Ne tartsatok fel!

Ha túl nőttem a Földet, ha minden dal csak dal. Az Univerzum csak egy karnyújtásnyira van. Ezért minden küzdés megengedett. Ha a világ a lábaink előtt hever, ha minden élet csak nekem dalol. Minden haladás.
Ne tartsatok fel!
Csak a kő, a szél állhat ellen, de ez is semmis. Elérem, hisz én vagyok az. Csak egy szikla, csak a vas, ki megállíthat! De, nem. Csak a mindenség határa érhet fel erőmmel. Csak a hangom hallható, és erőm fér el benne. Nincs tűz, nincs élet, nincs értelem.
Csak az a pillanat, mely elindult életemmel. Megjelent és lélegzik. És lát. Tapasztal.
Tapasztalhat szeretet nélkül? Tapasztalhat düh nélkül? Tapasztalhat szerelem nélkül?
A mindenség megjelent, mikor lélegeztem. Velem lélegzett. Velem látta mikor a szél megfújta a lombokat, gallyakat. Velem látta mikor egy tincset félre tett szerelmem arcán.
A mindenség ott volt. És akkor is ott volt, mikor féltem a vizsgáktól, elkötelezettségtől, válástól. Mikor nemet mondtam.
Megszületett. Megőrzött. Megszeretett.
Könnyű volt ez a mindenségnek, hiszen örök idő óta látja, ahogy kinyílik egy virág.
De én, most vagyok itt. Most. Ebben a pillanatban. Itt álok meztelen. Felfedve, csupaszon.
Hol volt, mikor láttam a szegénységet, mikor láttam az éhezést, mikor láttam a megadást? Hol volt, mikor meghalt mindenki körülöttem?
Ezét csak haladhatok, az én szépségemmel, erőmmel, szeretetemmel.
Nem hagyom magára majd e világot. Visszatekintek, miközben megyek akkor is.
Ne tartsatok fel!

Címkék:

HozzászólásokSuperbly written , if only

Superbly written , if only all bloggers offered the same content as you, the internet would be a far better place.. tcs lol:)

Erin nagyon magatva vagy onnan nagyott lehet eszni :P most nem azért : Te férfi vagy vagy nő? Szerinted nem egy nőnek kell igy gondolkozni ha felledte vagy akkor hogy lesz társzod ? Ha férfi vagy légy férfi :P Oké magasan vagy de ki él el igy?