ez most mi?!

Halihó emberek!
egy furcsa jelenségre figyeltem fel.a volt párommal, (akivel még nemtudom mi lesz,mert egyetemista és távkapcsolat elég nehéz) na tehát.
hogy amit gondolok a kapcsoaltunkról, őis mindig ugyanazt érzi, anélkül, hogy mondanám neki!
eddig kétszer szakitottunk, mindig akkor békültünk ki, amikor úgy éreztem hogy mostmár készenállok, vagy amikor hogy össze votlam zavarodva, őis..ez jelenthet valamit? vagy miez? vagy talán ilyen nagy a kötelék hogy külön városba is átérzi ahogy vagyok vagymi?
valaki tudna mondani ezzel kapcsolatba valamit?!

Hozzászólások:))

Kedves smarties !
Ez most mi ???-kérdezed ?? Sem tanácsot sem azt hogy én tudom a tutti dolgot nem mondhatok neked erről csak azt tudom mondani amit hasonlóan érzek vagy tapasztalok az én életemből az én szemszögemből :)) Ami természetesen az én érzésem nem a tied , de mivel már elég sokan kezdik érezni a változást és sokan kérdezik ez most mi ??? Sokszor modják az emberek , amikor mobiltelefonon felhívják barátjukat hogy ez telepátia , hiszen éppen most gondoltam rád :))) Ez nem véletlen szerintem , remélem hamar elfelejtjük a mobiltelefont mert nem lesz ré szükségünk ! Egyszer ezzel kapcsolatban az egyik barátom mesélte hogy van egy fekete afrikai barátja akinek 3 nőtől van több gyermeke itt magyarországon ! Nos elég sűrűn amikor meditálni szeretne fölmászik a kertjében lévő fára és ott tölt el pár órát ?? Kérdezed minek ??? Nevetni fogsz beszél a törzsi tagokkal !! De nem mobilon !!!!!!!!!! Mindent tud napra pontosan az adott körülményekről szülőföldje helyzetéről stb ! Tehát bennünk van a mobil , csak a sok tudatmódosító szerek hatására amit századok óta belénk pumpáltak elég nehéz föleleveníteni ezen adottságunkat :)))
Ez nem más mint az a tudat fénysebességgel való kommunikációja egy másik tudattal ! Hiszen ha gyakorolsz valamilyen meditációt , ez a képesség föleleveníthető ! Sokan kérdezik tőlem is honnan tudtam hogy ezért vagy azért hívlak ! Nincs ebben semmi hókuszpók :)) Figyelni kell a belső hangodra , mit súgnak az érzelmeid , ennél jobb tanácsadód nincs és nem is lehet senki :))
Igen lehet kötelék , lehet dolgotok egymással , hogy meddig és mi az később derül ki , de van mód és lehetőség arra hogy megtudd mi az ! Mélyülj el önmagadban :)) Amíg önmagad nem ismered addig másokat sem fogsz , amíg önmagad nem fogadod el másokat sem fogsz , amíg nem éred el azt , hogy mindenért ami veled történik csaki te vagy a felelős , addig nem értheted meg hogy mi miért történik úgy ahogy :)) Hisz éppen azért történik úgy , mert te akartad ti akartátok hogy így legyen :)))
Lehet le kell zárnod a kapcsolatot , lehet folytatni kell mert lassan értek meg a közös feladatra ??? Ezt csak te tudhatod :))) Tedd föl míndíg magadnak a kérdéseid , naponta többször is , és maradj csöndben figyelj és a semmiből mintha nem is te szólnál megérkezik a válasz , biztos vagyok benne hogy érzelem formályában , de van aki hallja is :)))
Légy tudatos , figyelj oda minden kis részletre , ne kapkodj , nyugodtan , csöndben mindenben tegyél hasonlóan a leírtakhoz :))
Gondolkozz el azon , hogy sokan főleg anyák érzik ha elveszettnek hitt gyermekük még életben van vagy már eltávozott közülünk sokkal hamarabb mint ahogyan az teljes bizonyosságal kiderül :)???? Nos ?? Ezer és ezer hasonló dolgokra vagyunk képesek és leszünk egyre többen , ehhez nem kell más mint hallgatni a neked sugallt érzelmeidre :))) NEm vagyok pszihiáter vagy pszihológus sem , egyszerűen a saját hitem érzésem követem , és ez a Szívemből érzem :)) Ott ahol te is laksz élsz szeretsz vágyódsz , remélsz , bizakodsz, törődsz másokkal, és remélem te is átérzed azt amikről mi itt oly sokan beszélünk :)) Legyen hited :))))
Ölellek kedves smarties !!! Merkaba :))TÍNÉDZSER LAMUR:):):)

TÍNÉDZSER LAMUR:):):)köszönöm egyébként ragyogás:)

inkább leirtam :)Szerintem valamennyiünknek

írhatsz, hiszen segítséget bárkitől kérsz, igyekszik segíteni, itt az oldalon.
Akár nekem is: dukaduka@vipmail.hu