Kezedben a varázspálca, használd!

Mostanában rengeteg emberrel találkozom, akiket ugyanúgy érdekel(ne), foglalkoztat a Vonzás Törvénye. Úgyis mondhatnánk, hogy vonzom Őket... :)

Sajnos még mindig többen vannak köztük, akik elkeseredetten mondják, hogy hisznek benne, de nem tudják, hogy miért nem sikerül Nekik. Ők azok, akik utolsó mentsvárként tekintenek a Titokra, utolsó lehetőségként élik meg a mindennapi nehéz helyzetben. És ezzel tulajdonképpen meg is magyaráztak mindent!

A pozitív gondolkodás, a Vonzás törvénye nem csupán egy utolsó esély a túlélésre, hanem a végtelen lehetőségek halmaza. Ez tény. Bizonyított tény.

Ha csak egy esélynek látod, akkor azt is kapod. Az esélyt arra, hogy tudhatod, létezik, hogy tudd, van lehetőséged, de nem arra, hogy ki is használd. Gondolj csak bele, egy átlagember, - és most függetlenítsünk mindenkitől-, aki eddig élte a saját kis életét, fizette a hitelt, egyszer csak szembe találkozott a válsággal, ami először csak megrémítette, majd hirtelen leterítette, és a teljes reménytelenséggel szembesül. Ekkor még tudattalanul, de bevonz egy apró fénylő reményt. Mégpedig magát a Vonzás Törvényét. Megismeri, talán el is hiszi, mert hinni szeretne valamiben, és próbál aszerint élni.

Egyet felejt el, a reménytelenséget TELJESEN kiölni a szívéből. Márpedig, ameddig ez nem megy, addig a Törvény sem működik. Megtalálta a számára létfontosságú remény csillagot, de a fényét nem tudja élvezni, mert a saját, sötét gondolatai eltompítják.

Gondolati szinten hisz, de a szívével még nem. A külvilág nem engedi Neki, hogy folyamatosan bízzon, mert nem ezt az arcát mutatja számára.

Az az ember képes a saját Sorsát a kezébe venni, és irányítani, aki képes arra, hogy nem foglalkozik, nem vesz tudomást a negatív külső behatásokról. Ezt az állapotot nagyon nehéz elérni, és óriási önuralmat követel, hogy elfelejtkezzünk a nehézségekről, és úgy tegyünk, hogy minden rendben van! Talán Életünk egyik legnehezebb feladata, mert akár sikerül, akár nem, mindennek, így is, úgy is ez lesz az alapja. Egész életünket a sikerre, vagy éppen a sikertelenségre építjük. Soha sem késő megváltoztatni hozzáállásunkat, de minél több kudarccal a hátunk mögött, egyre nehezebb.

Fogadjuk el az Élet törvényeit, a bizonyítékokat, ne harcoljunk ellene, mert ebben a harcban egészen biztosan alul maradunk, és a saját Sorsunk fog legyőzni minket. Az a Sors, ami egy kis behatással, ráhatással irányítható! A miénk, mi vállaltunk, mi éljük meg, és mi döntjük el, hogy hogyan. Mindenki kezében ott van a varázspálca, és a lehetőség, hogy megtanuljon varázsolni…

HozzászólásokHaaaat vonzas, jah ... :)

Erdekes ez a vonzas dolog. Tobb eve foglalkozom a temaval, az agykontrollal kezdodott ugy 1991 korul a tortenetem.
Sikerult bevonzanom sok jot es rosszat is :)
Volt, hogy tudatosan, volt, hogy nem es csak kesobb szembesultem vele, hogy mit is csinaltam XD.
Van aki arra eskuszik, hogy el kell engedni, amit szeretnenk, van, aki arra, hogy a nap 24 orajaban a celra kell koncentralni.
Hat nem tudom, hogy hogy is csinalom, igazabol nem is erdekel, lenyeg, hogy mukodjon. Igy is probalom, ugy is.
Sokszor sikerul annyira agyament dolgokat bevonzanom, hogy csak nezek, mint a moziban es napok mulva tudatosul bennem, hogy igen, en ezt kertem XD.
Mivel kulfoldon elek, eleg problemas a parommal egyutt lenni, ezert kertem is, hogy jo lenne mar atolelnem, nagyon jo lenne egyutt lenni. Haat valamivel tobb mint 24 ora mulva egymas karjaiban voltunk es eltunt a tobb szaz kilometer tavolsag :)
Vegulis ugy gondolom jol hasznalom a vonzas torvenyet, de azert akadnak fennakadasok XD.
Van egy vagyam, amit evek ota nem tudok bevonzani, de bizom benne, hogy az is osszejon, akar mar ma.
Vagyis inkabb tudom, hogy meg tudom csinalni es azt is be tudom vonzani es be is vonzom :)
Mindenkinek sok jo vonzast :)
Tudjatok, a nap holnap is felkel :)

Szep napot es sok jo vonzast mindenkinek :).............x............Nekem be jött!............x...........

Meg kell osztanom veletek ami nem régiben velem történt ...Volt egy 7évig tartó kapcsolatom,ami ezelőtt 3 év 4hónapja megszakadt, egy (mindenki babája típusú nő) elcsábította a vőlegényemet...magam alá temetett a reménytelenség és a kilátástalanság, mivel az egész életemet tettem erre a kapcsolatra!
Annyira el csavarták a fejét hogy egyszerűen nem szólt hogy el költözik vagy hogy, valaki más tetszik neki, semmit sem volt hajlandó......!
Egyszerűen csak lelépett! Ismerősök közölték velem hogy ehhez a nőhöz költözött,minden formában elzárkózott, nem lehetett vele beszélni!
Teltek múltak a hónapok,az évek. De az exemről csak "rossz"híreket kaptam, hogy sokat veszekednek a nő csalja őt és minden pénzét és energiáját felemészti!Párszor láttam,össze futottunk néha az utcán jövet menet, de sohasem köszönt!
Másfél évvel ezelőtt rám talált a TITOK:) És elkezdtem képzelegni,hogy a nő HALÁLOSAN beleszeret egy másik hapsiba és egy napon, se szó, se beszéd elhagyja őt!
Mind eddig semmi nem történt, csak nem 3 héttel ezelőttig,amikor is az exem felhívott hogy beszélgessünk!Meglepődtem hogy mit akarhat és ha hiszitek-ha nem;elpanaszolta hogy mire a munkából haza ért a ruhái zsákokban ki voltak téve az utcára,bement a házba és egy másik férfit talált otthon!
Érdekes módon a nő elzárkózott minden válaszadás elöl :D Ezek után itthon el gondolkodtam azon hogy lehet ez még másképpen is ha ez ennyire működik és: el képzeltem ahogy vissza könyörgi magát hozzám, és elvetve sulykot hogy megkéri a kezemet! És ím haljatok csodát július 17. meg is kérte a kezemet! Most lakodalmat akar és tervezget!
Természetesen nem vagyok annyira hülye hogy az igenemet be is tartsam,de úgy érzem annyi jár neki hogy kicsit én is hitegessem őt!
Igazából csak az számít, hogy a TITOK működik, erős és valóban végtelen lehetőségek tárháza!
Most materialista dolgokkal próbálkozom mert ez egy teljesen más terület...de már meg van az intuitív késztetés hogy mit tegyek ez ügyben! :D Szóval a TITOK CSODÁLATOS!
Higgyetek magatokban és abban hogy megérdemlitek!
"Mert AZ ÉLET CSODÁLATOS! :D:D ÉS ANNAK IS KELL LENNIE!
Puszillak benneteket!Kedves Sikerre Születve! Én

Kedves Sikerre Születve!

Én 2009-ben találkoztam először a Titokkal.azonnal magával ragadott és elhatároztam megpróbálok változtatni a nézeteimen,gondolkodásomon.Olyan erővel.elszántsággal vetettem magamat bele az egészbe mintha valami nagy csoda lett volna. Vásároltam könyveket,bújtam az internetet.Készítettem teremtő könyvet,hálát adtam esténként az életnek minden jó dologért.Úgy éreztem mindent megtettem,hogy az életem elinduljon valami változás felé.De semmi!!Ilyenkor elgondolkozik az ember mit is tettem ,vagy nem tettem a várva várt sikerért.A Tv-ben,az újságokban mind csak azt hallod gondolkodj pozitívan!!Ez viszont elég nehéz a mai válság közepén,vagy inkább még csak most jön a neheze,csak nézz kicsit körül,aki eddig meg-megélt valahogy az holnap már a teljes anyagi csődnél van,de gondolkodjunk pozitívan!A gazdag még gazdagabb és szerintem ők nem gondolkodtak,egyszerűen elvették,kihasználták a lehetőséget amit néhol lehet embernek,családnak nevezni.Persze kell valami remény,hit az embereknek,de talán a mások által várt megoldás /könyvek,tanfolyamok,életmódguruk/ helyett keressük magunkban,mert senki nem segíthet magadon csak Te!:)

Kedves Ügyes! :)
A sikert nem mások ítélik meg a Te életedben, hanem Te saját magad! Mindenki számára mást jelent.
A varázsszót Te magad is kimontad, hogy a világot Mi magunk teremtettük, amit a környezet próbál(t) folyamatosa rendbe hozni, annak ellenére, hogy a válságnak van (nem is kicsi) manipulált, és mesterségesen generált oldala is.
Ha hiszel a Sorsban, ami egy útmutató Életed kezdetén, akkor abban is hinned kell, hogy nem véletlenül születünk valahová. Valamit mindig meg kell tanulnunk. Ennek ellenére nem szabad szó nélkül elmenni egy éhező, nyomorban élő ember mellett, de a közmondás szerint "ne halat adj, hanem tanítsd meg horgászni"!
A pillanatnyi segítség minden esetben jól jöhet, de ha az ember rálép arra az útra, hogy ÉL az addig élhetetlennek hitt világban, csodálatos módon, az arra nyitott környezete is átveszi rezgéseit, és először még tudat alatt, később tudatosan, de követni fogja. Egészen biztosan történt már Veled is olyan, hogy valaki társaságában, megmegyarázhatatlan módon pár perc után feszülten érezted magad, vagy éppen ellenkezőleg, felszabadultan. Átvetted a rezgéseit.
Számomra az élet ezerszer bebizonyította, hogy hasonló a hasonlót vonz. Jót és rosszat is. A hitelt ugyanúgy felvettük, sőt ugyanúgy hibáztattam mindenkit, amikor nem tudtuk fizetni, becsapva éreztem magam. És, amikor úgy döntöttem, hogy nem fogok mindennap rettegve úgy kellni, hogy ma megint mi lesz, látványosan változott meg minden. A hitel megmaradt, de küzdelemes munkával, elsősorban önmagammal szemben, már nem okozott nehézséget.
Az, hogy egy "marketing kommandó" sikeres? Igen, mert ezek szerint van rá igény, van rá vásárlói kör, ahogy Te fogalmazol, még a "xar"-ra is. Csak az az ember manilupálható, aki hagyja magát, akinek szüksége van a mások által felépített világra, aki még nem érett meg rá, hogy saját maga döntsön, arról, hogy mire van szüksége. Tapasztalatok hiányában (gyermekkor), vagy éppen a rengeteg csalódással a háta mögött másra helyezi a feltétlen bizalmat, nem saját magára. Mástól vár megoldást, mert fél a jövötől.
És ezzel nem szeretnék senkit megbántani, mert én is így éltem! És akkor, amikor kedvtelenül kelltem, amikor a kislányommal nem volt erőm játszani, mert a gondok nyomasztottak, akkor ébredtem rá, hogy ez így nem mehet. A legfontosabb embernek, akit nekem kell elindítanom az életben, nem közvetíthetem azt, hogy semmi sem jó, lehetetlen élni! Ezzel párhuzamosan arra is rádöbbentem, hogy miért hagyom, hogy ebben más valaki, vagy valami befolyásoljon? Az én életemben Én hozhatok döntéseket, és ha rossz, akkor saját magamat tehetem felelőssé. És, amit írtam is, óriási önfegyelmet, és önuralmat gyakorolva napról napra világosodott meg a saját valóságom, és kezdtem el azt élni! A Vonzás Törvényének működését mindenki a saját életén keresztül tudja lemérni (visszatekintve akár a rossz, vagy éppen jó dolgokra is, mennyire félt tőle, vagy mennyire vágyott rá), de legszebben egy olyan beteg emberen keresztül tudod szemléltetni, aki nem hiszi el, hogy beteg, és az orvostudomány hitetlenül szemléli hónapokkal később a leleteit. Tudok rá személyes példát.
És befejezésül visszatérek oda, amit mondtál, Mi teremtettük... Igen, de akkor kutya kötelességünk megoldásokat keresni arra, hogy ki is javítsuk a hibákat!Szia :)

Tudod drága Sikerre Születve.

"Az átlag ember aki szembesül a válsággal ", arra gondolsz biztos akiket beetettek, hogy majd jó lesz, nem lesz gond vegyen fel hiteleket és éljen mint Marci Hevesen. És erre a Te tanácsod az hogy ne vegye figyelembe azt hogy mi zajlik körülötte, mármint a negatívumokat ?

Hát akkor mond meg ki tehet arról hogy milliónyi ember/gyerek éhezik ? Hajáktalanok az utcán ? Betegek, Drasztikusan csökkenő életkor ! Lepukkant emberek ? Mérgezett szennyezett élelmiszerek és sorolhatnám tovább... Nem várom meg a válaszod, megmondom én. Mi mindannyian közvetve vagy közvetlenül ! Mert tudod nem csak az a meleg aki csinálja hanem aki hagyta is.

És azt gondolod hogy ekkora feszültség és nyomor nem fog mindenkit befolyásolni ? Kétlem ! Én ezzel nem azt mondom rosszul kell lenni a világtól amit Mi mindannyian teremtettünk !

Elég sok kérdést feszegetsz bennem ! Pl Mi az hogy sikeres ? "A marketing kommandó" is az ! Pedig abból gazdagodik hogy vállalkozásoknak add tanácsot hogy hogyan manipulálják az embereket Ó bocsánat az Ügyfeleket . hogy még a xar is eladható legyen :)
Mi az hogy Tény ? Mi az hogy bizonyított ? Mi az hogy sors ? Mi az hogy átlag ember ?