megoldottam

Tegnap elég rendesen visszacsúsztam Úgy éreztem megint úrrá lesz rajtam a régi rosszkedv, a negativizmusom. Már épp kezdtek volna potyogni a könnyeim, amikor eldöntöttem, hogy azért sem hagyom magam. Ma már tudom miért történt. Ennek is megvolt az oka. Szerintem néha kell a rosszkedv, hogy tudjuk mi a boldogság. Szóval azért borultam ki, hogy rájöjjek valóban milyen fontos nekem az a bizonyos férfi, akiről tudom, hogy a lelkitársam, hogy mással már el sem tudom képzelni az életem. Csak két hetet töltöttünk együtt, de ezalatt ráébredtünk mindketten, hogy egymás mellett a helyünk. Ő kért, hogy ne jöjjek haza, menjek vele, de nem tettem. Nekem is, neki is volt egy nem müködő házasságunk. Megkértem, ha valóban engem akar, tegyük rendbe a dolgainkat otthon és akkor kezdhetünk új életet. Két hónapja nem találkoztunk, de minden nap tudatjuk egymással mennyire szeretjük egymást és együtt tervezzük a jövőnket. Múlt héten megbetegedett a lánya, aztán két napig nem jelentkezett. Elkezdtek kattogni a fejemben a gondolatok, amivel a környezetem tömi a fejem nap nap után. Hogy ne bízzam benne, úgysem válik el, nem lesz belőle semmi. A barátnőm, miután panaszkodtam neki, egyből az "én megmondtam"-mal válaszolt. A régebbi énem azonnal írt volna neki egy smst, hogy ha napokig nem képes jelentkezni, akkor nem is vagyok fontos neki. Már éppen itt tartottam, nagyon el voltam kenődve, és akkor elolvastam a "pozitív man" címü bejegyzést. Belém hasított a gondolat, hogy "mi a fr..ot csinálsz?". Erőt vettem magamon és írtam neki egy smst, de csak annyit kérdeztem, hogy van-e valami baj. Orvosnál volt a lányával és ő is megfázott. Mindent elronthattam volna. Próbálok nem hallgatni a környezetemre, de úgy látszik még erősebbnek kell lennem. Megéri, megkaptam a jutalmamat is. Reggel az ébresztő előtt néhány perccel kinyílt a szemem, kezemben a telefon, nyújtózkodok, megszólal a telefon. Nem az ébresztő volt, hanem egy sms Tőle, melyben boldog névnapot kívánt és azt írta, hogy a világ legboldogabb nőévé akar tenni. Megborzongtam, és tudom, ezt azért kaptam, mert sikerült erőt vennem magamon, ugyanakkor figyelmeztetés is, hogy máskor ne hagyjam el magam ennyire.
KÖSZÖNÖM

HozzászólásokKedves Ibolya, talán van

Kedves Ibolya, talán van valami közös bennünk, például Paulo Coelhot imádom. Puszi!Csodálatos a lelked !

Kedves Sterkeni !

Egyszerűen csodálatosak az írásaid .
Mintha a szívemből szólnál .
Csodálom azt , hogy ilyen bátran kiöntöd az életed és remény adsz ezzel és utat mutatsz másoknak .
Az elkeseredést olyan szépen és okosan cselezed ki .
Csak igy tovább .
Írjál nagyon sokat , hogy ezzel örömet szerezz sokunknak .
Én például szinte minden kitárulkozásodat a kedvenceim közzé raktam .
Talán nem véletlen , ahogy felléptem először az oldalra , a Te " vallomásodra " akadtam .
Szeretném egy idézettel megköszönni , amit adtál .

Szeretettel : Ibolya

PauloCoelho :

Álmodj , amit csak akarsz ,
menj , ahova szeretnél ,
légy az , aki szeretnél ,
mert csak egy életed van ,
s csak egy lehetőséged ,
hogy olyan dolgokat csinálj ,
amit szeretnél !Igazad van Jayme, ez talán

Igazad van Jayme, ez talán azért van, mert ha valamiért küzdeni kell az még értékesebb, és sokkal jobban örülünk neki ha elérjük. Köszi :))))))Boldog névnapot!

És ha te a szivedből érzed, akkor senki, és semmi nem fog egyikőtőket se eltántorítani egymástól, az biztos.
És kívánom, hogy valósuljon meg az, amire vágysz!Ja tényleg,névnap...Boldog

Ja tényleg,névnap...Boldog névnapot!:D"Jól csak a szívével lát az

"Jól csak a szívével lát az ember,ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan"
Egyébként nem tudom megfigyelted-e már,de általában ha a környezet valami ellen van,akkor abból jó szokott kisülni.Szerintem vedd jó előjelnek:)KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!! :))))))))))Boldog névnapot! :)) ... és

Boldog névnapot! :))

... és őszinte, hatalmas gratulációm! :)))))