tele van a világ ezo mumusokkal, jósokkal, kártyavetőkkel....sikertrénerekkel, nem tetszik...........kevés hiteles gyógyítót találok, a pszichológusok pedig dekadensnek titulálják a para tudósokat. Ma nehéz tisztán látni...:))és érezni.Kedves Pipacs!

Nem vagy vele egyedül........én is:)