SzélÚrfi blogja

Kikötők....azok a régmúlt szép idők...

Ehhez nem kell komment szerintem:)...ebben a kikötőben nőttem fel.....érdekes, hogy pont ma került elő ez a zene.....hmmm

Címkék:

Utazás kicsit másképp....

aston martinMon dieu, milyen izmos motorháztető… az Aston Martin felirat előtt sietve válik ketté a tenger, a kanyarok reflexszerűen egyenesednek ki és térdre ereszkednek az emelkedők. A világ felgyorsított némafilmként tűnik tova, és reménykedik, hogy egy röpke pillanatra visszatükröződhessen a lakkon.

Jachtok dülöngélni kezdenek, és nyugtalanul húzódnak közelebb egymáshoz, mint birkanyáj felhőszakadáskor. A napra törünk, a Col du Turini csúcsa felé. Tovább »

6:45

Reggel 6:45……csörög az az átkozott telefon…kelni kellene…(vagy kellni kellene…..)
Hajnalban is arra a vacakra ébredtem, s nem is lett jó vége…..
nagyon mosott a hangulatom…piszkosnak érzem magam…hiába tusoltam 3szor, még mindig úgy érzem….belül lettem piszkos…. Tovább »

Érzelem, vagy nem érzelem?

James BondEgyszer egy párkapcsolati konfliktusba is beleláthattam. Az egyik fél megsértődik valami apróságon (mert túlérzékeny), duzzog, elrohan és várja, hogy utánaszaladva majd kiengesztelik. Hisztizik, mint egy kisgyerek, telefonon azzal fenyegetőzik, hogy elmegy. A másik fél nagyon helyesen nem enged az érzelmi zsarolásnak. Folytatódik a hiszti: hogy tényleg elmegy. Menjen. Újabb telefonon, hogy de tényleg elmegy. Gyerekes viselkedése nem válik be, a másik fél érettebb ennél. Megint telefon: azzal fenyegetőzik, hogy talál magának más szórakozást. Találjon, talán ezzel azt akarta mondani, hogy keres magának másik partnert? Tovább »

Esti szétcsúszás.....

......... ......... ........... ............... ........... ............... ................ ................ ................. ....................

Csak ülsz és álmodozol...Part 2...

.... .... .... .... .... .... .... .... ..... ..... .....

Címkék:

Csak ülsz és álmodozol

szerelmesek, tópartA fiú a tóparton ült, és a vizet bámulta. Gyakran menekült ide, a világzajától, megnyugtatta a hullámok lágy, csobbanása. A romantika cseppenként járta át ereit. Egy lányra gondolt, akit nem rég ismert meg. Szép lassan költözött be életébe, ahogy a magból fa nő, úgy nőtt ki a szerelem virága. Először csak néha jutott eszébe, aztán egyszer csak azt vette észre, hiányzik. Hiányzik a mosolya, szeme villanása, bőrének édes illata, és az a mágneses tér, ami közelében járva csak úgy húzta felé, ami elől nem volt menekvés. De már nem is akart menekülni, feladta agglegény elveit, csak őt akarta, őt és semmi mást! Tovább »

Címkék:

Pótcselekvés???remények???

...takarítanom kellene, de nincs kedvem....vagyis lenne, mert zavar a kupi, de inkább írnék....ide...

Nehéz nap volt a mai....sok minden történt, de mégse történt semmi...
ma kicsit olyan hangulatom volt, hogy menni,menni,menni el innen minél messzebbre... Tovább »

Címkék:

Az otthon az valami más....

Régen nem éreztem magam otthon sehol sem...gyerekkoromban utoljára...olyan 8 éves lehettem...azóta nem...s azóta vágyom egy helyről, ahol OTTHON érezhetem magam..AKIVEL otthon érezhetem magam...mert az OTTHON az, ahova hazatérsz. Ahol valaki vár este. Ahol ismered a fal kopásait, a szőnyeg foltjait, a bútorok apró nyikorgásait. Tovább »

Címkék:

a szeretet energiája....

Ez a kis íromány most igazából egy konkrét személynek szól...ahogy valamilyen szinten az előzőek is...

Hazafelé sokféle dolgon gondolkodtam...leginkább azon, hogy mennyire nincs kedvem hazamenni az üres lakásba...leginkább felülnék az első buszra s mennék ODA... Tovább »

Címkék:

Nyitány folytatása

szerelem, párkapcsolat, lépcsőkKicsit ezt a szerelem dolgot boncolgatnám. Sokat gondolkodtam, hogy ide, vagy a fórumba írjam, de valamiért ennél döntöttem. Rengeteget gondolkodtam a párkapcsolatok lényegén, miért is találkozik valaki valakivel s miért vannak a szakítások. Ez nagyon egyszerű... szemléltetem!
Képzelj el egy házat rengeteg szinten... életed során ahogy fejlődsz, egy szinttel feljebb kerülsz... s mindig azokkal az emberekkel vagy közeli viszonyban akikkel egy szinten vagy... összetalálkozol egy illetővel, s Tovább »

Címkék:

Nyitány

Elkezdek én is irogatni ide...ne kérdezzétek miért, mert nem tudom..vagyis tudom, csak nehéz megfogalmazni...de majd menet közben kiderül úgyis...

kezdem egy kis bemutatkozással....ide egy olyan embernek írt levelet vágnék be, aki nagyon de nagyon közel áll hozzám.... Tovább »

Címkék: