"Anya, Te vagy a kedvenc Anyukám!" :)

Kislányom egyik reggel odabújt hozzám, és azt mondta: "Anya, Te vagy a kedvenc Anyukám!". A nagy sikeren felbuzdulva rögtön tovább is fejlesztette, és már a következő mind a kettőnknek szólt: "Anya, Apa! Rájöttem, hogy Nekem Ti vagytok a kedvenc szüleim!" :)
Túl azon, hogy édesen hangzott a szájából, és leírhatatlan érzéseket váltott ki, egy kicsit el is gondolkoztatott, hogy felnőtt korra miért "felejtettük" el azt az egyszerű képességünket, hogy őszinte mondatokkal, ilyen szépen szerezzünk örömet másnak, minden érdek nélkül. Ő, akkor, ott minden ok nélkül úgy gondolta, hogy el kell mondania az érzéseit felénk, a saját szavaival, és ami a legfontosabb, meg is tette!
Azon a napon többszörösen úgy éreztem, hogy nekem is ki kell mutatnom, vagy, ha más nem gondolatban meg kell üzennem az érzéseimet, azoknak az embereknek, akik felé őszinte tiszteletet, hálát, szeretetet érzek! És, mintha Ők is úgy gondolták volna. :) Szinte minden szóba jóhető személlyel aznap valamilyen kontaktusom alakult ki! Telefont, e-mailt kaptam, sőt az egyikőjük minden előzetes jelzés nélkül megjelent a munkahelyemen, mert arra járt, és úgy érezte, jó lenne pár mondatot személyesen beszélni! :)

Az elalvás előtti számvetésnél még mindig nem tudtam kiverni az egész nap csodáját a fejemből!

Rájöttem, hogy egy pici lány őszintesége milyen folyamatot indított el! Felébresztette bennem, hogy mik a fontos dolgok, és utána minden a helyére került, az Univerzum tette a dolgát, az illetékeseknek kézbesítette a gondolataimat, és amit adtam, azt kaptam vissza, a szeretetet!

Mindennek ez az alapja! A szeretet! Először önmagunkat kell megszeretni, és az, aki szeretetet kap (először csak Önmagától, hiszen ez a legfontosabb), már csak szeretetet képes adni, és amit szívből adunk, többszörösen tér vissza hozzánk!!!

Kezdjük itt! A legfontosabbnál! Önmagunknál! Tükörbe nézve őszintén tudjuk mondani a tükörképünknek, hogy: NEKEM TE VAGY A KEDVENCEM!:)

HozzászólásokAnnyira édesek, és tényleg

Annyira édesek, és tényleg annyira jó érzést ad egész napra! :) Hízelegni tudnak.... :)Pontosan ugyanezekkel a

Pontosan ugyanezekkel a szavakkal állt elém minap az öt éves fiam.Nagyon jól esett a dicséret,mert inkább olyasmit szoktam hallani,hogy bezzeg a szomszéd kislány anyukája ....
Tehát,nagyon jól esett.Mondhatni ez volt egy gyönyörü nap kezdete.Azt is megkockáztatom,hogy szinte a tökéletesség határát súrolta!