simokovics blogja

mosoly

Burguca mosolygós smile-airól jutott eszembe, egy kedves mondás
"A mosoly az a görbület, ami mindent egyenesbe hoz"
Én is szép hétvégét kívánok mindenkinek!!!!!:)

Címkék:

Megfogott!!!!

Már nem fogadom meg, hogy minden nap feljövök, de ha valami jó történik velem, azt feltétlenül megírom. Ma sorba teljesültek a kívánságaim, olyan erős pozitív hatást éreztem és érzek mint már rég nem, még ez a fránya idő se tudott kimozdítani a hitemből, nyugalmamból. Csodálatos volt a mai nap és még nincs vége. Tovább »

Változás

Kedves Thesecretes Olvasók!! Tovább »

Működik

Sziasztok! Tovább »

végre

Szeretnék egy nagyot kiálltani örömömben. Végre!!!!!! Végre megértettem 100%-ig a titok lényegét, ehhez az kellett, hogy megnézzem mégegyszer nyugodtan és belemélyülve. szuper, mindig itt volt a szemem előtt de eddig nem értettem. Már tudom a titkot az életem nagy kérdéseire, miértjeire megszületett a válasz. Tovább »

Címkék:

pénz

Megnéztem ma a pénzzel kapcsolatosan jó néhány kisfilmet, és akkora energiát és lendületet kaptam, hogy el sem hiszitek. Kiakarom próbálni a 21 napos pénz varázslást. Próbáltátok már többen gondolom. Örülnék ha írnátok tapasztalatokat ezzel kapcsolatosan. Én minden nap leírom, mit tapasztaltam. Egyébként ez a napló írás nagyon jó dolog, bár ezt mindenki látja aki belép az oldalra de mégis. Tovább »

Címkék:

Sziasztok

Sziasztok! Tovább »