Idő húzás 11-es!

Meddig agyalsz még a tökéletes megoldáson? Vágj végre bele, kezdd el csinálni a dolgod, mert a sok sok tökéletes csellel nem nyerheted meg a meccset. A győzelemhez vezető utat a gólok száma hozza meg. Rúgd be a gólod, mert hiába vagy ügyesebb, hiába körözöl egyre bonyolultabb és rafináltabb ügyeskedéssel, ha soha nem lendíted meg a lábad.

A sok sok gondolkodás nem vezet eredményre, mert ha nem teszel valamit, a legtökéletesebb terv is csak terv marad.

Lehetsz csapatkapitány, lehetsz vezér, de akkor alakítsd úgy, hogy valaki a csapatodba gólt rúgjon. Lehetsz csatár is, akinek az a dolga, hogy a tökéletes tervet véghez vigye. Lehetsz hátvéd is, akinek az a dolga, hogy megakadályozza az ellenfelet... Add előre a labdát, ne birtokold, ha eredményt és gólt szeretnél.

A sok elmélet amiket összegyüjtöttél, akkor fog eredményt hozni, ha abbahagyod a gyártásukat és használod a tudásod. Nem a hibákat foltozgatod, hanem cselekvésre bírod magad. Ha nem teszel valamit büntetést kapsz, mert húzod az időt. Büntetésnek fogod érezni, ha valaki más dönti el helyetted. A bíró az élet itéletet hoz, de mindig van egy utolsó lehetőséged. Az időhúzásod, amit tudom nem szándékosan csinálsz, eredményt hoz és nem mindig a javadra. Nem kell több idő, most is készen állsz!

Vágj bele, mert a bizonytalanságodra nem foghatod az időhúzást. A biztos most számodra a bizonytalanság. Tudom, hogy vannak álmaid és azt is tudom képes vagy a megvalósításukra. Az eredményességedhez, a gólodhoz csak egy mozdulat szükséges. Észre kell venned, ha már becseleztél az ellenfél kapujába, örülj neki mert Te csináltad vagy a csapatmunkád gyümölcse megszületetett. Mindenki tette a dolgát, mindegy milyen gondolatok fűződtek a csináláshoz, az eredmény balról és jobbról is gólt hozott.

Képes vagy nyerni, képes vagy sikereket eredményezni, az élet bármilyen területén. Csak tudd azt, bármilyen cselt is alkalmazol, bármilyen tökéletes terv alapján is, az csak statisztikai eredmény. Az nyeri meg a meccset, aki adott idő alatt többször betealál az ellenfele kapujába!