Jelek

Apró jelek az életünkben. Amelyekre figyelni kell, mert jelentőségteljes üzenettel rendelkeznek.
De valóban minden üzenni akar a számunkra? Mi van, ha csak a képzeletünk játszadozik velünk?
Mi van, ha félreértjük a jeleket és aztán a vége pedig csalódás lesz a dolognak?

És mi tekinthető jelnek? Meddig lehet elmenni? Honnan tudjuk azt, hogy amit látunk, az biztosan egy nekünk szánt jel?

Mert nincsenek véletlenek? És ha fel is ismerünk egy nekünk szánt jelet, akkor mit fogunk vele kezdeni? Vajon jól fogjuk értelmezni? Az adott pillanatban a megfelelő minőséggel fogjuk kezelni? Vagy hagyjuk elhalványodni addig ameddig már igazából jelentőségét veszíti?

Az ember folyamatosan képzel valamit. Mivel tudjuk az emberi képzeletnél nincs káprázatosabb. Azt képzelem, hogy ma jókedvű leszek, vagy azt, hogy ma rossz a hangulatom. Ha ma ebben a ruhában vagyok, akkor csinosabb leszek, mint abban a másikban. Ma pozitívabb a kisugárzásom mint tegnap. Ma egy igazi csődtömeg vagyok.
Ugye milyen bámulatosak is vagyunk ebben?

Mert az agyunk és képzeletünk leleményének világa kifogyhatatlan. Meggyőzzük magunkat szinte bármiről.

Az életünkben gépiesen cselekszünk és teszünk meg napi, rutin dolgokat. Fel sem tűnik, hogy már el is ment vele szinte az egész nap. És közben hol voltunk mi? És a jelek? Ha eközben nem vettük észre azt a bizonyos jelet? Vagy ott volt folyamatosan az orrunk előtt, de mi nem láttuk meg a napi elvégzendő dolgoktól?

Ezt és ezt kell még ma megtennem, aztán ha ezzel kész vagyok, akkor még el kell szaladnom oda is, és amikor visszaérek még otthon is meg kell csinálnom egy -két dolgot. Kell. Csinálni kell. Mert ha nem teszem, akkor rossz lesz nekem.

ajon egy nap hány igazán fontos dolog mellett haladunk el, amit nem látunk az elvégzendő “kell” feladatok miatt? Olyan dolgok mellett, ami a szívünknek lenne fontos és nem csak a külsőségeinket erősíti?

Aztán ott vannak az életünkben lévő „külső szemlélők”. Akik persze mindig jó akaratból, jó tanáccsal látnak el bennünket. Szerintem, azt kellene csinálni ebben a helyzetben, így és így. Ugye ismerős kezdetű tanácsok ezek számunkra?

De hogyan is tudná valaki más megmondani azt, hogy mi a jó nekünk? Honnan tudhatná, hogy a nekünk szánt jel, az pont arra világít rá, amit éppen annyira meg akarunk látni az életünkben? És nem mehetünk el csak úgy mellette! Vagy amit ő jelnek lát a számunkra, az meg pont nem az?

Jelek. Ami akár bármilyen formában megnyilvánulhat. Csak tudjunk nyitott szemmel járni a világban. És ami még fontosabb, hogy a szívünk legyen az, ami felismeri a számunkra legfontosabb üzenetet! Mert ha figyelünk, és nyitottak vagyunk, akkor tudni fogjuk mi a számunkra igazán fontos jel!

Jelek, csodák, véletlenek

Keresd a rejtett üzeneteket, fejleszd képességeidet. Egy filmből bekúszik a fejedbe egy jelenet, egy szó. Az utcán látsz egy plakáton néhány sort, átfut előtted két gyerek az úton.........

Sors vagy vakszerencse?

Sokak szerint a Földön kétféle ember él, aki a vele történő eseményekre, helyzetekre úgy tekint, mint égi útmutatásra, míg a többiek szerint ez hihetetlen zagyvaság és egy vállrándítással egyszerű véletleneknek fogják fel az életüket, a velük történt jókat pedig a puszta szerencsének értelmezik és nem hiszik, hogy bárki is lenne odafenn vagy valahol, aki ismerné mire vagyunk hivatottak.

Azt hiszem, érdemes elgondolkodni, mi melyik csoportba tartozunk! Azok közé, akik egész életüket csupán szerencsés véletlenek sorozatának gondolják vagy esetleg azok közé, akik felismeréseket és jeleket látnak. Az élet detektív regény lenne? Figyelj jól, keresd a nyomravezető jeleket, fejtsd meg az értelmüket és végül a begyűjtött információ tudatában változtass! Miért is ne? Fejtsünk rejtvényt. Jómagam azt a nézetet vallom, hogy a spirituális ébredés itt kezdődik, a figyeléssel. Csak a szemednek hiszel, mindennek, ami mérhető, amire már alkottak valamilyen tudományos tézist vagy te magad kezdesz kísérletezni?! A gravitáció és a kozmosz törvényei persze arra is hatnak, aki nincs semmivel tisztában, nem fogadja el a látható világon túli tartományokat. Nem baj, ha valaki kételkedik, miközben keresi a válaszokat.

A lényeg, ne érezd azt, hogy ha valamire nem találsz magyarázatot, akkor lemaradtál arról az üzenetről. Ha ez az energia intelligens, már pedig évek óta így tapasztalom, akkor kérd az információt más formában, ha fontos, hogy tudatában legyél.

Az angyalok nagy mesterei az üzenetek közvetítésének, ha kéred, kapod, ami számodra segítség lehet.

A véletlenszerű helyzetek, jelzések, hangok és számtalan más formai kifejeződés leginkább akkor jelentkeznek, amikor fogékonyak vagyunk, érzelmi töltésünk magas, így eleven képzeletünk segít beemelni életünkbe azt, amire vágyunk. A jelek megfejtése, a szimbólumok értelmezése igazi önismereti tréning, ha a lélek szintjén maradunk, önmagunknak hiszünk és nem öntjük nyakon az álmos könyvek értelmezésével.

A belső hangod pont elég lesz. Ez a "megindult" lelkiállapot képes megnyítni új lehetőségeket, amelyek által túlléphetünk önkorlátozó hiedelmeinken és közvetlen bizonyítékot kapunk arra, hogy az életünk, áthatva az Univerzum energiájával mennyire dinamikus, mennyire ránk reagál és tudunk belőle olvasni.

Forrás:http://www.storyonline.hu/ezo/jelek_csodak_veletlenek/21653/

Az életben semmi sem történik véletlenül. Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez. Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk. Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.
Ruediger Schache

Meg kell értenie az embernek, hogy nem véletlen, hová születik, hol él, hová tartozik, milyen nyelven beszél, mit hisz, mire teszi föl az életét, mit tagad és mit nem vall a magáénak, mit ölel magához, és mit utasít el magától. És nem véletlen, milyen sors az, amit az embernek végig kell küzdenie, vállalnia kell, meg kell hajolni előtte, és tudomásul kell vennie, akármennyire zúgolódik is gyenge óráiban, és bárhogy szeretne tőle néha-néha megszabadulni.
Kodolányi János

Furcsa az élet. Ahogy összehoz két embert itt meg amott, mintha csak véletlen lenne, s aztán egymáshoz láncolja őket a barátság láthatatlan erejével.
Wass Albert

A minket ért súlyos károk sokszor segítő szándékúak.

Hozzászólásokmammaklær på nett

mammaklær på nett �du bør alltid la din ånd strømme.
uten luft flaske er ideell for sensitive produkter som behandlende serum, face cream, foundation, naturlig hud krem, og andre. Med pumpe, doseringen er nø,mammaklær på nett,yaktig som brukerne får hver dråpe av krem eller serum på grunn av økende stempelet. Uten luft flaske er en av de populære produkter for kosmetisk pakking løsning. De fleste av selskapene bruker uten luft flasker til pack sine produkter. Dett,billig barnevogn på nett,e produktet bidrar til å forbedre livet til produktet. Uten luft flaske er høy etterspørsel blant de produsent og leverandør. Uten luft flasker er et ideelt valg for økologiske kremer, behandlende serum, og andre.Hvis du trenger å kjøpe det beste kos,salg,metiske pakking produktene deretter online-butikken er det riktige valget. De tilbyrJELEK~

JELEK már pedig vannak!!!:)

Figyeljünk:)
Mindig mindenre,el se hiszitek egy nap mennyi infórmáciot kapunk az Univerzumtól.:-)

Velem is számtalanszor előfordult, mikor nem tudtam, pontosan mit is kívánjak, ezért hát azt kértem, hogy jelet kapjak, merre tovább... és azt is hogy észrevegyem!

Na így már egész jó lett. Olyan jeleket kapok, amik egyértelműek. Például egy régi ismerősbe futok és egy mondata megragad, és már tudom is, mit kell tennem.

Vagy egy újságcikk, benne egy pontosan olyan képpel, ami előremozdít.

Vagy például egy illat is felhoz régi emlékeket és a szívem máris tudja, mit akar az agyam súgni.

Vagy egy könyv, ami épp ott nyílik ki, ahol nekem való mondatok vannak.

De a legérdekesebb a Dr. House epizódjai voltak. Mindig pont olyanokba bukkantam, amik pontosan mutatták, miben is vagyok...

:-))

De legyen az akár egy munkainterjú. Na arról aztán tudnék mesélni, hogyan kaptam meg állásokat vagy hogyan kaptam sorozatosan a pofonokat, hogy hé, menj már innen, tönkremész!! :-))

A test ösztönei és a lélek megérzései csodálatosak!De jó,

nekem kötelező volt a jelek után menni,mert a tudatom megszűnt létezni.Más lehetőségem nem is volt.Ja de,az öngyilkosság,csak nem azt választottam.Azt hiszem ilyenkor van az,hogy Isten felkapja a vizet,hogy némá,annyi embert teremtettem erre a Földre,de szarnak egymásra.Én köszönöm Istennek,hogy vezetett végig,de ettől függetlenül durvának tartom,hogyha Isten nem vezetett volna,akkor meghaltam volna.Valszeg másoknak ez is volt a céljuk.Hogy mi lett volna nekik ebben a jó,azt nem vágom.De kész az új tudatom és ez a lényeg.Talán csak annyi,hogy nem derül ki az igazság.Hogy abban mi lett volna a jó,azt szintén nem tudom.Mindegy,ez se az én problémám.De nem ám.Még mindig nem értem miért kell egy autistát megölni akarni,miért kell egy gyereket megerőszakolni,stb....szerintem ez nem az isteni terv része volt,csak Isten megengedte,hogy megtörténjen.És mivel magához vett,kiderült,hogy ő az apám.Mármint Isten.És saját mintájára formált.Mondjuk legalább valaki olyané lesz ez az egész aki segít vele másoknak.Nagyon nem bírom a kétszínűséget a Földön.És ezután mennyi barátom lenne majd,stb.....csak nem fognak érdekelni.Mert ha Isten segített,akkor csak benne bízom.Azt annyi.Legalább így szűkítettem a kört és kiderült miért vagyok a Földön.Csak és kizárólag mások megsegítésére. Emberi kapcsolatok nélkül,hiszem mint elmúlt két évben megláttam,az emberek max csak akkor segítenek,ha Isten rájukszól,mert már a teremtés szintjén vagyok.Ahogy a szomszédban lakik doki99 ikerlelke,Ugyanazé,stb....hát igen,a dolgok kiderülnek, csak engem már ez se nagyon érdekel.Végülis csak egy hülye autista vagyok aki irogat egy fórumra,ki venné ezt komolyan?Senki.Csak Isten. Mindeig csak Isten vett komolyan.Aztán majd ha Amerikába megyek és bekopogtatok az FBI-nál a csodámmal,illetve Isten csi9dájával,akkor komolyan fogják venni.Meglesz itt az igazság is,ez van.Sok emberben csalódtam.Komolyan.Hogy két év alatt senkinek nem jutott az eszébe,hogy elmenjen a Tükörhöz és igazat mondjon,az azért durva.Sziasztok.