Könyv ajánló

Somam Mama Gésa

Lehet szeretni,lehet utálni,egyet nem lehet semmit se érezni,mindenkiből kivált valamit.

A könyv kiadója a Nők Lapja Café weboldalán megjelent, Somához írt leveleket és a válaszokat válogatta egy kötetbe.

"Az a célom ezzel a szexről szóló, rengeteg tapasztalatra épülő könyvvel, hogy adhassak valamit ahhoz, hogy szabadabbak, boldogabbak, teljesebbek legyünk. És hogy -ha csak egy icike-picikét is- felgyorsuljon az a folyamat, amelynek jelen individualizálódó korunkban részesei vagyunk. Azaz, hogy a végletekből minél hamarabb visszakerüljön a szexualitás az őt megillető, méltó helyére, ahonnan eredendően indult." (a Szerző)

Hiszen a "tiszta szex" maga a felszabadulás, az élni akarás és a kiteljesedés forrása.
Gyógyító ez a könyv, gyógyítóbb, mint bármely szexualitásról szóló ismeretterjesztő kötet. Felráz, átölel, felizgat, meghozza a kedvet, hogy a szexualitás izgalmakat ígérő mélységeibe vesse magát az olvasó.

Hogy mennyire szexuális a szex, azt talán nem kell magyaráznunk. Soma Mamagésa viszont azt vallja: a főzés és az evés is lehet a szexuális örömforrása. Hogy hogyan, arra ebben a művészi fotókkal illusztrált, valóban kivételes kötetben tanítja meg az olvasóit. Sorait olvasva az "afrodiziákum" kifejezés új jelentést nyer; Soma ugyanis azt mutatja meg: bármely étel lehet vágykeltő, ha tudjuk a módját, hogyan kell elkészíteni. Ha tehát, kedves olvasó, elképzelésed sincs, miképpen kellene afrodiziákummá varázsolnod a paprikás krumplit és a kovászos uborkát, íme, itt a lehetőség, ragadd meg! S közben járd ki a gyönyörkeltés spirituális iskoláját is Somával.

Szerintem nagyon jó fej Soma,van önbizalma,és nagyon jók a könyvei,tanítanak,humorosak,jól ír.

Én az Ébresztő című könyvét már olvastam és nagyon tetszett.
A tiszta szex is megvan,hamarosan el kezdem olvasni.

Címkék:

HozzászólásokHmm..............

Fura,ez van!Fura. Belőlem nem vált ki semmit.

Olyan, mint a többi, ugyanazt szajkózza.Harmi!

Gondolom,nem tudom:DD