Tisztító energia

TISZTÍTÓ energia

"A csi energiát jelent. A testben levő csi az az energia, amely az élettevékenységeket szabályozza; a természetben lévő csi a kozmikus energia.

A természetes/kozmikus energia fajtái:
1. Amelyek formával rendelkeznek, mint a szén, nyersolaj, étel.
2. Amelyek formátlanok, mint a fény, elektromosság, mágnesesség, hegy, tűz, víz, föld, tér, yin, yang csije."

*
Ma a Nap és Föld energiáinak áldásos hatásainak adtam át magam. Délután mezítláb letelepedtem a fűben, kiterítettem egy törölközőt és fürdőruhában szépen megkezdtem a napfürdőzést; töltődést, kikapcsolást. Szívem minden egyes ritmusára az évek alatt felhalmozott mérgek távoztak sejtjeimből. Míg nem egyre kevesebb vízcsepp jelent meg a bőröm felszínén. Érezhetően könnyebb, oldottabb lettem. Élveztem, ahogy a nap sugarai és a föld bizsergető, körkörösen felfelé áramló energiái végigmasszírozzák a testemet. Körülbelül 2 órán át tartózkodtam így a szabadban. Csodálatos volt!

Vidáman, ruganyosan, újult erővel lépkedtem hazafelé. :) A méregtelenítést otthon a friss víz és a kertben szedett gyümölcsök elfogyasztásával támogattam. Összefoglalásképp azt mondanám, hogy szükségünk van a tisztulásra. A szervezet jelzi az időt a megszokottól eltérő formáinkkal, erőnlétünkkel, egészségi- lelki- szellemi állapotunkkal. Talán sok lomot halmoztunk fel az évtizedek során. Ideje takarítani; azaz a salakot elégetni, kimosni. Ehhez érdemes elfogadni a nyár áldásos ajándékait. Az éltető napfényt, a föld erejét, a tápláló gyümölcsöket, a vizet, a napfényt és a szelet. S nem utolsósorban a Szellemi támogatást...

Kellemes felfrissülést! *

Címkék: