Eredmény a hibából!

Teremtettünk egy világot, amiben élünk. Van amikor elégedettek vagyunk és van amikor nem. Van amikor elégedettek vagyunk és büszkén verjük a mellünket és van amikor elégedetlenek és keressük a felelősöket a hibákért. Az ember hajlamos arra, hogy felelősséget vállaljon a sikerekért. Vagy lemondjon

róla ha hibázik, és a másik "nyakába varja" a felelősséget.

Pedig véletlenek nincsenek, csak van amiről tudunk és van amit tudatlanul befolyásolnak az érzelmek. Ha a tökéletes világról álmodunk, akkor el kell azt a tényt fogadni, hogy a legapróbb részletekért is mi vagyunk a felelősek. Így a siker és a sikertelenség is rajtunk áll vagy bukik.

Történik valami és arról mi gondolunk valamit. Vagy felvállaljuk a részvevő szerepét vagy ha úgy gondoljuk hogy az nem előnyös számunkra, akkor jobb "ha más viszi el a balhét". A rólunk alkotott vélemény legyen sérthetetlen.

Egy sikeres ember, attól válik naggyá, ha felvállalja mindenben a szerepét. Egy sikertelen ember, pedig semmiben sem fogja, szinte áttetszővé válik. A nagy dolgok, mindig a hibákban születnek. A hibátlan, mindig sablonszerű és mindig ugyanaz. Nincs benne változás. A másban, a hibában benne van az a lehetőség is, hogy kialakuljon valami új, valami nagyon hasznos. Merj hibázni és lásd meg benne a lehetőségeidet. Ha a történelemre gondolsz, minden híres ember, kicsit máshogy csinált valamit a megszokotthoz képest. Te is különleges vagy, a "hibáiddal" együtt. Hibázni lehetetlen. A kicsit máshogyan, lehetőségeket teremt neked és sikert hozhat a konyhádra.