sta blogja

Egy blog :)

Csak gondoltam írok egy blogot :) nem is tudom mit, nincs semmi célom vele csak, hogy egy kicsitt megtisztuljak fejben, tele vagyok érzelmekkel, mintha kezdene kitörni belőlem az elfojtott régi düh és fájdalom. írtam volt a multkor, hogy oda lettek az érzéseim... Tovább »

Hmm..magyarázza el valaki..:(

Valamit nem értek sehogyansem, sokminden érdekel engem rengeteget olvasok és mindenhonnan az folyik be, hogy eggyé válni az univerzummal átérezni az energiaáramlást és időtlenséget, nem mind agyalni a problémákon ! na én meg is probáltam! ugyérzem össze is jött. Tovább »

Címkék:

Elindultam

Úgyérzem elindultam szép lassan valamerre. Évek óta csak egy helyben toporogtam lelkileg (a torna tanár szerint még fizikailag sem fejlődtem), soha nem jutottam sehová.. mert féltem, nem volt bátorságom soha semmi újat kiprobálni, még akkor sem hogyha biztosítottak a teljes biztonságról és képtelenség lett volna kudarot átélnem. ÉÉNNNN???????? Neeeeem! Tovább »

Félelem

Megőrjit a félelem. Alulról kezdtem, nagyon mélyről jöttem és ugy érzem hogy kezdek a szakadékból kiérni....és mégis, nemtudom a félelmeimet leküzdeni ez képtelenség, lassan beleőrülök. Szinte félek az egész élettől. Tudom hogy ezek az irreális félelmek valami belső "izét" jelentenek ami igy jut a felszinre valami belső feszültség.....!de miaz????!! Nem birok rájönni.. Tovább »

Címkék: