Látom, mert hiszem!

"A lehetetlen nem létezik csak a tehetetlen" Bármit gondolhatsz bármiről. Szabadok vagyunk és a véleményünk is bármilyen lehet. Foglalkozhatunk szabadon a lehetőségeinkkel és panaszkodhatunk is. Szerinted melyik jobb befektetés? A lehetetlent bebizonyítani vagy az álmokat megvalósítani.

Ha kritikával élsz és pesszimistaként csak is a kézzel foghatóval foglalkozol, lemondasz a teremtésed szabadságáról. Mintha nem tehetnél semmit és más irányítaná az életedet.

Olyan "tényekre" támaszkodsz amikor a "hiszem ha látom" elvvel vagy elfoglalva és bizonyítékokat gyűjtesz. Kizárod a szavazati jogodat és csak a végeredmény érdekel. Választódik egy élet, amihez szinte semmi közöd. Vagy tetszik vagy nem.

Pedig nagyon is nagy közöd van mindenhez, csak éppen tudatlanul hozod létre és a szerencsében bízol. Milyen jól hangzik egy olyan élet amiben 100%-os szavazati jogod van és bármit tehetsz. Most is van csak lemondasz róla. A nincs és a lehetetlent töröld ki az emlékezetedből is, ha eddig tehetetlennek is érezted magad és megmagyaráztad, miért nem látod a várt eredményt. Valójában látod miért, csak nem ezt vártad. Pesszimizmusból és hitetlenkedésből kiindulni... Mindig igazad van, még ebben az esetben is.

Fél siker már az is, ha megtanulsz álmodni célokról és lehetőségekről. Mert mindenkinek vannak lehetőségei, még aki nem is hiszi el annak is van. Annyira tökéletesen vagyunk kitalálva, ha igennel szavazunk akkor tudatosan hozzuk létre azt amit szeretnénk. Egészséget, családot, házat, autót, utazásokat bármit ami az álmainkban szerepel. Hiszel valamiben és eredményként látni fogod, mert megteremted magadnak.

Szabadon szavazhatsz milyen legyen az életed. Már megválasztottak törvényhozónak, szavazz olyan törvényekre, amikkel szabadon élhetsz és szabadon teremthetsz. Mert mindenki a saját törvényei és elképzelései szerint éli az életét. Higgy magadban és meg is fogod látni azt a sok sok lehetőséget, amit a hited eredményez.

Ne ragaszkodj a hitedhez. Képzelj el valami nagyon szépet, merj hinni, de ne korlátold be a lehetőségeidet. A korlátok, tehetetlenséget szülnek. Engedd szabadon azért, hogy kézzelfoghatóvá váljon az álmod. Ne tartogasd, mert ameddig ezt teszed csak álom marad és nem valóság.

Készítettem egy "kis" könyvet : Hogyan veheted ki a szabidat, hogy ne keljen többet a problémákon dolgoznod címmel.

Szívesen küldök neked is egy példányt, ha küldesz: egy "üres" Emailt a "neveddel" a tudatosan@gmail.com -ra.

Szeretnélek meg ajándékozni ezzel, mert hamarosan kiveszem a nyári szabimat és szeptember 1-ig nem írok új cikkeket. Ez a tanulmány, a tudatosan.hu legjobb és leghasznosabb részeiből tevődik össze.

HozzászólásoküdvAjándék könyv

Küldöm a könyvet, kedves Enti és Dzsu.

Olvassátok szeretettel,

Szikszay CsabaAjándék könyv

Kedves Csaba!

Elküldtem az üres emailt,és várom a könyvet! :-)
Kellemes nyaralást,és jó pihenést kívánok!

Szép estét.
JuditBizalom

"Az agy, amely kételkedik, elfolytja a hitet, és amelyik hisz, elfolytja a kételyt - de mindkettő ugyanabból van, nincs közöttük minőségi különbség.
Végül van egy harmadik agy, amelyiknek a kételyei egyszerűen eltűnnek, és ha a kételyek eltűnnek, a hit is eltűnik.
A bizalom nem hit, hanem szeretet."
/Osho/

Kedves Csaba, én az a típus vagyok, aki ízeire szedi szét a könyveket/írásokat. Ha jónak tartom, tisztelettel/szeretettel őrzőm, ha valami nem teszik, akkor kinyilvánítom.
Ha ennek ellenére is szívesen küldesz írást, akkor szeretettel elfogadom.

Email: baranystefi@freemail.hu

Tisztelem, a Téged éltető Életet.Meg ajándékozlak egy "kis"könyvvel

Higgyél valamiben, amit el is hiszel. Csak azért, hogy a realitás talaján maradj:)Szép napot :)

"Ne ragaszkodj a hitedhez. Képzelj el valami nagyon szépet, merj hinni, de ne korlátold be a lehetőségeidet. "

Ne ragaszkodjak a hitemhez, de merjek hinni?

Hogy kell ezt érteni?

Ne korlátozzam be a lehetőségeimet?

Jó :)

Akkor, most elképzelem, hogy szeptember 1-ig nyaralok és közben tízszer több fizetést kapok.
Erősen hiszek benne, de közben nem ragaszkodom a hitemhez.

Köszönöm, ez jó vicc volt. :)))Ajándék "könyv"-et küldök neked

Készítettem egy "kis" könyvet : Hogyan veheted ki a szabidat, hogy ne keljen többet a problémákon dolgoznod címmel.

Szívesen küldök neked is egy példányt, ha küldesz: egy "üres" Emailt a "neveddel" a tudatosan@gmail.com -ra.

Szeretnélek meg ajándékozni ezzel, mert hamarosan kiveszem a nyári szabimat és szeptember 1-ig nem írok új cikkeket. Ez a tanulmány, a tudatosan.hu legjobb és leghasznosabb részeiből tevődik össze.