Lebegés..........

Valami történik, ismét, bennem. Valami jó, de ugyanakkor nagyon furcsa dolog. Amitől megbántott, rossz kedvü és szomorú kellene legyek, egyszerüen nem tud meghatni, mert tudom, hogy aki bánt, az csak dühös, mert már nem vagyok az övé, haragszik, amit tettem vele. Teljesen megértem az érzéseit, hagyom, hogy rám zúdítsa őket, még részt is veszek a csatában, mert tudom, hogy aztán megnyugszik. Én közben nem érzek dühöt, sem szomorúságot, mert tudom, hogy neki erre van szüksége, túl régóta hordja magában a fájdalmát. Egyrészt jó érzés, hogy ennyire erős vagyok, ami miatt régebben napokig kiborultam volna, most meg sem hat, de ugyanakkor félek attól, hogy érzéketlenné válok.

Talán túl jól megy már az életem és érzéseim irányítása?

A végeredményt tekintve ez neki is jó, és tudom, hogy én hibáztam, túl nagyot, amit ő talán meg sem érdemelt. Vagyis ésszel felfogom, hogy így van, de mégsem bánok semmit. Tudom, hogy így kellett történnie, azért, hogy mindketten új életet kezdhessünk, mert együtt csak egymás energiáit szívtuk éveken keresztül, de mégsem tudunk teljesen szabadulni egymástól. Ez csak nosztalgia, vagy amennyire biztos voltam benne, hogy sikerült lezárnom, annyira nem igaz ez mégsem? Azt hittem képes vagyok arra, hogy csak sodródjak, de ez sem igaz, én irányítok, nekem ez jó, az biztos, de benne már nem akarok több kárt okozni.

Végülis neki is van választási lehetősége, azt tesz amit akar, de ő sem biztos semmiben, aztán persze, mikor éppen úgy érzi, hibát követ el, rám zúdít mindent. Én hagyom, mosolyogva, mert tudom, minden alkalommal megkönnyebbül egy picit.

Nem tudom mi lesz a vége, nem tudom mi fog még történni, de amit most érzek az kellemes és jóleső. Mintha a föld felett lebegnék és nézném, hogy mi történik odalenn, velem történnek a dolgok, de nem jutnak el a lelkemig. Vagy csak én döntök, hogy melyiket engedem eljutni? Ez a legvalószínübb, akkor pedig, megint haladtam az úton, nem is keveset.

Ami a legfontosabb számomra, teljesen sikerült magamévá tennem a gondolatot, hogy minden az én érdekemben történik, a rossz dolgok is magukban hordozzák a jó ígéretét, így már semmi nem tud teljesen elkeseríteni, vagy ha igen, csak nagyon rövid időre.

HozzászólásokHúúúúúúú, köszi, nálunk is

Húúúúúúú, köszi, nálunk is zajlik az élet, elváltunk, minden jól alakult, de mégsem tudunk teljesen elszakadni egymástól, már csak a gyerek miatt is tartanunk kell a kapcsolatot. Aszem, most fog következni, az én szenvedek, ő megkönnyebül időszak, vagyis következne, de nem hagyom. Nem látom értelmét annak, hogy szenvedjek miatta, le kellene végre zárnunk az egészet, de nem igazán megy, hol benne támad fel valami, hol bennem. Az az egy biztos, ebben nagy az egyetértés, hogy az újrakezdésből semmi jó nem sülne ki. Én nem igazán érzek vele kapcsolatban semmit, vagyis ez hülyeség, biztos érzek, különben nem tartanánk itt, de nem tudom mi az, valódi érzelem vagy csak nosztalgi. Ő gyülöl, vagyis ezt állítja, az pedig még mindig érzelem, ami rendkívül erős, talán ezért folytatódik még a játszma, de remélem lassan befejeződik, ideje új életet kezdenünk végre.
Megpróbálom aktiválni a pozitív energiáimat, de talán épp ez vezetett ide, fél évig alig beszéltünk, tök jól voltam, tele pozitív energiákkal, és most megint itt tartok.
Nem tudom érthető-e ez valakinek, mert nekem már nem, az tuti, na hagyom alakulni a dolgokat, meglátjuk hová vezet, ez nem a legjobb döntés tudom, de idő kell, míg magammal is tisztázom az érzéseimet.
Köszi az írást, jó tudni, hogy nem egyedi az eset.
Szép napot! :)Oulla..

.., bejelentkeztem, mert szeretnek valamit megfogalmazni, remelem, sikerul

ugyan ezt mar en is ereztem tobbszor, ugyan ebben a helyzetben (szakitaskor)
mi tobbszor szakitottunk aztan osszejottunk utana kulon eltunk de egyutt voltunk utana egyutt eltunk de szakitani akartunk stb

utolag ugy vettem eszre, hogy akkor, mikor ugy ereztem magam megkonnyebbulve, mint te, es o szenvedett, utana jott egy szenvedeses idoszak, mikor o volt megkonnyebbulve

a "bioritmusunk" pl ellentetes, neki akkor van jo kedve, mikor nekem rossz napjaim vannak stb, altalanossagban irva
tehat talan ez is kozre jatszik az ilyen kapcsolatoknal

szoval, talan ez a lebeges lehet az egod megnyilvanulasa is
ha ennek tudatosan utanagondolsz, te tudod ezt felismerni vagy megcafolni
en ebbol a rovid bejegyzesbol semmikepp

ha az egod jatszik veled, ugy tudod helyretenni sztem, hogy nem maradsz passziv segito, hanem aktiv
ezzel pozitiv energiakat aktivalsz magad korul, es bar ez a parod feled iranyulo negativ energiaival ellentetes ero epp, tehat az epp miattad szenvedo fel nem fog koszonettel reagalni az erofesziteseidre, hosszu tavon kiegyenliti az energiaviszonyokat szerintem

kb ennyi

szio