Shakti blogja

Multidimenzionalis let

Sziasztok! Reg jartam erre...nincsenek ekezeteim. :)

Londonbol jelentkezik helyi tudositonk Szollosi Gyorgyi alias Georgia Szollosi. Vicces, hogy nem birjak kimondani a nevemet. Tovább »

Címkék:

Ébredés! Spirituális ( r)evolúció!

Észreveszitek, hogy amíg a külső világunk micsoda sötétség, kapzsiság és végzet felé rohan, addig a belső világunk milyen fejlődésen, változáson megy át, hogy végül is győzedelmesen kerüljön ki a "harcból" és megelégedett, boldog világot teremtsen azok számára, akik ezt vágyják és óhajtják? Tovább »

Engedd el magad!

Édesapám a mesteremberek nagy műgondjával felszerelte a parfisnyelet a Skolnyik hátuljára, majd kaján vigyorral az arcán hozzánk szólt:"Na, ki az első?"
Bátor jelentkezőként felpattantam a nyeregbe, Apukám pedig nagy lendülettel megtolta a biciklit. Csak úgy szaladtunk. Biztonságom teljes tudatában téptem a pedálokat, élveztem, hogy haladok. Nagylány voltam. Igazi komoly nagylány, aki már tud biciklizni. Hátrapillantottam, hogy Apu is így gondolja-e, de senki nem fogta a nyelet. A szemem sarkából láttam csak, hogy mosolyogva integet a messzi távolból, büszkén önállóan bicikliző lányára. Az ijedségtől halálra rémülve megremegett kezem-lábam és felborultam, mint a büdösbogár. Tovább »

Címkék:

Ki a Megfigyelő?

Ilyeneken gondolkodtam ma…

Az én nézőpontom szerint a tudat az egyetlen dolog, ami létezik. Minden más illúzió. A környezet is, és a fizikai test is. A gondolatok is létező dolgok, de semmi közük az illúzióhoz. Persze ez sem igaz, hiszen ők tartják fent az látszatot. Minden gondolat, ami van, mindig is volt. Egyszerre, egy időben. Nem tudsz újat kitalálni, csak rátalálni valami újra. A dolog attól kezd változni, hogy a te testedhez tartozó Megfigyelőn keresztül nézel rá egy adott dologra, ami a tapasztalataid alapján a te szemszöged szerint változik azzá, amit gondolsz róla. Bonyolult? Tovább »

Segítség, milliomos vagyok!

pénzeső, milliomosSegítség, milliomos vagyok! - PÁLYÁZAT - Pályázatra, játékra szeretnélek invitálni Benneteket!

Első könyvemet több okból kezdtem el írni. Volt egy igaz történetem, ami szép és tanulságos. Volt kedvem írni. Volt motivációm és időm. És legvégül, de nem utolsó sorban egy jó módszerem a dolgok valóra váltásához. Egyszer hallottam erről a módszerről, melyet Esther és Jerry Hicks könyvében, a „Kérd és megadatik!”-ban olvastam. Életünk történetének forgatókönyve. Tovább »

Egy újabb álmom vált valóra - eljegyeztek

Sokáig hittem azt, hogy szinglinek lenni azt jelenti, hogy bár egyedül van az ember lánya a világban (értsd: férfi nélkül), mégsem magányos. Megtalálja a számítását, éli az életét, megvalósítja önmagát, valamint kellő mennyiségű szabad akarattal és pénzzel rendelkezik ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Tovább »

Helyreállt a rend!

Sziasztok!

A honlapom szervere helyreállt, úgyhogy ha van kedvetek írni a könyves kvízre, még megtehetitek a most már tényleg működő:

mail@keribredso.hu -ra.

Mint már említettem, írtam egy párkapcsolati eBook -ot. Ingyenes. Ha szívesen elolvasnád:

ebook@keribredso.hu Tovább »

Tippelj és nyerj!

kép shaktiSziasztok! :) Kitaláltam egy jó kis játékot. Ha van kedvetek, játszatok velem! Íme:

Játékos kedvű Olvasók, figyelem! :)

Mint tudjátok, könyvem, a Szex és titok - Keribredso tudja... 95%-ban igaz történeteket tartalmaz. Csupán három olyan sztori van benne, amelyik nem valós. Aki eltalálja mind a hármat, azok között ezt a festményt sorsoljuk ki. Saját darab, én készítettem. Ennek az eredetije Londonban található, a Movieumban. Tovább »

"Ha nem szóltál volna..."

ha szóltál volna, ShaktiMinap érdekes beszélgetés fültanúja lettem. Akaratlanul is kihallottam a pár-beszédből az alapkonfliktust jellemző szavakat.

„Gyáva vagy elmondani a véleményedet!” – kiáltott fel diszkrét hangerővel a nő.

„Mert neked nem lehet elmondani semmit! Rögtön besértődsz! Azt hiszed, minden ellened van!” – reflektált a férfi.

Vajon mi nők, tényleg annyira érzékenyek lettünk, hogy nem bírjuk elviselni a nyilvánvaló tényt: az igazság néha fáj. Tovább »

Miért én?

„Miért te írsz a párkapcsolatokról? Annyi volt? – kérdezte tőlem egy riporter.

„Nem” – válaszoltam -, csak annyi kérdés merült fel közben, hogy mitől jó, jobb, még jobb és a legjobb.” Tovább »

Címkék:

Segítség, milliomos vagyok!

Debütáló könyvemet (Szex és titok - Keribredso tudja...) több okból kezdtem el írni. Volt egy igaz történetem, ami szép és tanulságos. Volt kedvem írni. Volt motivációm és időm. És legvégül, de nem utolsó sorban egy jó módszerem a dolgok valóra váltásához. Egyszer hallottam erről a módszerről, melyet Esther és Jerry Hicks könyvében, a „Kérd és megadatik!”-ban olvastam (Édesvíz Kiadó, 2007). Tovább »

Plakát

A kép lemaradt az előző beírásról. Egy plakát mégis csak szebb, mint pár sor... :)

Akkor is és azért is: MŰKÖDIK!

kertészTudom, már kissé kezd uncsi lenni, hogy nekem minden sikerül. Én szeretném, ha ez inkább ösztönzés lenne, mint irígységet kiváltó ok. Néhányakat irritál mások sikere, mivel azonban nem a dicsekvés a célom, hanem a Vonzás Törvényének működés közbeni bemutatása, kérem, aki kötözködni szeretne, az egy másik fórumon tegye.

A sikertöténetem a következő:

A könyvről már írtam ezerszer, ezt már "el is könyveltem", ez már megvan. Kitaláltuk a sajtótitkárommal - mert már ilyen is van, én meg még mindig csak kapkodom a fejemet -, hogy Tovább »

Matek - én így szeretem...

Sziasztok!

Régen jelentkeztem már, mert nagyon el voltam foglalva. Most volt időm írni egy kis szösszenetet. Engem megmosolyogtatott ez a gondolatom, és papírra vetettem. Gondoltam, most megosztom veletek, íme: Tovább »

Siker

ShaktiKedves Secretfalva lakók!

Egy, még számomra is hatalmas sikerről számolhatok be. Emlékeztek, szerveztem egy bált Imivel (Secret Admin), a Milliomosok
Bálját. Bár a bál nem igazán úgy jött össze, ahogy azt megálmodtam, egyvalamire biztosan jó volt. Én bizony eljátszottam a gondolattal, hogy író vagyok. Hogy kiadják a könyvemet. Hogy hatalmas siker, sőt bestseller. Tovább »