Egyéniség vagy!

Nincs belőled még egy. Úgy ahogy vagy, tökéletesen lettél összerakva, miért kéne téged átszerelni. A tökéletesség jellemez. Tisztában vagy ezzel? Az egyéniségek azért lettek egyéniségek, mert nem kételkednek saját tökéletességükben és egy egyedülálló dolgot képviselnek. Benned is ott van ez az egyedülálló, mert a személyiségedből, nincs még egy a földön és nem is lesz. Benned vannak azok az értékek, amiket vagy figyelembe veszel, vagy nem, még van. Élsz a lehetőségeiddel, vagy lemondasz róluk.

Mennyire sokan lemondanak az erényeikről. Azzal foglalkoznak, aminek valójában semmi értelme. Keseregnek, befordulnak, hisztiznek, olyanokat tesznek és éreznek ami azt tükrözi, valami nincs rendben. Így van, nincsenek rendben, elképzelnek valamit valamiről, meggyőződésük van arról, hogy ezt kell tenniük. Hitük szerint, attól lesznek egyéniségek, ha hangosan hisztiznek, elmondják a véleményüket mindenről és kiállnak maguk mellett.

Tegyél így, de csak az tesz így, aki maximum a második helyen áll. Annak kell bármit is elérni, felhasználva eszközként a toporzékolást, hangoskodást. Az elsőknek már nincs mit bizonyítaniuk, az igazi egyéniségek, mint amilyen Te is vagy, már bizonyítottak. A fogantatásod pillanatában eldőlt, más leszel mint a többiek. Legyél erre büszke!

Észre kell venned milyen értékeket képviselsz és nem kell küzdened érte mert ilyen vagy, ne higgy benne, mert akkor megint bizonyítani kell egy olyat, amire születtél. Tudd, hogy benned milyen képességek vannak, mert ott vannak. Vegyél tudomást az egyéniségedről, ne akarj más lenni mint aki vagy, mert eredeti vagy. Aki más személyiségét akarja átvenni, az lemond magáról és a legfelsőbb lépcsőfokodon is csak egy utánzat marad.

Legyen példaképed, legyél büszke másokra, de kérlek szépen értékeld azt a különlegességet, akit képviselsz. Nézz magadra úgy, mint édesanyád amikor megszülettél, csodálattal és szépséggel. Benned ott van minden szép és jó, csak tudomást kéne venned magadról. Elfogadni és szeretettel fordulni magad felé, mert nincs belőled még egy. Egyéniség vagy, utánozhatatlan és megismételhetetlen! Használd ki saját értékeidet!

Hozzászólások:)

Így van dobd le:) minek takargatni az egyéniségedett és a tehetségedet. Takargatni egy sztárt, akire mindenki oda akar figyelni. Engedd meg nekik, mert értékes vagy!
Gratulálok!Micsoda "véletlenek" vannak

Épp az este beszélgettem arról, hogy kamasz koromtól magamra erőltettem egy álarcot, melyet oly sikerrel tettem, hogy a "végére" már magam is elhittem, hogy Én az vagyok. Vagy 10 éve már, hogy egy pszichológia alkalmassági vizsgálaton a dokinéni visszahívott magához egy kis négyszemközti beszélgetésre, s ekkor hallottam először arról, hogy ezt az álarcot le kéne vetnem, mert Én nem ez vagyok. Tegnap este a beszélgetés, ma pedig olvasom ezt a bejegyzést!
Igen is "főni" értettem!!
Álarc ledobás indul!
Köszönöm, hogy olvashattalak :)