sita blogja

Világgá menni

világgá megyMár többször felvetődött ez a kérdés, vagy inkább gondolat, a párommal közösen, hogy egyszerűen világgá kéne menni. Eladni mindenünket, és kimenni külföldre dolgozni. Teljesen mindegy, hogy mit csinálnánk, akár tányért is mosogathatnék, de egy olyan életünk lenne cserébe, amely a puszta létezésről szól. Akár minden héten másik helyen, másik városban dolgozhatnánk, lakhatnánk, egyszerűen csak világot látnánk, megismernénk embereket, kultúrákat, és ami a legfontosabb - saját magunkat.
Mert mi történik most? Én dolgozom egy Tovább »

Reiki Debrecenben

Szeretnék reikit tanulni, és találtam egy szimpatikus embert, aki tanítana. Legalább 4 főre lenne szükség, Debrecenben, 8 000 Ft a Reiki 1. tanfolyam. Kb. egy fél napot vesz igénybe. Várom azok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának hozzám :) Köszönöm!
Bővebben a tanfolyamokról itt olvashattok:

Címkék:

Szüleim óriási segítsége

Óriási megkönnyebbülés ért minket a mai napon! Tovább »

Mentsük meg a Földet!

FöldMár néhány hete motoszkál bennem a gondolat, hogy kevesebb húst kellene enni, sőt, talán át kellene térni a vegetarizmusra. Mindig furcsán néztem azokra az emberekre, akik nem ettek húst, mert sajnálták szegény állatokat. Pedig nekik van igazuk! Egyrészt valóban sajnálatos elpusztítani egy állatot azért, hogy aztán megegyük. Jó, jó, értem én, hogy arra lettek teremtve, de akkor is! Másrészt pedig egy cikk kapcsán mit kellett ma megtudnom? Hogy elsősorban a fokozott húsfogyasztás idézi elő a globális felmelegedést!
Ezen az oldalon bővebben is olvashattok a témáról: Tovább »

Címkék:

Angyalaink is vannak

angyalCsodálatos lények vagyunk mi, emberek. Vállaltuk, hogy megismerjük a földi létet, a szeretetet, a kudarcot, a boldogságot és a szenvedést. Magunk választottuk a sorsunkat, és buktatókkal teli utat kreáltunk magunknak. Hiszen a boldogságot csak akkor értékelhetjük, ha tudjuk, mi a szenvedés. Választottunk. Szülőt, időt, testet és személyiséget. A szabad akarat adott, csak mi alakítjuk az életünket. A döntéseink kihatnak mindenre és mindenkire, a gondolataink formát öltenek, tárgyiasulnak. A titok a gondolatokban rejlik. Tovább »