Elengedtem!

Végre sikerül, már képes vagyok elengedni. Fájnia kellene, nagyon kegyetlen volt velem, de így van jól. Megismertem egy embert, aki mintha felszívódott volna, eltünt és napvilágra került az a valaki, akiről mindenki beszélt, aki kegyetlen és hazug. De nem bánok semmit, mert belül ott van, aki tényleg ő, még ha ezt leplezni is akarja. Nem sírok, nem fáj...............csak mosolygok, tudom, hogy igaz volt,........a száj hazudhat, .....a szem nem.

Ami a nagy találkozás óta történt, mind pozitív dolog. Megtaláltam az önbizalmam, a szabadságom, új munkám van, minden sínen van, csak ő nincs velem. Mert máshol van a helye, máshol van szükség rá. Nekem van elég erőm, hogy egyedül is boldoguljak, nem is akárhogy.
Úgy érzem megkönnyebbültem, tudtam régóta, hogy véget kell vetnem az egésznek, de nem volt erőm hozzá, Ő segített. Sajnálhatnám, hogy milyen naiv vagyok, de az is akarok maradni. Bizalom nélkül nem lehet átélni a szerelmet, ha csalódás is a vége, a néhány boldog nap, hét megéri, minden örömmel teli pillanat ajándék. Nem fogok bezárkózni, nem leszek bizalmatlan, élem tovább az életem, nélküle, és boldogan.

Tudom, hogy végigjátszottam a játékot, és nyertem, indulhat az újabb kör. Hálát érzek, mindenért, amit átéltem, és azért is, ami még vár rám!

HozzászólásokKöszönöm

Hát igen, én megláttam azt amit ő maga sem hajlandó felismerni. Ő még nincs kész, megértettem, elengedtem. Talán máskor, máshol...., de ha nem az sem baj, így is sokat fejlődtem általa!
Szép estét!Kedves Eni

Többször is elolvastam, és elgondolkodtam rajta, tényleg nincsenek véletlenek.
Valamiért neked ezt a nehéz próbát ki kellett állnod, és Te sikeresen teljesítetted.
Te megláttad benne azt a kincset, amiről még ő maga sem tud. ( Azért választottad )
De számára még nem jött el az idő, hogy ki is engedje csiszolni.
Te elengedted, mert neki mennie kellett.
Sok sikert, és minden szépet és jót kívánok neked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kedves nefretiti!

Másképp nem megy! Régebben borzasztóan zavart, hogy minden dolgot átgondolok rengetegszer, minden szemszögből. A volt férjemnek is ez volt a szlogenje "Te túl sokat gondolkodsz!", és most ebből próbálok előnyt kovácsolni. Addig vizsgálok mindent, míg megtalálom benne a pozitívumot. Azt a gondolatot pedig már sikeresen "beültettem", hogy minden, ami történik csak az én érdekeimet szolgálhatja. Hiszek benne, hogy ha pillanatnyilag fáj is valami, és nem értem, miért történik, idővel meglesz az ok és a magyarázat is. Ez a túlélési stratégiám, persze néha még kiborulok, de egyre ritkábban.
Szép estét neked!
:))Kedves Eni!többször

Kedves Eni!többször olvastam,ezt a rövid,ámde mondanivalójában tartalmas bejegyzésed.Hihetetlen mennyi erőd,hited és pozitívságod van,minden elismerésem a tiéd.Kívánok neked minden jót,sikereket és gazdagságot,mind lelki mind anyagi oldalról!további szép napot!Hogy őszinte legyek, semmit

Hogy őszinte legyek, semmit nem bánok és semmit nem sajnálok. Át kellett élnem minden jót és rosszat, lépésről lépésre, ettől lettem erősebb, és már tudok mosolyogni az egészen. A naivitás és a bizalom, szerintem rokon fogalmak, nehéz meghúzni a határt a kettő közt, de én nem is akarom. Bízni akarok, minél több érzést megtapasztalni, és jól érezni magam bőrömben, valakivel vagy egyedül, nem az a lényeg.
Szép estét!
:)Kedves Eni!

Hidd el...hát igen hinni kell! Hogy innentől minden a legjobban fog alakulni. Minél könnyebben megy majd az elengedés, természetesen átélve az érzéseket, annál könnyeben bevonzod majd, aki neked a legjobb.
Mostani tapasztalataim szerint, és a sok átélt fájdalom után azt kell mondjam hogy az uni hihetetlenül kreatív és meg is viccel minket párszor mire célba érünk. Néha elég egy vállrándítás, és már máshogy döntesz.
Nem kell sajnálni a naivitást, sőt semmit nem kell sajnálni amit átélsz, majd meglátod, hogy az úton minden összehangolódik érted. Bizalom kell! És az nem naivitás.Köszi! Szép napot

Köszi! Szép napot neked!
:)))))))Drága Eni!

Gratulálok Neked. :)

A legjobbakat kívánom továbbra is! ;)
Ritocska