Sunranger blogja

Jelen-Lét

jelen-létNagyon egyszerű a létezés, csak mi emberek tesszük bonyolulttá. Számtalan esetben tapasztaltam, hogy a megszokások, a ragaszkodás, vagy az illúziók miként teszik tönkre a pillanat varázslatát. Rá kell ébrednünk, hogy pillanatokban élünk és nem vagyunk képesek nagyobb egységben uralni az időt.

A jelenben való tökéletes feloldódás csak a többi idősíktól való elszakadással valósítható meg. Sokan és sokszor elmondták már előttem, hogy a múltban nem történik már semmi.

Szép lassan az enyészet szürkeségébe vesznek fontos és kevésbé fontos pillanataink. Tovább »

Virágzás Ünnep

Virágzás Ünnepet tervezek! Szükség van saját ünnepekre, s én úgy döntöttem, hogy a tavaszi, újjászületés energiákra építve Virágzás Ünnepet tartok. Mit gondoltok lehet ereje egy ilyen csak a csoportomra tervezett teremtés ünnepnek, vagy csak én gondolom, hogy ez egy jó dolog? Tovább »

Tavasz, Újjaszületés, Secret!

tavaszÚj vagyok ezen az oldalon, de régi ebben a gondolatiságban. A tavasz jó lehetőséget ad az újrakezdésre mindenkinek. Az emberek többsége mégsem él ezzel a lehetőséggel. Miért?

A növény magból szárba szökken, leveleket hoz és virágzik, majd termést érlel. Anélkül teljesíti be az isteni teremtést, hogy gondolkozna, önismeretet tanult volna, vagy egyáltalán bármi mást tenne, mint ami a dolga. Tovább »