Mágnes

Megvan a fő problémám, amivel szembe kell néznem, amit meg kell oldanom, ami már nem először talál meg, és ismét egy olyan kört futok, amit már megtettem ezerszer. De ismét nekifutok, ismét próbálkozom, egyszer csak sikerül a végére járnom.

Szóval vannak ismét a tények, a vélemények, a mindenki szerint adott "helyes lépés", amit az én agyam is diktál és vannak az érzelmeim, a zavaros, semmit nem értő lelkem, ami az ésszerü megoldás ellenkezőjére sarkall. És én megint azt teszem, ami fájdalmat okoz hosszútávon, pillanatnyi örömöket okozva.
Tudom mit kellene tennem, de azt nem tudom, hogy amit csinálok önzőség vagy teljes önfeláldozás. Még ez is kérdéses. És Ő miért vesz részt ebben, neki sem jó, mégsem tud kiszállni,........ az egésznek semmi értelme. Egymást kínozzuk, de nem tudunk szabadulni.
A legrosszabb, hogy tudom mi lenne a helyes, elengedni végre, találja meg a saját útját, ha hozzám tartozik majd ráébred magától.
De nem tudom megtenni, annyira erős a vonzalom, hogy nem létezik ésszerüség, büszkeség, önérzet, semmi, csak a vágy, ami benne is megvan. De hiányzik a komunikáció, félek és ő is fél, hogy ha beszélünk eltörik a varázs és nincs folytatása annak, aminek már rég vége.
Mondogatom magamnak, hogy "szedd össze magad + meg tudod csinálni + ideje továbblépni + eljött az ideje az újrakezdésnek", aztán 2-3 perc múlva kezemben a telefon és meg van beszélve az újabb találka, amire ő sem bír nemet mondani. Nincs közös jövőnk, de van múltunk, amitől képtelenek vagyunk szabadulni.
Tehetetlenséget érzek, harcoljak valamiért, aminek nics értelme? Vagy adjam fel, ismét, amit már rég feladtam? Fogalmam sincs.

HozzászólásokKöszönöm, ismét van min

Köszönöm, ismét van min gondolkodnom, már kapcsolatról nem igazán lehet beszélni esetünkben. Már csak az a kérdés, hogy érdemes-e tovább harcolni az újrakezdésért vagy vegyek már végre erőt magamon és engedjem el. Az utóbbit kell tennem, tudom, de a kellő erőt még nem sikerült összegyüjtenem hozzá.

A cikket betettem a kedvenceim közé, érdemes többször elolvasnom.Addig jó az egyttlétetek, amíg van amit adjatok egymásnak

Kedves, ha kiürült a szelence, a kapcsolat csak kelepce.... Nem tudom ismered e ezt a mondást. Amikor csak a szex a vonzalom oka, már rég meghalt a kapcsolat értelme.

Ha megteheted, olvasd el. Megéri neked is :) A legalján van a könyv linkje.Köszönöm nektek! Nem tudom

Köszönöm nektek! Nem tudom előző életeimben volt-e közünk egymáshoz, de a mostaniban folyamatos se veled se nélküled kapcsolatban élünk, sokszor megbánottam, ő is engem. Nem tudunk együtt élni, de egymás nélkül sem. Várom a válaszokat, vagyis inkább azt, hogy elfogadjam, nincs már közös jövőnk, mert ő már biztos ebben, legalábbis ezt állítja. Próbálok beletörődni, hisz végülis én akartam kiszállni a kapcsolatból, most mégsem bírok továbblépni.Értem!

Igen, ezért is írtam, hogy ki mennyire bírja a fájdalmat az egyén függő. Én is fantasztikusan viseltem, vagyis nagyon rosszul, de mégis kitettem magam neki a vonzalom erőssége miatt. Átérzem min mész át!
Kati nagyon jókat ír! Biztos, hogy előző élet beli kötelék van a háttérben és az egész egy mostani tanulásról szól. Akaratlanul teszitek ezt egymással, míg meg nem tanuljátok amit most meg kell, önmagatokról.
Nekem is akkor nyert új értelmet a dolog amikor információkat kaptam előző életbeli önmagamról. Felszabaditó volt amikor láttam milyen személyiség voltam és most pont ezért mi a feladat. Az ominózus férfival kapcsolatban is sok minden kitisztult. Persze a kötelék még ott van, lélek szintjén. Érzem és tudom, hogy ő is. De azon kívül, hogy elfogadom nincs már vele több teendőm.

Biztos, hogy nagyon fontos dolgokat üzen most neked ez a nehéz helyzet!
Sok erőt és kitartást a megfejtéséhez! Rád fognak találni a válaszok, majd meglátod.Szia Sterkeni!

Amikor erős a vonzalom, valami láthatatlan szál összeköt, bár úgy érzed, semmi értelme tovább folytatni, akkor, sok esetben a kapcsolat előző életbeli kötelékből származik.

Három szinten kell egy kapcsolatból kiválni, az első a fizikai különválás. A második az egó, vagyis a személyiség szintje. Itt lehet kötelék például a sértett hiúság, vagy a félelem az egyedülléttől stb.
A harmadik szint a lélek szintje, az a tapasztalatom ezt a köteléket igazából elvágni nem is lehet, mert a legmagasabb szinten mi mind egyek vagyunk. Ezen a szinten inkább az a jó megoldás, amikor minden fel van dolgozva, akkor már csak szép emlék marad. Na de hosszú az út odáig.

Ha a kapcsolat előző életben ( életekben ) kezdődött és a vonzalom még mindig összetart benneteket, ráadásul úgy érzed, megérdemled a fájdalmat, akkor lenne egy jó tippem arra, hogy valamit elkövettél anno ellene és most vezekelsz.

Feltárás lehet utaztatással, vannak akik, köztük én is, egyedül csináltuk ezt meg meditációban. Mikor tisztába jöttem azzal, ki kicsoda és miért, akkor rájöttem, hogy jóformán minden körülményt és történést az előző életemből másoltam le, futok újabb köröket amíg meg nem tanulom - most már magasabb tudatossági szinten, profi technikákkal - a tanulni valót.Ez a gond, az önvédelmem ki

Ez a gond, az önvédelmem ki van kapcsolva. Sokkal több a rossz, mint a jó, és billen a mérleg, de bennem az zakatol, hogy megérdemlem a fájdalmat, és ez jár nekem, azt hiszem itt a gond.Sajnos ismerős!

Nekem az a tapasztalatom, hogy az ember addig ismétli ezeket a köröket, amíg nem lesz több a fájdalom, keserűség, vagy bármi rossz érzés amit a kapcsolat, helyzet ad, mint a jó. Amint elbillen a mérleg bekapcsol az automatikus önvédelem. Persze egyén függő és az önszeretet mértékétől függő, hogy mennyire kell elbillenni a mérlegnek.