miért nem vagyok önmagam?!.

Halihó!
Rájöttem, hogy talán az a baj, hogy nemvagyok önmagam.suliban szinte mindig fáradtvagyok, nemérdekel senki és semmi, jó vannak barátaim, de nincsmeg az a bizonyos másik felem, anynira nem is bánom, mert tudok magammal foglalkozni és a tanulnivalókkal, ha éppen kell.viszont suli után is lyen vagyok, hogy szinte semmihez nicns kedvem.
és van egy távkapcsolatom, nagyon szeretjük egymást, szerelmesek is vagyunk, de hétköznapokon mégis úgyérzem hogy nemvagyok, és hogy nem is szeretem..hát mondom olyan,hhy még szinte Ő sem érdekel.honnan tudhatom h biztosan szerelmes vagyok?mondjuk ugyérzem, csak ezek a hétköznapok zavarnak be, mintha kettős életem lenne...
a másik, hogy attól félek ha találkozok valakivel, hogy miről beszéljek vele?
de régen nem iylen voltam, be nem ált a szám, és mégse tudom miről beszéltem, meg pörögtem ezzerrel.mostmeg...
hogyan tudnék ezeken segíteni?nagyon hálás lennék érte ha tudnátok segiteni!!
köszönöm szépen, további szép napot,
Smarties

HozzászólásokKedves Smarties

Pont mint én...totál így éreztem magam, és nem tudtam mit kezdeni magammal. Semmi sem érdekelt oszt mégis próbáltam magamra erőltetni dolgokat, pl hogy elmegyek ide oda...de minek? Olyan semilyennek éreztem magam. Aztán úgy döntöttem, hogy mindig csak azt teszem ami jólesik, ha semmihez nincs kedvem akkor nem csinálok semmit...nemtudom, hogy jól teszeme..?..fogalmam sincs, de lényeg, hogy kezdtem picit jobban érezni magam. Suli mellé munkát kerestem (muszáj volt), próbálok ráhangolódni arra amit éppen tennem "kell".pl tanulás, meló. Most nagyjából jól érzem magam és mindennap mondogatom magamnak, hogy én egészséges vagyok :). Aztán kitudja hová jutok ezzel..

Szerintem mosolyogj minél többet és keress olyan dolgokat amikkel szívesen elfoglalod magad, amikor nem megy hagyd a fenébe..:)
Minden jót neked!Pórbállak megérteni.

Pórbállak megérteni. Szerintem ha felmerül a kérdés benned, hogy szerelmes vagy-e vagy sem, akkor már meg is van a válasz. Nézz magadba, mi is az amit valójában akarsz. A hétköznapjaidat pedig ne pocsékold el, élvezd ki őket. Minden napnak megvan a maga szépsége, csak észre kell vanni. Néhány pld: napsütés, színes avar, egy jófej tanár, egy jó jegy, stb. Ne a hétvégére sóvárogj, élvezd az életet, a többi majd kialakul. Szép napot neked :)))))))