Ébredés! Spirituális ( r)evolúció!

Észreveszitek, hogy amíg a külső világunk micsoda sötétség, kapzsiság és végzet felé rohan, addig a belső világunk milyen fejlődésen, változáson megy át, hogy végül is győzedelmesen kerüljön ki a "harcból" és megelégedett, boldog világot teremtsen azok számára, akik ezt vágyják és óhajtják? És itt elsősorban a belső világunkról beszélek, de teljes mértékben igaz a külsőre is ("Amint bent, úgy kint. Amint fent, úgy lent!") Nem is tudok különbséget tenni igazából, hiszen a kettő ugyanaz. A spirituális és a fizikai világ egymás nélkül nem léteznek. A Bibliai előrejelzés lassan körvonalazódni és megvalósulni látszik olyan fantasztikus módon, itt, a szemünk előtt, hogy minden egyes jel, ami vészjóslónak tűnik, örömre kell, hogy okot adjon, mert az idő közel... ("Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek, mert mindezeknek meg kell lenniük. De még ez nem itt a vég. Mert nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen, és lesznek éhségek és döghalálok (járványok) és földindulások mindenfelé." (Mát. 24,6-8)
Nézzük azt akár vallási, akár spirituális, akár tudományos szempontból is. Az út a felismerés felé szinte mindegy. Hogy éber vagy-e, ez a kérdés!

És egy csodálatos link:

HozzászólásokUgyanaz, kösz a linkeket,

Ugyanaz, kösz a linkeket, most már érthető miért vették elő ezt az elcsépelt témát, zseniális! ha egy ilyen filmet akarnék marketingelni, akkor biztos én is ezt tenném. készítek egy videót egy összeesküvés-elméletről, megvan a vírus, és még csak a gyanú se merül fel, mert amikor kijön a film, már rég elterjedt a téma... így kell kaszálni a mozifilmekkel! :)

mondjuk nem tudom abba ki gondolt bele, ha tényleg üres lenne a Föld és a kép póluson van a lejárat, akkor miért nem folyik le az óceánok vize belülre? :DD - [plusz egy kis fizika, üreges testek belső oldalán nincs gravitáció, tehát belül elég vicces lenne élni...]http://www.youtube.com/watch?pötty

Ezt még hozzá raknám:
Azt hiszem ez mindenkinek ismerős. :))Hú bakker:):)....kösz

Hú bakker:):)....kösz szépen!!!!Köszi! :)

Időben érkezett az írásod! :)
Legyen szép heted! :)