Változás

Kedves Thesecretes Olvasók!!
Nagyon régen nem voltam az oldalon, bár megfogadtam, hogy minden nap feljövök és írok valamit, hát nem így történt. A magán életem Hála Istennek és az Univerzumnak, hogy rendbe jött, viszont a pénzügyeimmel megrekedtem ,pedig olyan jól ment minden, de megrekedtem és nem hogy jobb de még rosszabb lett minden mint volt. A segítségeteket szeretném kérni!! Ha van valamilyen jó ötletetek kérlek titeket írjátok meg nekem!!
További szép napot mindenkinek!!!! B.

Hozzászólásoklelkesedés

Kedves Admin !
Hogyan lehet valakinek célja ? Buta kérdés ugye ? De ez van... Hiába talál ki az elmém bármit, ha nem lelkesedem érte. Úgy semmit sem ér, és nem is hajtok érte. Akkor talán inkább a a kérdés hogy lehet elérni a lelkesedést ?
Üdv.:
Ikerírj egy kicsit többet a

írj egy kicsit többet a problémádról mert biztos lesz, aki szívesen ad ötletet, de annyira általános amit írtál, hogy ez alapján nehéz segíteni :)

a pénz hiánya önmagában csak egy tünet. általában az okozza hogy nincs életcélod, nem haladsz valami felé, nem adsz eleget a világnak, ki vagy égve, vagy valami hasonló. ahhoz hogy megtudd mi az igazi ok, mögé kell nézni annak is hogy mivel foglalkozol, miből élsz...