Darabold fel a szokásaidat és dobd ki a szemétbe!

Olyan sokan vágynak valami másra. Sokszor azt sem tudják mi az amit szeretnének, mert el vannak azzal foglalva azzal, ami nem jó az életükben. Napról napra ugyanúgy tesznek mindent, várják a változást és panaszkodnak. Lehetetlen változást létrehozni, ha egy picit sem térnek el az eredeti kerékvágásból. A precíz hozzáállás ebben az esetben nem eredményes, mert sablonos életet követve, mindig ugyanaz lesz.

Legyél bátor. A bátorság arról szól, hogy a nagy és kényelmes vitorlásodból beszállsz egy kis ladikba. A ladik veszélyeket rejt, de lehetőséget teremt, mert a sekély vizeken is partra szállhatsz. Gondold át az életedet, milyen lehetőségeket teremthetsz magadnak, ha más vizekre evezel. A mostani vitorlásodat már ismered, minden lehetőségét kiaknáztad, minden szegletét láttad. Nem tud új élményeket nyújtani. Ha nem találod a ladikodat, ugorj egy nagy fejest és ússz ki a partra.

Sokan unják az életüket és nem tesznek semmit, mert a biztonságot, a kényelmes fedélzeten találták meg. A profikat és az amatőröket az különbözteti meg, hogy az amatőrök heverésznek a hajójukon kényelmesen, a profik pedig fejest mernek ugrani és átúsznak egy kényelmesebb és nagyobb hajóra. Akkor is teszik a dolgukat, ha az veszélyesnek tűnik, de csak is a lehetőségekkel foglalkoznak és nem a félelmeikkel.

Ha unod a munkádat, kapcsolatodat az egész eddigi életedet és szeretnél változtatni, tedd meg "bátran" a legjobb belátásod szerint. Valamit változtass vagy ha nem tudod és nincs ötleted, keress meg vagy kérj tanácsot valakitől. Einstein is megmondta: "Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta" Bátorság az az érzelem, amivel megváltoztathatod az életed és olyanná alakíthatod, ami szétdarabolja a régi megszokott életedet és felépít valami sokkal szebbet, ami eddig csak az álmaidban szerepelt.

"Hogyan veheted ki a szabidat, hogy ne kelljen többet a problémákon dolgoznod"
címmel, készítettem egy "kis" könyvet. Szívesen adok neked egy példányt ajándékba. Küldj egy "üres" Emailt a "neveddel" a tudatosan@gmail.com -ra. Ez a tanulmány, a tudatosan.hu blog legjobb és leghasznosabb részeiből tevődik össze.

HozzászólásokAjándék könyvet küldök neked!

Még így nem szólítottak, nagyon kedves:)

Kérek szépen egy Emailt a tudatosan@gmail.com-ra a neveddel és küldöm is.TE egy tündér vagy

Mondták már ? Nem ? Akkor mondom TE egy tündér vagy akarom mondani bocsi ,, tündérkirályfi ,, KÖSZÖNÖM : Kérem . :)Ajándék könyvet küldök neked, csak kérned kell!

Mindig annak aki kéri.Ajándék könyvet küldök neked, csak kérned kell!

Mindig annak aki kéri.Kérdés !?

Szia , szép napot ! Neved léci tolakodásnak ez kinek szol idézlek ,, Ajándék könyv! Csak kérned kell:) ,, Csók özön haaaa... :))) Ja nem zsarolás ez ám . ;,,,,,,,,,, ;) :))):)

Ez kedves. Köszönöm szépen, igyekszem:):-)

Ez a bejegyzésed is szép lett:-))))))))Ajándék könyv! Csak kérned kell:)

"Hogyan veheted ki a szabidat, hogy ne kelljen többet a problémákon dolgoznod"
címmel, készítettem egy "kis" könyvet.

Szívesen adok neked egy példányt ajándékba. Küldj egy "üres" Emailt a "neveddel" a tudatosan@gmail.com -ra.

Szikszay Csaba