Álmok és vágyak

Közhely, de ha nem tudod, miben higgy, higgy a szívedben!
Az mindig megsúgja az álmaidat! Figyelj rá csendben és tudni fogod, hogy mit is szeretnél igazán!
És ha már a szívedre figyelsz, azt is meg tudod mondani pontosan, hogy hány olyan "álmot" vittél keresztül erőszakosan az Életedben, ami, mire megvalósult már nem is volt fontos?
Ezért nagyon kell, hogy pontosan meghatározd álmaidat, és ha nehézségekbe ütközöl, ne azért menj tovább, mert "csakazértis", hanem azért, mert még mindig akarod!

Ha valami érdekli az embert, arról mindent tudni szeretne! És hajlamos rá, - én legalábbis mindenképpen - hogy szó szerint vegye a leírtakat! Végül szép lassan, a hibáin keresztül rájön arra, hogy Nála mi nem működik, kijavítja a hibát, és láss csodát, már teremt is! :)
Az én általam, magamnak kialakított rendszer szerint, nem kell szó szerint venni a Titok minden betűjét, viszont egy tökéletes alapot és keretet ad. Azon a kereten belül mindenki úgy garázdálkodik, ahogy szeretne, és ahogy szíve diktálja! (Ha már nálam tartunk, az én kedvenc könyvem egyébként a Váltsd valóra legvadabb álmaidat... :))

Szerintem a vágy és az álom nem azonos.

A vágyam lehet egy finom kávé is, de az álmom csak olyan lehet, amiben Én is szerepelek!
Az álmomat csak én látom, én érzem, nem tudom szavakkal megfogalmazni, csak érzem a helyes utat és a lépéseket az irányába, és én is kellek a megvalósításhoz! Ezek az álmaim!
És mik a vágyaim? A vágyaimat is nagyon szeretném, de azok számomra inkább a tárgyiasult dolgok. A vágyam rövidebb távúak, az álmaim pedig sokkal nagyobbak!!!

Például:
Mielőtt nem született meg a kislányom vágytam arra, hogy egyszer gyerekem legyen, de (ma már) tudom, hogy az álmom mindig az volt, hogy PONTOSAN OLYAN LEGYEN, MINT Ő!!! :)

Én minden nap úgy kelek, hogy megteremtem ma is a vágyaimat, hogy álmaimhoz minél közelebb kerülhessek! :)