Ez se, az se, semmi nem jó!

Kikészültem. Már nem bírom tovább elviselni ezt a helyzetet. Ha nem változik valami, megőrülök. Valamit tennem kell. Ráment az egészségem is, nem tudok odafigyelni semmire. Csak erre az egyre. Mindenkitől kérem a segítséget, de senki nem tudja megmondani mit tegyek. Már csak otthon ülök, zenét hallgatok és gondolkozok mi legyen. Mit tegyek? Mi lenne a megoldás? Részemnek érzem, megválni nem akarok tőle. Nem tudom. Elkeseredtem.

A folyamatos elégedetlenségről szól ez a történet. Amikor nyugodtan élhetne, az nem kell, mert elégedetlen. Mindegy mi történik, az csak rossz lehet. Részévé vált az elégedetlenség és az a legfontosabb, hogy elégedetlen helyzetekbe ütközzön. Persze ezt senki nem szándékosan csinálja magával. Magához ragadja tudatlanul is azokat az embereket, szituációkat, amikor eléggé nyomott állapotba kerülhet. A kiegyensúlyozatlanság, csak kiegyensúlyozatlan életet teremthet. Az elégedetlenség, elégedetlen életet. A jogászok jogászokkal barátkoznak, az elégedetlen emberek pedig olyanokkal, akiktől visszakaphatják önmagukat és labilis gondolataikat.

Kezd el élni az életedet végre és ne gondolkozz a megoldáson annyit. Ezer variációt megkaphattál már gyógyírként, de egyiket sem hallottad meg. Ha meg is hallottad, csak legyintettél és keresgéltél tovább. Részeddé vált a keresés, mert folyamatosan elégedetlen vagy. Ragaszkodsz az izgalmakhoz és a változás lehetősége, legalább gondolati szinten izgalomban tart. Úgy gondolod, ha változik minden, akkor az izgalmas. A változáshoz pedig elégedetlennek kell lenni. Valójában, mindegy mi történik veled, az nem fog tetszeni. Azért, hogy izgatott maradj és elég érdekes maradjon az életed. Legyen miről beszélned. A nyugodt, kiegyensúlyozott élet is tud érdekes, izgalmas lenni és sokkal minőségibb életet nyújt.

Hozzászólásokiiiiiiiiigen

"A nyugodt, kiegyensúlyozott élet is tud érdekes, izgalmas lenni és sokkal minőségibb életet nyújt." Ezzel maximálisan egyet értek. Nem kell mindig történnie valaminek, nem kell a folyamatos változás. A mában, a mostban kell éllni és annak felfedezni az értékeit, szépségét.
:)Szóval

szóval erre is azt tudom mondani, hogy köszönöm!!!!:))))