Álom és valóság 2

Már jó fél éve történt, hogy azt a bizonyos álmot láttam a lányommal kapcsolatban, és írtam róla. Azóta történtek dolgok.

Többek között azzal a bizonyos projekttel kapcsolatban két magasabb szintű tárgyalás.
Egyik egy nemzetközi céggel Budapesten. A másik megyei szinten, az első számú vezetővel, majd egy szakértőkből álló vezetői csapattal.

Nyíltak az ajtók, tiszteletteljes fogadtatás, érdeklődés, majd a titkárnőnek utasítás; - Most egyelőre ne zavarjanak, rendben?!

- Jelezze, mikor érkezik, ha szükséges biztosítunk helyet a parkolóházban! – ez a budapesti megbeszélés szervezésekor hangzott el.

Volt ezzel kapcsolatban, illetve, egy újabb ötlettel kapcsolatban egy külföldi út is, novemberben, majd egy hónappal később újra.

A második ötlettel másnak a terv megvalósításában segíthet, mert elakadtak a megvalósítással, de kapcsolható az övéhez is.
Mindezt saját erőből, némi segítséggel a család részéről.

Mind két helyen elhangzott a kérdés, - Mondja maga hol volt az elmúlt években? Ilyen tervekkel, kapcsolati tőkével, tudással?

Nem mondta, csak gondolta; - Nem hinnék el, ha elmondanám. Félre állítottak, és közmunkát ajánlottak. Csak mosolygott, hiszen már négy évet dolgozott ezeken, a terveken, sokan segítették az úton, de voltak szép számmal gáncsoskodók is. Ő viszont mindig hitt benne.

-Most itt vagyok! - csak ennyi volt a válasza.
- Kérem jelezzen vissza, ha újabb fejlemény van, nagyon várjuk, csak tudja előbb még a választások...

Minden szabad percét ezeknek, a terveknek szentelte, és folyamatosan képzi magát… kell, hogy legyen eredmény. A munka megy tovább, most egy újabb akadály, de mi ez az eddigiekhez képest?

Volt még egy megállapítása felém; -Tudod anya az a legszebb az egészben, hogy mindenkinek az én "tortám" kell, de ne kelljen semmit tenni érte! Mert azt látom, hogy nagyon nagy fantáziát látnak benne, de csak kivenni szeretnének a már kész, megvalósult tervekből, hozzátenni...Még nem ismernek!

Úgy tűnik az én akkori álmom, az ő valóságává válik.

Elképesztő ennek az álomnak a beteljesedése.

Hozzászólások

Kedves Suzanna !

Hol rejtőztél eddig?

Pipacska, nagyon szép verset találtál!

:-)